Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Burda ilaç satışı yasak eğer ücretsiz vermek istiyorsanız da ücretsiz tüp bebek ilacı paylaşım konusu var oraya yazın ihtiyacı olan size ulaşır gönderirsiniz
Ya sen ne diyorsun ya ben ücretli satıyorum yazmış mıyım arkadaşım neyin derdindesin ? Allah aşkına git başımdan senle uğraşacak ne gücümmne halim var. Gereksiz yerlere burnunuzu sokmayı ne çok seviyorsunuz ya. Ilgileneceğin konulara git yorum yap.
Ya sen ne diyorsun ya ben ücretli satıyorum yazmış mıyım arkadaşım neyin derdindesin ? Allah aşkına git başımdan senle uğraşacak ne gücümmne halim var. Gereksiz yerlere burnunuzu sokmayı ne çok seviyorsunuz ya. Ilgileneceğin konulara git yorum yap.
Ben size ücretli satıyorsun demedim ki konuyu peşpeşe açmak yasak zaten ücretli verıyorsan da yasak , vermıyorsan da eğer bi topik var ordan daha kolay insanlara ulaşırsın dedim .