• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek ilaçları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Burda ilaç satışı yasak eğer ücretsiz vermek istiyorsanız da ücretsiz tüp bebek ilacı paylaşım konusu var oraya yazın ihtiyacı olan size ulaşır gönderirsiniz

Hanımefendi forumu bugün kullanmaya başlamadım şartlarını biliyorum. Siz ilgilendiğiniz konulara yorum yapın lütfen.
e biliyorsunuz madem nie yapıyorsunuz biz ban yerken sizin özelliğiniz nerden geliyor da şartları biliyorum ama ben yaparım moduna girdiniz
Mune Mune

e biliyorsunuz madem nie yapıyorsunuz biz ban yerken sizin özelliğiniz nerden geliyor da şartları biliyorum ama ben yaparım moduna girdiniz
Mune Mune
Ya sen ne diyorsun ya ben ücretli satıyorum yazmış mıyım arkadaşım neyin derdindesin ? Allah aşkına git başımdan senle uğraşacak ne gücümmne halim var. Gereksiz yerlere burnunuzu sokmayı ne çok seviyorsunuz ya. Ilgileneceğin konulara git yorum yap.

Ya sen ne diyorsun ya ben ücretli satıyorum yazmış mıyım arkadaşım neyin derdindesin ? Allah aşkına git başımdan senle uğraşacak ne gücümmne halim var. Gereksiz yerlere burnunuzu sokmayı ne çok seviyorsunuz ya. Ilgileneceğin konulara git yorum yap.
Ben size ücretli satıyorsun demedim ki konuyu peşpeşe açmak yasak zaten ücretli verıyorsan da yasak , vermıyorsan da eğer bi topik var ordan daha kolay insanlara ulaşırsın dedim .

Üslubunuza dikkat edin !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X