- 24 Şubat 2015
- 2.042
- 787
- 53
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
Bebeği kiz olan anneler kacinci haftada doğum yaptiniz? Benim eşim 38+0 da 5 günlüğüne iş seyahatine gidiyor
eşim olmadan doğum yapmaktan korkuyorum heranimizda yanimizda olsun istiyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
38+0 da eşim gidiyor 38+5 te geliyor o süreçte olabilir diye çok korkuyorum.benim için riskli bir hafta annem kiz bebekler 10-15 gün erken olur diyor biz uç kiz kardeşiz ucunuzde erken olumsuz.ablam doğum yapti 15 gün erken oldu . ne yapacgimi bilmiyorum. O sureci tek geçirmek istemiyorum ilk bebeğimiz canim. Nstye girdik 25 cikti sanci haftaya tekrar göreceğizKızım 38+5 te doğdu bi hafta önce rahatsızlanması başlamıştım yavaştan halsizlik adet ağrısı gibi ağrılar falan
Normal doğumu yaptin canim. Cati muayenesi oldu mu ya ben çok utaniyorum ne cati muayenesi yaptirabilirim nede normal dogurabilirim. İlk bebek olduğundan hemen sezeryandan gün alip gitmekte istemiyorum. Bebeğinin geleceği günü bilmek istemiyorumKızım 38+5 te doğdu bi hafta önce rahatsızlanması başlamıştım yavaştan halsizlik adet ağrısı gibi ağrılar falan
İnş bizimkide bekler canim çok hareket etmiyorum ama haftaya baya yoğun günler olacak temizlik falan yapacagim doğum öncesi . haftaya doktora gideceğiz bakalim ne dicek. İnş.erken gelmezkizim 40+0 da dogmustu yani tam takvimde yazan tarihde
afzla hareket etmezsen bekleyebilir belli olmaz
benim çocuklarim 40 haftayi doldurmdan dogmuyor bunye yada rahim le ilgili herhalde bimmiyorumki
kim ne dese yalan olur esiyin tarihinde dogumunla ilgili
bence genelleme yapmak yanlış canım.. benim yiğenim 41.haftasında doğdu :) yine de umarım eşin yanında olur, farklı bir yorum bize düşmez ama eşim sürekli gececi olmasına rağmen üstelik devlet memuru, hamile olduğum için randevu günleti bile tolerans gösteriliyor.. bence gitmeyebilirBebeği kiz olan anneler kacinci haftada doğum yaptiniz? Benim eşim 38+0 da 5 günlüğüne iş seyahatine gidiyoreşim olmadan doğum yapmaktan korkuyorum heranimizda yanimizda olsun istiyorum
Önceden planlanmis yurtdisi seyehati canim heryil nisan ayinda oluyordu bu sene subata alinmiş. Oda huzursuz gitmek istemiyor ama şuan yapabileceği birşey yok maalesef.bence genelleme yapmak yanlış canım.. benim yiğenim 41.haftasında doğdu :) yine de umarım eşin yanında olur, farklı bir yorum bize düşmez ama eşim sürekli gececi olmasına rağmen üstelik devlet memuru, hamile olduğum için randevu günleti bile tolerans gösteriliyor.. bence gitmeyebilir![]()
Can'ım kendini şartlama. Benim annemin 3 kızı bir oğlu var benim ufağım 40 ta en ufağımız 41 de ben 43 te doğmuşum düşün artık abimde 41 de doğmuş38+0 da eşim gidiyor 38+5 te geliyor o süreçte olabilir diye çok korkuyorum.benim için riskli bir hafta annem kiz bebekler 10-15 gün erken olur diyor biz uç kiz kardeşiz ucunuzde erken olumsuz.ablam doğum yapti 15 gün erken oldu . ne yapacgimi bilmiyorum. O sureci tek geçirmek istemiyorum ilk bebeğimiz canim. Nstye girdik 25 cikti sanci haftaya tekrar göreceğiz
Bede 7 ayligim canim :) hamilelik psikolojisi galiba eşimin yaninda olmasini çok istiyorum. Korkuyorum. O duyguyu ikimiz beraber yasamak istiyorum. Hakkimiza hayirlisi ne diyeyim. Doktor artik haftada bir cagirdi bakalim bu süreçte neler söyleyecek bizeCan'ım kendini şartlama. Benim annemin 3 kızı bir oğlu var benim ufağım 40 ta en ufağımız 41 de ben 43 te doğmuşum düşün artık abimde 41 de doğmuş
doğrudur canım.. yapabileceğiniz bir şey yoksa kendini boşuna strese sokuyosun.. sıkma canını çok.. o günlere denk gelecekse zaten gelecek.. düşünsen de düşünmesen de nasılsa bebiş bildiğini okuyacak.. sıkma canını çok..Önceden planlanmis yurtdisi seyehati canim heryil nisan ayinda oluyordu bu sene subata alinmiş. Oda huzursuz gitmek istemiyor ama şuan yapabileceği birşey yok maalesef.
İnş canim hayirlisini diliyorum hakkimizadoğrudur canım.. yapabileceğiniz bir şey yoksa kendini boşuna strese sokuyosun.. sıkma canını çok.. o günlere denk gelecekse zaten gelecek.. düşünsen de düşünmesen de nasılsa bebiş bildiğini okuyacak.. sıkma canını çok..
Ay masallh kaç kilo doğdu bebeğimiz bu süreçte. İnş benimki de 40 ta felan olurda babamiz yanimizda olur41 haftada dogdu kizim :)
Yanında başkası var mı yakının yadaBebeği kiz olan anneler kacinci haftada doğum yaptiniz? Benim eşim 38+0 da 5 günlüğüne iş seyahatine gidiyoreşim olmadan doğum yapmaktan korkuyorum heranimizda yanimizda olsun istiyorum
Canim doktorun ne diyor. Benim kizim 38 de dogmustu. Ama 35. Haftada cok asagidaydi. Dogum kanalina erken girmisti erken dogumu engellemek icin ilac kullandirmisti ve ilaci kestigi de de dogum yaptim. Doktor alttan muayene edip doguma az kaldigini soylemisti.38+0 da eşim gidiyor 38+5 te geliyor o süreçte olabilir diye çok korkuyorum.benim için riskli bir hafta annem kiz bebekler 10-15 gün erken olur diyor biz uç kiz kardeşiz ucunuzde erken olumsuz.ablam doğum yapti 15 gün erken oldu . ne yapacgimi bilmiyorum. O sureci tek geçirmek istemiyorum ilk bebeğimiz canim. Nstye girdik 25 cikti sanci haftaya tekrar göreceğiz
Sali günü gittim hic bi şey demedi canim bu sali tekrar gidecegim. Alttan bakmadi sadece nst yapildi bide bizim bebek ters duruyordu basit asagiya dönmüş dedi bukar canimCanim doktorun ne diyor. Benim kizim 38 de dogmustu. Ama 35. Haftada cok asagidaydi. Dogum kanalina erken girmisti erken dogumu engellemek icin ilac kullandirmisti ve ilaci kestigi de de dogum yaptim. Doktor alttan muayene edip doguma az kaldigini soylemisti.
Burada hic kimsem yok eşim gideceği için annem gelecek canimYanında başkası var mı yakının yada
Tam 3 bucuk kilo dogdu simdi de 3 bucuk yasinda.insallah canim babasi oldugunda gelir bebisinAy masallh kaç kilo doğdu bebeğimiz bu süreçte. İnş benimki de 40 ta felan olurda babamiz yanimizda olur