Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kiz bebek anneleri kacinci haftada doğum yaptiniz?
Normal doğumu yaptin canim. Cati muayenesi oldu mu ya ben çok utaniyorum ne cati muayenesi yaptirabilirim nede normal dogurabilirim. İlk bebek olduğundan hemen sezeryandan gün alip gitmekte istemiyorum. Bebeğinin geleceği günü bilmek istemiyorum
Bede 7 ayligim canim :) hamilelik psikolojisi galiba eşimin yaninda olmasini çok istiyorum. Korkuyorum. O duyguyu ikimiz beraber yasamak istiyorum. Hakkimiza hayirlisi ne diyeyim. Doktor artik haftada bir cagirdi bakalim bu süreçte neler söyleyecek bize
Kendini şartlama doğurcam diye bişey olmaz inşlh sen gelince doğurcam De. Benim eşim bana 1 Mayıs'ta doğurma dedi resmî tatile denk geliyo Dr kar izinli olur uzmanlar diye 5 mayıstan önce hiç doğurma maaş günüm baklava dağıtacak 3 tepsi dedi ben 5 mayıs 12:00 da doğurdum normal doğumla