Doğuma Hazırlık kız bebek bekleyen anne adayları

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

wish-hope-love

kız annesi + kız babası :)
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2012
991
457
35
kızlarınıza isim bulabildiniz mi bu sene kız senesi malum etrafımda 5 hamile var hepsi de kız bebek bekliyor :) bu senenin popüler ismi ne olacak bakalım karar verenler yazabilir mi lütfen. ben hala karar veremedim babamız ipek istiyor ama yanına bir isim daha düşünüyoruz ona karar veremedik fikirlerinize de açığım :)

evet benimde kızım ol
kızlarınıza isim bulabildiniz mi bu sene kız senesi malum etrafımda 5 hamile var hepsi de kız bebek bekliyor :) bu senenin popüler ismi ne olacak bakalım karar verenler yazabilir mi lütfen. ben hala karar veremedim babamız ipek istiyor ama yanına bir isim daha düşünüyoruz ona karar veremedik fikirlerinize de açığım :)
bizde tam karar veremedik ama almila ismini çok istiyor eşim bende ikrayı düşündüm yanına almila ikra kesin değil bakalım

Merhaba benim de kızım olucak ben buğlem istiyorum ancak eşim begenmiyor ve baska isim bulamiyoruz
buğlem ismini birkaç kişiden daha duydum bu senenin çok koyulan isimlerinden olacak gibi duruyor. ah bu eşler kolay kolay beğenmiyorlar ama alternatif de sunmuyorlar değil mi:KK47:

Hafsa afra şura zümra bukre ve ramle hosuma giden isimlerden kizlar oglum olacak ama yazayim belki icinden begendiginiz olur dedim :) benim kizimin adida ayşe şura bu bebegimde kiz olsaydi afra yada zümra koyardim..

Kızlar bebeğim in 12+4 günlük resmi kiza benziyo mu?
20150511_135103.jpg

Eklentiler

• 20150511_135031.jpg
    20150511_135031.jpg
    56,6 KB · Görüntüleme: 221
Canı benimde tam tersi herkes erkek bekliyo bence erkek senesi , öyle ki. Temmuz anneleri topipimizde yüzde 80 erkek desem yeridir çok istiyordum kız anlatamam 22. Haftaya kadarda kız dendi nasıl svnimiştim , ama erkekmiş neyse sağlıkla gelsin beneğim

Canı benimde tam tersi herkes erkek bekliyo bence erkek senesi , öyle ki. Temmuz anneleri topipimizde yüzde 80 erkek desem yeridir çok istiyordum kız anlatamam 22. Haftaya kadarda kız dendi nasıl svnimiştim , ama erkekmiş neyse sağlıkla gelsin beneğim
o zaman şöyle bir düzeltme yapalım eylülde doğacaklar kız yani benim denk geldiklerim öyle şu an :KK45:

Annislerr slmm... bende dun bir kizim olacagini ogrendim.. Rabbimin izni ile.. hic kiz hisetmemistim :)
Isim erkek olsa hazirdi 2 bucuk yil raht oldu belirleyeli..
ilk bebegim..suan sadece masal aklimda tabiki arastiricam degisme olasiligi yuksek baklm daha yeni ogrendik

ben de masal ismini çok beğeniyorum ama eşim bi türlü yanaşmıyor. eğer olursa ipek masal koymayı düşünüyorum ama eşimi ikna çabasındayım halen:anneadayı:

Annislerr slmm... bende dun bir kizim olacagini ogrendim.. Rabbimin izni ile.. hic kiz hisetmemistim :)
Isim erkek olsa hazirdi 2 bucuk yil raht oldu belirleyeli..
ilk bebegim..suan sadece masal aklimda tabiki arastiricam degisme olasiligi yuksek baklm daha yeni ogrendik
aramıza hoşgeldin canım sen de bir kız annesisin demek :anneadayı: masal çok güzel isim ben de çok beğeniyorum:KK45:

X