Doğuma Hazırlık Kız bebek fikir verin güzel anneler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

balkupuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
1.561
1.417
133
merhaba anneler, bir kızım olacak. İsim konusunda kararsızım.. ipek veya alya koymayı istiyorum ama baska isimlerde olur fikir verin :) baska isimlerede açığım

Ipek ve Alya birbirinden çooook farklı tarzda isimler bence. Alya moda, özenti bir isim. Ipek ise eskimeyen, naif bir isim.

Bu ikisinden kesinlikle Ipek diyorum.

Alternatif: Inci, Idil, Özge, Özgü, Bahar, Sedef, Ezgi.

Ipek ve Alya birbirinden çooook farklı tarzda isimler bence. Alya moda, özenti bir isim. Ipek ise eskimeyen, naif bir isim.

Bu ikisinden kesinlikle Ipek diyorum.

Alternatif: Inci, Idil, Özge, Özgü, Bahar, Sedef, Ezgi.
Evet ne alaka değil mi ikiside farklı:) alya ismini ve anlamını beğeniyorum ama söylemesi ve yeni bir isim oldugu için çevre birsz değişik tepki veriyor soğuyorum. İpek evet çok naif bir isim hem söylemesi kolay

Eda, Nehir, Zeynep, Çagla, Asli guzel isimler bence. Benim kizimin adi Nehir bi tane daha olursa Eda dusunurum :)

Anladigim kadariyla naif isimler istiyorsun. Cok klasik istemiyorsun. Bende kizda soylenisi kibar zarif isim seviyorum vede modern. İpek te guzel aslinda icine sinmisse koyabilirsin. Bir isim cok var gozuksede Cevrende olmamasida onemli bende ona dikkat ediyorum.
Hazel ( hem az var hem cok naif bir isim)
Melisa
Nehir
Yagmur
Derin
Deren
Başak
Çisem
Selen
Eylül
Nisan
Hanzade ( bu eski agir bir isim ama hep hosuma gider)

Anladigim kadariyla naif isimler istiyorsun. Cok klasik istemiyorsun. Bende kizda soylenisi kibar zarif isim seviyorum vede modern. İpek te guzel aslinda icine sinmisse koyabilirsin. Bir isim cok var gozuksede Cevrende olmamasida onemli bende ona dikkat ediyorum.
Hazel ( hem az var hem cok naif bir isim)
Melisa
Nehir
Yagmur
Derin
Deren
Başak
Çisem
Selen
Eylül
Nisan
Hanzade ( bu eski agir bir isim ama hep hosuma gider)
Evet beni cok iyi anlamışsınız:) hem cok klasık olmayacak hem naif olcak:) ipek isminde hiç tanıdıgım yok çokta naif bir isim içimede siniyor ama sanki daha güzel isim bulacakmışım gibi bir his var içimde:)

bizim prensesin adı Ada olucak Allah nasip ederse. ama Alya adını da çok seviyorum ben :KK200::anneadayı::anneadayı:
Memeleket ikiye bölünmüş durumda:) yeni isimleri sevenler eski isimleri sevenler. Ada Alya sevıyorum böyle isimleri ama anlamayanlar sinirime dokunuyor( dalga geçenler) adıyla büyüsün

Ne güzel bir anlamı var mı yoksa sevdiniz diye mi

Kulağa hoş geliyor, seslenince kötü durmuyor, her yaşa yakışıyor ve çok zarif duruyor:KK200:
Öncesinde listemiz vardı, İpek yoktu o listede. Sonra bi gün birden aklıma geldi, eşime söyledim o da beğendi ve böylece İpek oldu kızımızın adı :KK37:

:KK200:

Kulağa hoş geliyor, seslenince kötü durmuyor, her yaşa yakışıyor ve çok zarif duruyor:KK200:
Öncesinde listemiz vardı, İpek yoktu o listede. Sonra bi gün birden aklıma geldi, eşime söyledim o da beğendi ve böylece İpek oldu kızımızın adı :KK37:
Kesinlikle katılıyorum.. sağlıcakla gelsin ipek bahtı güzel olsun

Canım hangi ismi secersen sec dalga gecmek isteyen illaki birsey bulur her isim icin gecerli bu yani onemli olan icine sinmesi aklinda kalmaması ole bi zaman oluyorki hic aklinda olmayan bir isim bile secebilirsin arkadasinda yazdigi gibi bi an aklına gelebilir belki olesi daha iyidir:KK66:

Back
X