Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ne alaka değil mi ikiside farklı:) alya ismini ve anlamını beğeniyorum ama söylemesi ve yeni bir isim oldugu için çevre birsz değişik tepki veriyor soğuyorum. İpek evet çok naif bir isim hem söylemesi kolayIpek ve Alya birbirinden çooook farklı tarzda isimler bence. Alya moda, özenti bir isim. Ipek ise eskimeyen, naif bir isim.
Bu ikisinden kesinlikle Ipek diyorum.
Alternatif: Inci, Idil, Özge, Özgü, Bahar, Sedef, Ezgi.
Evet söylediğin isimler güzel ama bu isimlerde tanıdıgım olunca sevesim gelmiyor:) bide yaşıt ve gıcık olunca:)Eda, Nehir, Zeynep, Çagla, Asli guzel isimler bence. Benim kizimin adi Nehir bi tane daha olursa Eda dusunurum :)
Evet beni cok iyi anlamışsınız:) hem cok klasık olmayacak hem naif olcak:) ipek isminde hiç tanıdıgım yok çokta naif bir isim içimede siniyor ama sanki daha güzel isim bulacakmışım gibi bir his var içimde:)Anladigim kadariyla naif isimler istiyorsun. Cok klasik istemiyorsun. Bende kizda soylenisi kibar zarif isim seviyorum vede modern. İpek te guzel aslinda icine sinmisse koyabilirsin. Bir isim cok var gozuksede Cevrende olmamasida onemli bende ona dikkat ediyorum.
Hazel ( hem az var hem cok naif bir isim)
Melisa
Nehir
Yagmur
Derin
Deren
Başak
Çisem
Selen
Eylül
Nisan
Hanzade ( bu eski agir bir isim ama hep hosuma gider)
Memeleket ikiye bölünmüş durumda:) yeni isimleri sevenler eski isimleri sevenler. Ada Alya sevıyorum böyle isimleri ama anlamayanlar sinirime dokunuyor( dalga geçenler) adıyla büyüsünbizim prensesin adı Ada olucak Allah nasip ederse. ama Alya adını da çok seviyorum ben![]()
Ne güzel bir anlamı var mı yoksa sevdiniz diye miBenim kızım da İpek olacak kısmetse![]()
Evet oda düşünülebilir ama dalga geçenler oluyor kolonya selin vs ofDuru da güzel isim
Kendi ismim kötü sayılmaz ama uygun olanlar güzel değil:))kendı adın güzelse ona uygun bir isim bul canım ,
Ne güzel bir anlamı var mı yoksa sevdiniz diye mi
Kesinlikle katılıyorum.. sağlıcakla gelsin ipek bahtı güzel olsun
Kulağa hoş geliyor, seslenince kötü durmuyor, her yaşa yakışıyor ve çok zarif duruyor
Öncesinde listemiz vardı, İpek yoktu o listede. Sonra bi gün birden aklıma geldi, eşime söyledim o da beğendi ve böylece İpek oldu kızımızın adı![]()