- 3 Mayıs 2015
- 1.561
- 1.417
- 133
Öyle mi diyorsunuz zaten ya alya ya ipek oluripek çok kibar ve zarif bi isim. başka arayışlara girme hiç bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle mi diyorsunuz zaten ya alya ya ipek oluripek çok kibar ve zarif bi isim. başka arayışlara girme hiç bence
İnciyi de cok begenıyorum eşim istemediInci ve Gökçe favori kız isimlerim. ipek de pek kibar bir isim.
Amin canım inşallah :) sen sev beğen yeter insanlar her şeye mana bulmaya bayılır :)Memeleket ikiye bölünmüş durumda:) yeni isimleri sevenler eski isimleri sevenler. Ada Alya sevıyorum böyle isimleri ama anlamayanlar sinirime dokunuyor( dalga geçenler) adıyla büyüsün
Aynen bazen sanane diye bağırmak istiyorum herkese isim nasıl beğendircemAmin canım inşallah :) sen sev beğen yeter insanlar her şeye mana bulmaya bayılır :)
Bende bir kaç kişiden duydum kışın doğacak bebeğim :) ama kulağıma hoş gelen bir isimArkadasim bebeğine YAZ ismi koydu farklı geldi yayginlasır mi bilemedim
Çok soğuttular alyadan çok sevdiğim bir isimdiAlya cok guzel yeğenimin adi herkes de zorlanmadan söylüyor zeynep alya![]()
Suhen ilk kez duydum, kulağa çok hoş geliyor. Direk suhen diye mş suğhen diye mi söyleniyorMinel ,de da anlamı var arapcada baglac
Suhen, söz yada söz söyleyen osmanlica anlamı
Farklı iki isim bunlar aklıma geldi
Nisan
Lavin
Kızım olsa secenek bu isimlerden yapabilirim![]()
Suhen ilk kez duydum, kulağa çok hoş geliyor. Direk suhen diye mş suğhen diye mi söyleniyor
Suhen dıye yazılıyor ve soylenıyor canım Suhanı erkekler ıcın kullanıyorlar sanırım onu cevremde hıc duymadım, anlamları aynı kökü aynı, benım arkdasımın yegenın ismi Suhen 12 13 yasındadır suanda yaygınlasmamıs br ısım aslında bu tarz isimler avantaj gelıyor bana okulda cogu cocukta ada duru defne cok yaygın oldugu ıcınMinel de cok hosuma gider eskiden beri.. kulaga cok hos geliyor ama anlami yok.. Taki..
Nisan ismi harika ama anlamda takili kaliyorum yine ben. Yine de iyi de olsa bir anlami var en azindan taki degil :)
Suhen de Suhan'a benziyor.. Guzelmis. Ilk defa duydum..
mevsimi bende cok severım listeye alınabılırMevsim geldi aklima bir de..
Suheni düşüncem çok hoşuma gittiSuhen dıye yazılıyor ve soylenıyor canım Suhanı erkekler ıcın kullanıyorlar sanırım onu cevremde hıc duymadım, anlamları aynı kökü aynı, benım arkdasımın yegenın ismi Suhen 12 13 yasındadır suanda yaygınlasmamıs br ısım aslında bu tarz isimler avantaj gelıyor bana okulda cogu cocukta ada duru defne cok yaygın oldugu ıcın![]()