Doğuma Hazırlık Kız bebek fikir verin güzel anneler

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Memeleket ikiye bölünmüş durumda:) yeni isimleri sevenler eski isimleri sevenler. Ada Alya sevıyorum böyle isimleri ama anlamayanlar sinirime dokunuyor( dalga geçenler) adıyla büyüsün
Amin canım inşallah :) sen sev beğen yeter insanlar her şeye mana bulmaya bayılır :)

Ayşe Meyra Çift isim istersen tabi meyra tek de çok hoş ışık gibi bir manası vardı sanırım sağlıkla büyüt bebeğini

Ben doğa isimlerini seviyorum. Farklı az kullanılan isimleri de seviyorum ama bir şartla: ilk söylendiğinde anlamı net olarak anlaşılsın. yoksa artık herkes her dilden kulağa hoş gelen bir isim koyuyor ama bir bakıyorsunuz anlamı sanskritçe :))

İsim koymak zor iş, içine sinmeyeni sakın koyma cnm

Arkadasim bebeğine YAZ ismi koydu farklı geldi yayginlasır mi bilemedim

Minel ,de da anlamı var arapcada baglac
Suhen, söz yada söz söyleyen osmanlica anlamı
Farklı iki isim bunlar aklıma geldi
Nisan
Lavin
Kızım olsa secenek bu isimlerden yapabilirim:KK39:

Minel ,de da anlamı var arapcada baglac
Suhen, söz yada söz söyleyen osmanlica anlamı
Farklı iki isim bunlar aklıma geldi
Nisan
Lavin
Kızım olsa secenek bu isimlerden yapabilirim:KK39:
Suhen ilk kez duydum, kulağa çok hoş geliyor. Direk suhen diye mş suğhen diye mi söyleniyor

Minel de cok hosuma gider eskiden beri.. kulaga cok hos geliyor ama anlami yok.. Taki..
Nisan ismi harika ama anlamda takili kaliyorum yine ben. Yine de iyi de olsa bir anlami var en azindan taki degil :)
Suhen de Suhan'a benziyor.. Guzelmis. Ilk defa duydum..

Suhen ilk kez duydum, kulağa çok hoş geliyor. Direk suhen diye mş suğhen diye mi söyleniyor
Minel de cok hosuma gider eskiden beri.. kulaga cok hos geliyor ama anlami yok.. Taki..
Nisan ismi harika ama anlamda takili kaliyorum yine ben. Yine de iyi de olsa bir anlami var en azindan taki degil :)
Suhen de Suhan'a benziyor.. Guzelmis. Ilk defa duydum..
Suhen dıye yazılıyor ve soylenıyor canım Suhanı erkekler ıcın kullanıyorlar sanırım onu cevremde hıc duymadım, anlamları aynı kökü aynı, benım arkdasımın yegenın ismi Suhen 12 13 yasındadır suanda yaygınlasmamıs br ısım aslında bu tarz isimler avantaj gelıyor bana okulda cogu cocukta ada duru defne cok yaygın oldugu ıcınHoppa

Suhen dıye yazılıyor ve soylenıyor canım Suhanı erkekler ıcın kullanıyorlar sanırım onu cevremde hıc duymadım, anlamları aynı kökü aynı, benım arkdasımın yegenın ismi Suhen 12 13 yasındadır suanda yaygınlasmamıs br ısım aslında bu tarz isimler avantaj gelıyor bana okulda cogu cocukta ada duru defne cok yaygın oldugu ıcınHoppa
Suheni düşüncem çok hoşuma gitti

Back
X