Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kim ne derse desin ve yapsın Allahın takdiri demeye geldim. Yediğimiz içtiğimiz yaptığımız şeyler cinsiyeti etkilemez. Allah sağlıklı evlat nasip etsin oğlunuz varmış kızınız olsun istemeniz çok normal ama özellikle cinsiyet için birseyler yapmak istemek bana çok ters ve saçma geliyor.
Hanımlar merhaba. İkinci çocuğu düşünüyorum bu muhtemelen son çocuğum olacak. bir oğlum var bir de kızım olsa iyi çok olurdu. Bunun için tavsiyeleriniz var mi? Sirke ile vajinal duş öneriliyor bu sirke elma sirkesi mi? Neler uygulaya bilirim, bilenler varsa yardımcı olabilir mi?
Valla bacim benimde kizim olcak inanin oyle hic dikkat etmedim sadece ilk basdan berli kizim olmasini cok istedim taa genclikden buyana odanpek fazla iliskiyede gormedim 2 kez girdim ve 1 gun aralikla girdim sonuc kiz oldu
Hanımlar merhaba. İkinci çocuğu düşünüyorum bu muhtemelen son çocuğum olacak. bir oğlum var bir de kızım olsa iyi çok olurdu. Bunun için tavsiyeleriniz var mi? Sirke ile vajinal duş öneriliyor bu sirke elma sirkesi mi? Neler uygulaya bilirim, bilenler varsa yardımcı olabilir mi?
cinsiyeti genetik olarak belirleyen erkek dna sıdır. Eşinize bir şeyler yapmanız lazım bu mantıkla düşününce. Spermden geçen kromozomlarla belli oluyor. Ayrıca nasipten öte yol yok bu düşünceniz yerine dua etmeyi tavsiye ederim.. çünkü elimizden gelen bir durum değil..
Mesajım ve beklentim çok açık halbuki. Bu sayfada, yukarıda sabit konu var erkek bebek için ugrasanlar var. Binlerce sayfa. Ben ilkmisim davranılması çok tuhaf Neyse, bir şey demiyorum. : )