Merhabalar 10 ve 7 yaşında 2 oğlum var üçüncü ve son kez bir gebelik düşünüyorum ve bir kızım olsun çok istiyorum bu yüzden kadın Doğum uzmanına gittim eşimin tilcotil tablet kullanmasını tavsiye etti y kromozomunu baskılıyormuş 15 gün kadar kullansın bu zamanda korunun dedi yumurtlama gününden önce mi ilişki olmalı dediğimde yok öyle bir şey kadınlar ayda 2 gün gebe kalabiliyor dedi çok aklıma yatmadı gibi aslında tilcotil aldık dün eşim başladı bakalım hayırlısı inşallah sağlıklı hayırlı bir kızım olur sizler bu ilaçla ilgili bu şekilde bilginiz var mı ben yine diğer adet günümü bekleyip yumurtlama öncesi beraberlik düşünüyorum sizler ne dersiniz
TİLCOTİL, kireçlenme (osteoartrit), eklemlerde ağrı ve şekil bozukluğuna neden olan
romatoid artrit hastalığı ve sırt eklemlerinde sertleşme ile seyreden ağrılı ilerleyici bir
romatizmal hastalık olan ankilozan spondilitin belirti ve bulgularının tedavisi ile damla
hastalığı (akut gut artriti), akut kas iskelet sistemi ağrıları, ameliyat sonrası ağrı ve ağrılı adet
tedavisinde etkilidir.
Kısaca size ağrı kesici vermis :/
Bu videoda size yardimi dokunacaktır
Kısaca bebeğin cinsiyeti belirlenmez gene oglunuz olabilir ☻
Çok teşekkür ederim yani doktorda sadece ağrı kesici dedi y kromozomunu baskılıyor dedi tabi garanti vermedi bende araştırdığımda tilcotilin böyle bir etkisini görmedim valla çok da kafama da yatmadı aslına bakarsanız neyse inşallah bir sağlıklı hayırlı Kızım olur
Y kromozomunu baskılama fikri bana biraz korkunç ve kötü geldi açıkçası. Böyle ilaçlar yerine kız bebek sahibi olmak için bilinen şeyler yapsanız ya? Yumurtlama gününden önce ilişki gibisinden. Ve ayrıca o doktora da hiç güvenmedim, kız olsun diye insan ilaç verir mi ya ilaç bu ??? Kısmet diyip geçersiniz olmazsa da hayat memat meselesi mi bu
Doğru söylüyorsunuz doktora yan etkisi var mı dedi hiç bir yan etkisi yok dedi ama deşiğim gibi benim de aklıma yatmadı açıkcası bir kızım olsun çok istiyorum ama herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması tabi ki bakalım Allah’ın takdiri neyse o olur elbet
Doğru söylüyorsunuz doktora yan etkisi var mı dedi hiç bir yan etkisi yok dedi ama deşiğim gibi benim de aklıma yatmadı açıkcası bir kızım olsun çok istiyorum ama herşeyden önemlisi sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması tabi ki bakalım Allah’ın takdiri neyse o olur elbet