Kız bebek için?!

bursa86

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2010
1.020
0
merhaba
Öncelikle 2 çocuk annesiyim 2 oğlum var çok şükür çocuklarım Büyüdü biri 9 diğeri 7 Yaşında fakat bir kız Çocuğum olsun istiyorum. Kız Çocuğum olsun çok istiyorum Rabbimin zoruna gitmesin tabikide erkek evlatlarımıda çok seviyorum ama işimi çok Şansa bırakmak istemiyorum.
Sorum şu; aşilama yöntemi ile cinsiyet belirlemek mümkün mü?
Yada hangi yöntemler le kız çocuğu sahibi olabilirim?
Şimdi çok tepki alacağım biliyorum ama herseye açığım sorun yok
Bursa'da ikamet ediyorum varsa Bursa'da bildiğiniz doktorlar yardımcı olursaniz sevinirim

aynen bende cok istiyorum askito vardı onun yontemlerini deniycem bu ay ıns tutar benımde 7 yasında bir oğlum var

merhaba
Öncelikle 2 çocuk annesiyim 2 oğlum var çok şükür çocuklarım Büyüdü biri 9 diğeri 7 Yaşında fakat bir kız Çocuğum olsun istiyorum. Kız Çocuğum olsun çok istiyorum Rabbimin zoruna gitmesin tabikide erkek evlatlarımıda çok seviyorum ama işimi çok Şansa bırakmak istemiyorum.
Sorum şu; aşilama yöntemi ile cinsiyet belirlemek mümkün mü?
Yada hangi yöntemler le kız çocuğu sahibi olabilirim?
Şimdi çok tepki alacağım biliyorum ama herseye açığım sorun yok
Bursa'da ikamet ediyorum varsa Bursa'da bildiğiniz doktorlar yardımcı olursaniz sevinirim
canım aşılama yontemıyle cınsıyet belırlenemıyor malesef.tup bebekle olabılır ama o da kıbrısta oluyor sanırım cınsıyet belırlemek.turkıyede genetık bır problem olduğunda yapıyorla sanırım tup bebekte

Merhaba,
Aşılama yöntemiyle gebe kalabilirsiniz ancak cinsiyet seçimi yapılamaz. %50 kız olma şansı olup %50 erkek olma riski devam eder. Cinsiyet tayini ancak tüp bebek sırasında embryolar arasından kızların saçilip anne rahmine yalnızca onların transfer edilmesi yoluyla sağlanabildiğinden başka türlü size yardım edemeyiz. Ayrıca ülkemizde isteğe bağlı olarak cinsiyet tayini y

X