kiz bebek iin kullanlan bir ot varm bilen var m?

asibuz

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene!!!
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
386
4
96
Diğer
Bir forumda okumuştum ama sonra nerede ve otun adını unuttum tataristandan mı öyle biryerden geliyor yazmışlardı ve yumurta arttırıcı özelliği varmış ve ikiz gebeliğe yardımcıymış.Bu otu duyan varmı?

ben öyle bişey duymadım ama varsa bilmek isterim yerimseniben

yıllar önce bir coğrafya dergisinde bunu okumuştum. araştırmalar sonunda ikiz gebeliklerin nedeninin o bitkiden kaynaklandığını bulmuşlar. ama adını hiç bilmiyorum.

canım ben caksır otunu duydun netten arastırdım otu yıyen hayvanlar ıkız ucuz doguruyormus ınsanda aynı etkıyı yaparmı bılmem
bu ot turkıyede yetısıyor bı arastır ıstersen netten

kızlar bu otu ben biliyorum tabi aynı şeyden bahsediyorsak :uhm:

muş'un dağlarında yetişen bir bitki ismi JAĞ bu bitkiyi genelde hayvanlara yediriyorlarmış çoğul gebelik olsun diye hatta jopanla bir ara araştırmışlar insanlardada etkiliymiş o köydeki kadınlar genelde ikiz doğuruyormuş :CüvCüv: bu bitki yeniyor turşu gibi basılıyormuş :uhm: babam muşlu orda uzak akrabalarım var istemek hoşuma gitmedi bi arkadaşın eşide muşlu onlar muşa gidip geliyorlarmış biliyor o bitkiyi ama tadı kötü dedi :1no2: gidersem sana getiririm dedi ama 2 yıl oldu gitmedi yerimseniben

Çakşır kullanan varmı burada bu jağ bulmamız imkansız sanıyorum.

Muşlu arkadaşlara seslenebilirsin burdan...KK çok büyük bir aile...:enbuyukkk:
Eminim ki yardım etmek isteyen olacaktır...
Hiçbir başlığa uymayan yazılar bölümüne yazabilirsin...

canlarım merhaba... şimdi bu bitkinin ismi türkçesi çakşır ama muştakiler bu bitkiye jağ diyorlar.. benimde bir arkadaşım muşta şuan mevsimiymiş.. va pazarlarda satılıyormuş.. kilosu 8 tl bazı yerlerdede 10 tl değişiyormuş.. Ama erkek infelitesi için kullanılıyor diye biliyorum sperm çoğaltıcı ve enerji verici.. belkide ikiz gebeliğede yardımcı olabilir... isteyen varsa bir şekilde istetebiliriz.. yanlız zamanı geçmeden.. zamanı geçtikten sonra sadece bazı yerlerde turşusunu bulabiliyormuşlar..

haziran ayında tazesi bulunmuyormuş.. topici geç farkettim yoksa yardımcı olurdum..a.s.a.s.a.s.

Canım çakşır yada jağ kurutulup çayı vs si içilmiyormu bu bitkinin isteksek çayını içsek yaramazmı bir işe?

canım tam bir bilgim yok ama sanırım böyle daha iyi sonuç veriliryormuş.. bu otu turşusu yapılıyor.. sanırım köküde bala karıştırılıp yeniliyormuş..

Bu gün aktartan kök olarak aldım kaynattım bir kahve fincanı verdim eşime gelişmelerden illaki haberiniz olur yazarım arkadaşlar
ayrıca şunuda unutmadan ilave edeyim aktardan zencefil polen keçiboynuzu tozuve üzüm çekirdeği tozuda aldım bu çakşırın kökü yumuşak bir kök robotta çektikten sonra hazırlayacağım macuna ilave edeceğim...Biz ikizde istemiyoruz hayırlısıyla verecekse rabbim birtane versin razıyız çok şükür a.s

Son düzenleme:

enteresan arkadaşlar bende ikiz bebek çok seviyorum ama şart değil olsunda hayırlısıyla varsın tek olsun ve sağlıklı olsun değilmi seninde dediğin gibi canım herşeyin hayırlısı

kızlar işe yarayan olursa bilgi versin mutlaka bizede :)

aktarlardan alabiliyoruz yani süpermiş bende araştırmaya başlayayım o zaman.

köylerde koyunlara ıkız dogursun dıye hayıt otu verırler dıyenduydum ınsanlarda kullanıyormus ama her bıtkı ılactır ve dızaj zehırı dogurur derler bu ottur muhtemelern ama dozajını ve yan etkılerını nasıl kullanılacagını arastır

pardon yaaa
hayıt otu degıl cakşır otu
evet çakşır otu senın aradıgın ama nıye ıkız ıstıyon bence tek dogurma daha ıyı degılmı oyle daha cok rısk oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…