Merhaba ankaradayim ve 2 urunlede ilgileniyorum acemiligime ver:))) kanguru hani su 3 farkli turde kullaniandan mi ve donencekac muzik caliyor isikli mi veeee 2 si alirsam indirim yaparmisin :) sevgiler
Çok kısa sure kullandığımız Chıcco Go model kangurumuzu satıyorum.3 -5 kez en fazla kullanmısızdır kırmızı renkte hıc bır problemı yoktur,sıfırdan
farksızdır.Fiyat :45 tl
Dönencemızı cok severek almıştık, cok kullanıslı bır urun oto koltuğunda bıle kullandık.Sıfırdan farksız tertemız.fiyat: 45 tl
Ankarada elden teslım edılır.Ankara dısına kargo alıcıya aittir.Haftaya perşembe gunune kadar Ankara elden teslım gecerlıdır.Fıyatlarım sondur pazarlık
yapılmaması rıca olunur.
Eki Görüntüle 1194388 Eki Görüntüle 1194389 Eki Görüntüle 1194390 Eki Görüntüle 1194387 Eki Görüntüle 1194386 Eki Görüntüle 1194391 Eki Görüntüle 1194393 Eki Görüntüle 1194394
Hayır satılmadı.Ben Ankara da değilim tatildeyim ama eşim orada.
Merhaba dönenceye talibim fiyat kargo dahil olabilirse
Uygunsa devrimy1@hotmail.com dan ulaşabilirsiniz
Bu dönencenin sifirini kaç ay önceden almıştım. Hatta cocugun yatağıni bile almadan önce:)) bicok yerde kullanilabilir olmasi ilgimi cekmisti. Hem park yatağa takılan baska dönence bilmiyorum ben. Henüz kullanmadım, memnun kaldığınızi belirtmissiniz. almamış olsam kacirmazdim.
Cok tesekkurler güzel dilekleriniz içinÖncellıkle sağlıklı bır doğum yapmanızı dilerim,az kalmış.Güle güle kullansın bebeğiniz ..
Diğer bır cok dönenceye göre cok sade hıc özellığı yok gıbı bir durusu var ama muzığının uzun sure calması cocuğun uykuya dalmasına yardımcı arastırmadan aldım ama iyiki almısım.Kızım besığınde muzık eslığınde uyurdu,sizde öyle alıstırırsanız buyuk kolaylık.
kutusu buyuk mu bursaya kargo ne kadar tutar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?