- Emoji Skoru
- 11
- Puanlar
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıladansa bilge daha uyumlu gibi geldi banaSelamlar, ablam hamile kız bebek olacak inşallah.
ilk isim olarak Hatice düşünüyoruz ondan eminiz fakat yanında bi isim daha düşünüyoruz onda iki isim arasında kaldık
Sıla ve bilge
Nasıl olur sizce fikirlerinizi merak ediyorum
Ama Hatice Gökçe ismini de beğendimSıladansa bilge daha uyumlu gibi geldi bana
Selamlar, ablam hamile kız bebek olacak inşallah.
ilk isim olarak Hatice düşünüyoruz ondan eminiz fakat yanında bi isim daha düşünüyoruz onda iki isim arasında kaldık
Sıla ve bilge
Ben oyumu bilgeden yana kullandım Hatice Bilge yanyana uyumuda hoşuma gitti fakat ablam tam emin değilSıladansa bilge daha uyumlu gibi geldi bana
Aa Gökçe hiç aklımıza gelmedi hoşmuşAma Hatice Gökçe ismini de beğendim
Bencede bilge daha güzel olmuşBen oyumu bilgeden yana kullandım Hatice Bilge yanyana uyumuda hoşuma gitti fakat ablam tam emin değil
Aslında Hatice tek başına ağır bi isim 2. İsmi neden düşündüler özel değilseAa Gökçe hiç aklımıza gelmedi hoşmuş
Hatice babaannemin adı, bize çok emeği var ablam o yüzden mutlaka koymak istiyor fakat geleneksel bi isim olduğu için yanına da hoş zarif modern bi isim koymak işitiyorAslında Hatice tek başına ağır bi isim 2. İsmi neden düşündüler özel değilse
Hmm anladımm sağlıkla gelsin inşallahHatice babaannemin adı, bize çok emeği var ablam o yüzden mutlaka koymak istiyor fakat geleneksel bi isim olduğu için yanına da hoş zarif modern bi isim koymak işitiyor
TeşekkürlerHmm anladımm sağlıkla gelsin inşallah![]()
Şöyle ilerde belki Hatice ismini kullanmak istemezHatice tek başına olmalı. Yanına ne gelse eğreti durur.
Kullanmak istemese bile kimlikte yazdigi icin cogu yerde okulda resmi kurumlarda oyle sesleneceklerŞöyle ilerde belki Hatice ismini kullanmak istemez
Kuzenimin ismi tek başına Hatice yanında nur bile olsa nuru kullanırdım nefret ediyorum ismimden diyor bence ikinci bir seçenek hakkı olmalı hele Hatice gibi bir ismin yanındaHatice tek başına olmalı. Yanına ne gelse eğreti durur.
boyle geleneksel isimlerin yanina modern, zarif isim koyunca uyumsuz oluyor. sanki anne özenmis heves etmis avrupai isim koymus da kaynana galip gelmis, zorla kendi adini vermis gibi.Hatice babaannemin adı, bize çok emeği var ablam o yüzden mutlaka koymak istiyor fakat geleneksel bi isim olduğu için yanına da hoş zarif modern bi isim koymak işitiyor
Ablam duygusal yaklaşıyor her türlü kullanmak istiyorKullanmak istemese bile kimlikte yazdigi icin cogu yerde okulda resmi kurumlarda oyle seslenecekler
Ve o da atiyorum hatice bilge ama bilgeyi kullaniyorum diyecek
Surekli aciklama yapacak
Dusuncenize saygi duyariz elbette, babaannenizin emegi coktur ama bebege isim koyarak mi minnet duyulur bilemedim
Adina hayir yapmak falan daha mantikli geliyor bana
Öte yandan dediginiz isimler yanina uymuyor
Hatice sultan
Hatice ece gibi isimler belki
Sizin gibi düşünmüyorum çok örnekler var geleneksel ve modern isimler yanyana hatta öyle havalı isimler var kiboyle geleneksel isimlerin yanina modern, zarif isim koyunca uyumsuz oluyor. sanki anne özenmis heves etmis avrupai isim koymus da kaynana galip gelmis, zorla kendi adini vermis gibi.
hatice ece , hatice derin , hatice rüya falan gibi
o yuzden siz cok modern bir isim dusunmeyin derim ben.
Haticeden niye alın yazısıymis gibi eminsinizSelamlar, ablam hamile kız bebek olacak inşallah.
Sıla ve bilge
Havali demeniz komik olmusSizin gibi düşünmüyorum çok örnekler var geleneksel ve modern isimler yanyana hatta öyle havalı isimler var ki
Havali demeniz komik olmus
Misal Hatice Alya
Hatice Sude
Hatice Umay
Neresi havali?
Hatice ismi Zeynep ismi Elif ismi gibi agir bir isim zaten
Siz olur diyorsunuz ama o cocuk zorluk yasayacak, siz degil
Ortada komik olacak bi durum yok hanımefendi, bi soru sordum fikir beyanı istedim, kasmaya gerek yok relaxs olun yaHavali demeniz komik olmus
Misal Hatice Alya
Hatice Sude
Hatice Umay
Neresi havali?
Hatice ismi Zeynep ismi Elif ismi gibi agir bir isim zaten
Siz olur diyorsunuz ama o cocuk zorluk yasayacak, siz degil