Ya canım benim seni o kadar iyi anlıyorum ki başka bir uygulamada oğluma isim düşünüyodum bi kaç öneri sordum Allah'ım neler neler söylediler bana yani sadece bunlar nasıl olur diye fikir istemiştim Allah'ım öyle iğrenç yorumlar geldi ki ya bide tabi hamileyim hormonların tavan tabi çok zoruma gitmişti o gün çok ağlamıştım tartışmıştım bikaç kişiyle baktım insanlar daha fazla üstüme gelince sildim uygulamayı falan tabiki istediğim ismi koydum oğluma sonra dedimki iyiki bu ismi koymuşum çokta güzel oldu anlamlarıda çok güzeldi adıyla yaşasın paşam inşallah

Yani demem o ki üzülme zaten hamilesin bi can taşıyosun insanlar çok acımasızca çirkince yorum yazabiliyolar ne yazıkki kendilerinde böyle bir hak buluyolar malesef.. halbuki kibar kırmadanda söyleyebilirler..
Şimdi kendi fikrimi söyleyeyim isim tabiki çok güzel ama anlamını iyi araştır derim
Benim 11 yaşında bi kızım var ozamanlar çok meşhurdu buğlem ismi yok Kuran'da geçiyomuş yok bilmem ne diye bi hevesle koydum sonradan öğrendim ki anlamı öyle değilmiş hatta hiçbir anlamı olmayan tamamen uydurma bir isimmiş.. Bilsem iyice araştırsam koymazdım ama neyse çok şükür büyüdü çok güzel bi genç kız oldu...
O yüzden isim ararken anlamlarını gerçek kaynaklardan araştır olurmu Rabbim sağa salim kucağına almayı nasip etsin inşallah