kız bebek isim önerisi

Bu konu bana çok çok tatlı geldi🙂🙂Aralarda çok da güzel isimler var ..Bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah .Benim de kızım var .Bir yaşına girecek..Ben dekontu açmıştım .İsmini belirledigimizde 34 haftalık hamileydim .Artık hormonların da etkisiyle kizim isimsiz diye bunalıma girmiştim .Hatta bir ay evde isim düşünme mevzusunu yasaklamistik😂Yasak bitince pat diye karar verdik. İPEK oldu kizimin adı.Herkes çok beğeniyor .Çok güzel tepkiler alıyorum.Esinle ortak begendigimiz tek isimdi .Beğendiğim diğer kız isimleri;

İnci
Nilay
Duru
Ece
İlay
Teşekkür ederim amin insallah. Sizin bebise de saglik sihhat diliyorum. 🥰

Benim sevdigim isimleri esim begenmiyor onunkileri ben bir anlasamadik. Bebek dogunca karar verecegz herhalde 😅
Istedgm ismi hic sevmedigim biri koymus benim yeni haberim oluyor onu koyacaktim vazgectim laf yapacak çünkü eminim sinir olacagim

Ben hayatımda bera diye isim duymadim😂 guzel degil bence
Bir tanıdığımız aylarca isim aradı. Hatun en son Ecrin koyacağım dedi. Eşi sürekli tabi hayatım ,sen bilirsin hayatım falan. Neyse bebek doğdu ,adam gitmiş Elif yazdırmış 🤣 Girmişler evde birbirlerine. Sen tamam diyordun deyince de napayım aylarca kavga mı etseydik ,şimdi 3-5 gün ederiz oldu bitti demiş 🤣 Herkesi de fişteklemiş adam ay çok iyi oldu, Ecrin çok çirkindi elif çok güzel falan demiş kızın annesi bizim akraba bile. Kaldı öyle 🤭

Bir tanıdığımız aylarca isim aradı. Hatun en son Ecrin koyacağım dedi. Eşi sürekli tabi hayatım ,sen bilirsin hayatım falan. Neyse bebek doğdu ,adam gitmiş Elif yazdırmış 🤣 Girmişler evde birbirlerine. Sen tamam diyordun deyince de napayım aylarca kavga mı etseydik ,şimdi 3-5 gün ederiz oldu bitti demiş 🤣 Herkesi de fişteklemiş adam ay çok iyi oldu, Ecrin çok çirkindi elif çok güzel falan demiş kızın annesi bizim akraba bile. Kaldı öyle 🤭
Adam cok agir bir sey yapmis . Taksi tutar birlikte gider degistirdim valla oyle sey mi olur. Ecrin ismini de sevmem ama ayip yanı 😅

Adam cok agir bir sey yapmis . Taksi tutar birlikte gider degistirdim valla oyle sey mi olur. Ecrin ismini de sevmem ama ayip yanı 😅
Valla dışardan dinleyince komik ama gerçekten sıkıntı. Benim kız doğduğunda eşim şakayla anamın ismini yazdıracağım dedi ,valla boşarım seni bak dedim 🤭 sizin eşinizde beğenmiyor isim tetikte olun 😁

Kötü olmuş ama Elif kesinlikle daha güzel 😍😍

Valla dışardan dinleyince komik ama gerçekten sıkıntı. Benim kız doğduğunda eşim şakayla anamın ismini yazdıracağım dedi ,valla boşarım seni bak dedim 🤭 sizin eşinizde beğenmiyor isim tetikte olun 😁
Bnmki kıyamet koparacagimi biliyor 😀ama zaten benim istediklerim olmadi ben daha doguda daha yaygin isimleri begeniyorum. Dila ,hazal gbi esim sevmiyor bu tarz ortak karar olacak mecbur.

Back
X