Eşim zaten doğayla ilgili bişey olsun istiyor dedim doğa olsun ozamanBen kızımın adını Doğa koyacağım. Çok beğeniyorum. Belki fikir olur size de
Güzelmiş kızlarınızın isimleri önerdikleri bizde güzel dusunduklerim de var içinde yeni isimlerde saolunHazal ruken ve yağmur kızlarımın ismi
Zeynep mira idil güneş mihra Mihrimah hümeyra elif ecrin gökçe kumsal bu isimleri beğeniyorum
Hmm evet güzel bunuda hicc düşünmemiştim tsklrYüsra koyacağım inş kızım olursa
Olabilir evet babasına bı soyleyeyim onada begendiremiyorum birşeyOrtak harfiniz u
Asu
Ahu
Tuana
Cansu
Dilruba
Göksu
Gülru
Gibi isimleri dusunebilirsiniz : )
Ne güzel maşallahBenim kızımın ismi Duâ , çünkü o benim kabul olmus duam
İsmiyle büyüsün inşallah aminBenimde kızım olcak 18 haftadayım sahra koycagim inşallah sağlıkla gelsinler
Hmm evet güzel Ler duauncelerimize yakın tsklrNeva veya Begüm düşünebilirsiniz.
Hmm evet güzel Ler duauncelerimize yakınNeva veya Begüm düşünebilirsiniz.
Ah evet ya işte doğarsa çok daha zor olacak karambole gelecek resmenbiz doğduğu gün zar zor birşey koyduk. 41+2 de doğdu kızım. her kafadan bir ses çıktı. kp ayrı isim koymuş halaları ayrı... bir kaostu size tavsiyem bir an önce belirleyin çocuk doğduktan sonra işler karışmasın.
Evet yeğenim var ela doğada eşim seviyor bakalım tsklrBen Ela ve Doğa isimlerini çok seviyorum. Bence her dönemde modern duruyor :)
Ya önerilen isimlerde güzel hep işin içinden çıkamıyorum mecliste güzelKız olursa melis koyacağım ben de
AhuKızım olacak 39 haftalık ama bir türlü isimde karar veremiyoruz , bulamiyoruz
Tskr ederim
Kızımın ismi Ahu Mislina
Oğlumun sınıfında sahra isminde bir arkadaşı vardı ve çocuklar sürekli ismiyle alay ediyormuş.Veli toplantısında annesi bizlere çocuklarımızı uyarmamızı rica etti.sara hastası,çöl kum bir sürü lakap takmışlar kıza.İsmiyle büyüsün inşallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?