Evet benim şusn tam olarak yaşadığım buNasıl isimler dusunuyorsun, ona gore öneriler verelim birde insan cok alternatif olunca kafasi karisiyor hic birini yakistiramiyor.
Sabrın en güzel halidemek farsçada kuzenim koydu ordan biliyorum çok güzel bir isim aslındaBugun liya ismini duydm anlamini bilmiyoum uyduruk bir isimse hic yazmadim sayıyorum
Cok guzelms anlami hayirli olsun ozman dusunuleblir ben henüz hamile degilim Allah nasip ederse insallahSabrın en güzel halidemek farsçada kuzenim koydu ordan biliyorum çok güzel bir isim aslındabende yade ismini düşünüyorum
Kuran'da geçen isimlere neden karşısınız? Çocuğunuz iyi bir müslüman olur sizi utandırır inşallah.öncelikle merhaba,
ben kuranda geçen isimlere yada aile büyüklerinin isimlerinin konmasına karşı olduğumu başta belirteyim. nasipse ikinci bebeğimiz geliyor ve kız olacak. biz ismini Alisa Nil koyacağız. Alisa Yunan kökenli bir isim ve asil soydan gelen, güzel kadın gibi anlamları var. Nil de eve bereket getirir diye düşündüm ve inandım açıkçası. ilk bebeğim kız olsa ona da Kalya koyacaktık. erkek oldu (Melih Emre koymuştuk) gerçi kız bebekten bahsediyorduk fakat paylaşayım istedim.
sevgi ve saygılarımla
Kuran'da geçen isimlere neden karşısınız? Çocuğunuz iyi bir müslüman olur sizi utandırır inşallah.
Sizin müslümanlığı anlayamadığınız ve hoşgörüsünden nasiplenemediğiniz çok açık, peşin hükümle yargılamayı seçmişsiniz gerçekten sizin gibi sığ insanları görmek üzücü..Kuran'da geçen isimlere neden karşısınız? Çocuğunuz iyi bir müslüman olur sizi utandırır inşallah.
Çok şaşırdım şimdi hazel ismini koyan birini görünce :)) bende baştan beri düşünüyordum ama anlamı hüzünlü fln dediler diye vazgeçmiştim ama aklım hep haZel de hatta hala isim bulamadım başka içime sinenBen hazel ismimi koydum kızıma .
Bugun liya ismini duydm anlamini bilmiyoum uyduruk bir isimse hic yazmadim sayıyorum
Hazel hazal ismiyle eşanlamlı, söylenişi daha naif bence. Türkçe kökenli bir isim. TDK sözlüğünde geçiyor. İngilizcede ela anlamı. Global bir isim aynı zamanda :) Duyanlar çok beğeniyorda aile büyüklerine zor geldi nedense :) iki isim koyduk bizde. Benim çok içime sindi. İnternette Arapça kökenli yazıyor , Kuran’da çok yerdede geçiyor ama Arapçada anlamı Yok . Bağlaç sadece . Farsça anlamı Ceylan. Bende çok araştırdım koyarken.Çok şaşırdım şimdi hazel ismini koyan birini görünce :)) bende baştan beri düşünüyordum ama anlamı hüzünlü fln dediler diye vazgeçmiştim ama aklım hep haZel de hatta hala isim bulamadım başka içime sinen
Evet diğer dillerdeki anlamı güzel de Türkçede kuruyup dökülen yapraklar olduğu için tereddütteydim ama koyucam bende sanırımHazel hazal ismiyle eşanlamlı, söylenişi daha naif bence. Türkçe kökenli bir isim. TDK sözlüğünde geçiyor. İngilizcede ela anlamı. Global bir isim aynı zamanda :) Duyanlar çok beğeniyorda aile büyüklerine zor geldi nedense :) iki isim koyduk bizde. Benim çok içime sindi. İnternette Arapça kökenli yazıyor , Kuran’da çok yerdede geçiyor ama Arapçada anlamı Yok . Bağlaç sadece . Farsça anlamı Ceylan. Bende çok araştırdım koyarken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?