- 7 Mayıs 2021
- 19
- 13
- 8
- Konu Sahibi Mimozacicegi07
-
Bunlar size zarif gelmediyse, benden bu kadar. Bana göre zarif. Herkesin fikri tabii farklı.Güzel isimler var ben daha zarif şık anlamı güzel arıyorum duyulmamış isimler. Ne zormuş isim seçmek yahu
Sena hos bi isim degilmi bende sena koymayi dusunuyorumMeryem, Serra, Sena, Miray, Duru, Nehir, Öykü, Eylül, Derin
Bence güzel bir isim. Benim yakın arkadaşımın adida Sena hoş benceSena hos bi isim degilmi bende sena koymayi dusunuyorum
Evet anlamida guzel soylemide nazik bi isimBence güzel bir isim. Benim yakın arkadaşımın adida Sena hoş bence
Lavinya, Umay, Akşın, AybalaGüzel isimler var ben daha zarif şık anlamı güzel arıyorum duyulmamış isimler. Ne zormuş isim seçmek yahu
Ben en cok inci sena defne ismi arasinda kalmistim bence incide hos bi isimDuru çok hoşuma gidiyor ama eve mine esra aslı Müge inci de hoşuma gidiyor kararsızım
Irmak ismi cok guzelmis ama inciyi de dusundunuzmu ipekle uyumlu gibi bende sena koymayi dusunuyorum ama incide aklimin bi kosesinde hepBenim kizimin adı İpek .. İkinci kizim da yolda .Az bir zaman kaldı gelmesine .Çok zor karar verdik , Irmak olacak bu kızımın adı da büyük ihtimalle. Düşündüğümüz ve bazı sebeplerden dolayı eledigimiz diğer isimler ;Damla , Sare , Nil,Nehir,Derin ,Rüya ,Aysu ,Ayla ,Mine, Pelin ,Mina...
Irmak ismi cok guzelmis ama inciyi de dusundunuzmu ipekle uyumlu gibi bende sena koymayi dusunuyorum ama incide aklimin bi kosesinde hepBenim kizimin adı İpek .. İkinci kizim da yolda .Az bir zaman kaldı gelmesine .Çok zor karar verdik , Irmak olacak bu kızımın adı da büyük ihtimalle. Düşündüğümüz ve bazı sebeplerden dolayı eledigimiz diğer isimler ;Damla , Sare , Nil,Nehir,Derin ,Rüya ,Aysu ,Ayla ,Mine, Pelin ,Mina...
Acelya ve fulya daha guzel benceBenim de iki tane kızım olacak. Ben Alya-Fulya veya Açelya-Fulya düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?