kız bebek ismi arıyorum

neslim89

Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2014
8
0
6
35
Samsun
Arkadaşlar kızımın ismini Ravza koymak istiyorum babası modern anlamlı isim olsun istiyor ailesi iki isim koymamı istiyor bana destek olabilirmisiniz ikinci isim ne olabilir Ravza ..... ? Ne olabilir teşekkürler

Arkadaşlar kızımın ismini Ravza koymak istiyorum babası modern anlamlı isim olsun istiyor ailesi iki isim koymamı istiyor bana destek olabilirmisiniz ikinci isim ne olabilir Ravza ..... ? Ne olabilir teşekkürler

Tilya bnm arkdsmn kiznn ismi

cnm Rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsn inş. Bende cook istedm ravza ismini kızıma ama dogduktan sonra buglem koydum.. Ravza baslı basına cok güzel.. Ama illa da iki isim olacak diyorsanız. Ravza mina.. Ravza nida.. Güzel olabilir diye düsünüyorum..

Buglem de cok guzelmis Mina da cok guzel bi isim benim yegenimn adida eylül mina

bencede ravza başlı başina güzel eşim ben ikinci ismide koycam diyor ama sagol canim Allah da kızini sana bagislasin

amiin.. Hepimizn evladını bizlere bagıslasın rabbim..

Sana gelirsek cnm nira ne demk bilmiyorum ama bnm buldugm ismler daha mı uyumlu oldu nee

Bak ravza hira da güzel olur.. İkiside kutsal topraklardan esinlenerek.. Hos oldu bence :)

Ben kızım olursa 'ELİZAN' KOYUCAM.. Anlamı beni büyüledi ; uzaktan gelen ezan sesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…