tabiki önemli olan sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması ama eğer seçebilme şansım olsaydı bir kızım olsun isterdim.şöyle cicili fırfırlı elbiseler giydirebileceğim saçlarına kurdelalar takabileceğim süsleyebileceğim bir melek isterdim ama allah bana evlat nasip etmedi ne yazık ki..
Ben Ilk Hamile Kaldiğimda Erkek Bebek Istiyrodum ... Erkekti Bebeğim Ama Sonrasinda Hamileyken Ve Doğduktan Sonra çok Problem Yaşadim şimdi Maşallahi Var Ama şimdiki Kararim 2. Kez Anne Olmak Istiyorum Sağlikli ömürlü Hayirli Bir Evlat Olsun Istiyorum Kizx Olsun Sağlikli Olsun Yine Oğlum Olsun Ama Sağlikli ömürlü Hayirli Evlat Olsun Herkeside Ayirim Yapmamaya çağiriyorum Sağliklisini ömürlüsünü Hayirlisini Dileyelim Arkadaşlar
eli ayagı duzgun saglıklı olsunda kız erkek farketmez diyoruz ama benim bır tane kızım var bırde oglum dıyorum kızımıda ontane oglana degısmem iyiki dogduŞeniz
rabbim hayırlı evlat versin kzı erkek hiç farketmez yıllardır dua ediyorum bir evlat daha diye ama bazen düsünüyorum da rabbim sağlıklı bir evlat verdi hiç olmayanlara versin die versin de kız erkek yani hiç farketmez sağlıklı hayırlı evlat aman duyğulandım gene ya
bir evladını kaybetmiş bir anne olaral..tabiki sağlık derim......
yanlız iki çoçuk sahibi olmak isteyen bi bayan olarak ta bi kızım bir oğlum olsun derim..tabiii önce sağlıkkkk.......
ya benim eşim ikizmiş 3 günlükken kaybetmişler görümceminde ikizleri var.
ben bizimde ikizlerimiz olsun biri kız biri erkek olsun diyorum ama önemli olanı hem sağlıklı hemde hayırlı evlat olması.