Çocuk Hastalıkları kız bebeklerde idrara yolu enfeksiyonu!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

gzgn3435

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
556
22
623
35
kızlar herkese selam,sizlerle bu konuyu paylaşmka istedim,lutfen bılgısı olanlar bana yardımcı olsun.54 gunluk prensesim var ,ıkıncıye ıdrar yolu enfeksıyonuna yakalnıyor,1.si 15 gunluktu,tam o gectı derken grıp oldu,ıkıncısıni 47 gunlukken farkettık,ilkindede şurup kullandık şimdide kullanıyoruz,bebegım çok az emıyor 1-2 dakıka ve kusuyor,az uyuyor,gaz proplemımızde var ve kılo alamıyoruz.offf kızlar ya şu an bende grıp oldum,bana yazın arkadaşlarrrrrr.

kızlar bu prob.yasayan kız annesi yok mu aramızda? bılenler yardmcı olsun lutfen!

canan özellikle kız çocuklarda sık karşılaşılan bir durum bu
bizde enfeksiyon değilde hafif pembelik geliyordu idrarında o annlarda bebeğim deliriyordu ağlamaktan....durum buysa sıcak tut sık emdir ve hatta su içir bebişine
enfeksiyon sebep 1.si yanlış alt temizliyor olabilirsin...silerken yukarıdan aşağıya doğru sileceksin ki makattaki pislik öne doğru gelip içine kaçarsa mikrop kapar...2...sebep ise banyo...bol sabunlu ve köpükle bnyo keyifeleri sırasında sabun vajenin doğal dokusunu bozabilir bu da enfeksiyonlarda önemli bir sebeptir...
ama bizdeki durum gibiyse yapılacak hiçbişey yok ilaçta çözüm değil 1 yaşına kadar sürer
2.si

Back
X