Kız bebeklere hertürlü örgü kıyafetler

oyy oyy cok güzeller ya benim elimden neden gelmiyo böyle seyler doguam kadr evde örerdim ne güzel öfff =((

bu modeller netten alıntı bana ait değiller..içlerinde benim ördüklerimde var...modellerin açıklaması aldığım yerde yok..ben uzun yıllardır dışarıya örüyorum bu yüzden resme bakarak çıkarabiliyorum.benim için kolay..sizin sorduklarınızı daha önce anlatmıştım önceki sayfalara bakın...siz başlayın örmeye takıldığınız yerleri yazın bana yardımcı olmaya çalışırım...

merhaba rahatsız ediyorum ama ben ekrandan bakmayla yapamadım kayık gibi oldu üst kısmını bi türlü döndüremedim normal örgü ipi kullanıyorum modellerdki kadar kısa sırada bitmiyor daha çok sıra dönüyorum ama burun kısmı dönmedi birde ben tığın üstüne 1 kere sarıp 2 kerede çıkartarak örüyorum eksiltme kısmında boşluk oldu o zamanda

burun kısmına gelince atıyorum 20 trabzan var onları 10 indiriyorsun o zaman yuvarlanır burun oluşur...2 trabzanı 1 trabzan şeklinde örersen hem eksilir hemde delik olmaz....

kız bebekler üşümesin panço zamanı

hanzade hanımcım, bana bu modelle ilgili ne önerirsiniz? şiş numarası, yün tercihim ne olmalı? bebe yününde bu renge yakın renk buldum ama size danışmak istedim. Ayrıca kaç ilmekten başlamak lazım daha başka ne söyleyebilirseniz işte... çok hoş bi model, bayıldım...
teşekkür ederim şimdiden...

kalın bir yün kullanın bence..bebe yünü ince ,,tercih edersenizde 2 katlı olarak örün..benim tavsiyem.. nako vizon veya bonbon..4-5 nolu şişle örün...ilmek olarak birşe diyemem yüne ve örecek kişiye bağlı...giydiği bir hırkayı veya kazağı ölçü olarak kullanın..onlardan büyük olsun birkaç cm..çünkü hırkanın üzerine giyilebilecek bir model...kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…