Kız bebeklere hertürlü örgü kıyafetler

yok canım ne demek sıkmak ..zeminden sonra ipi koparmadan devam et.sık iğne olarak devam edebilirsin.eksiltmeler burun kısmından olacak 10 ilmeği 5 düşürebilirsin yanındakıne değilde ikinci ilmeğe bat o zaman eksilmiş olur.kendiliğinden yuvarlanır zaten.eksiltme ipe göre değişir verdğim 10 ilmeği 5 düşür demiştim ya o değişebilir onu sen ayarlayacaksın..zeminden üste geçerkende arkadan geçki ufakda olsa değişiklik olur belli olmasın..

anladım gibi sanki yarın yapmaya başlıyım
beceremezsemde seni yine rahatsız ederima.s.a.s.
teşekkürlera.s.

canım gri elbise çok güzel bişey 5 yaşındaki yeğenime örmek istiyorum bayramda gelicekler tarif edersen çok sevinirim

ayyyy kırmızı elbisede çok güzel hanazadem arkadaşım yardım ederseniz yeğenime çok yakışır şimdiden teşekkürler

ayyyy kırmızı elbisede çok güzel hanazadem arkadaşım yardım ederseniz yeğenime çok yakışır şimdiden teşekkürler

sen hangisine öreceğine karar ver.anlamadığın yerleri anlatayım.her 2 modelde çok güzel hem elbise hem tunik.1 kaç yıl sonrada süeter olrak kullanılabilir çok amaçlı.

patik örmek isteyen arkadaşım umarım işine yarar.takıldığın yerleri sorabilirsin.kolay gelsin..aradığın özel birşey varsa yaz bende model çok eklerim yenilerini...

teşekkür ederim.fiatlar modele ve bebeğin yaşına göre değişiyor..ben ptt ile gönderiyorum siz ürünü alıp kapıda ödeme yapıyorsunuz...düşünürseniz yardımcı olurum..

Son düzenleme:
ikisinide örmek istiyorum ama önce kırmızı olanı daha tarz gibi göründü bu resimdeki kaç yaşa göre benim yeğenim biraz kalıplıda aynı sayıda ilmek olurmu birde yakasını nasıl yapıcam biraz zor göründü ayrıca satışını yapmana rağmen örmede yardımcı olucak kadar zengin bir gönlün olduğu için teşekkürler alkisalkisalkisRabbim satışlarına bereket ihsan eylesin!...:hulya:

Son düzenleme:
teşekkür ederim.resimdekiler şu yaşa uygun diyemem resim sonuçta küçültülebilirde büyültülebilirde..büyük başlamadanda fayda var büyük olursa badiyle falan giyer.normal kazak gibi başla püf noktası ara ara eksiltmeler yapacaksın kola kadar reglan kol zaten .kol sonradan öülüyor resmi yakınlaştırırsan eksiltmeleri görürsün.ama yüne göre değişir ..başlamadan belli olmaz sen başla takıldığın yerleri anlatırım yine kolay gelsin

açıklama için sağol canım başlayınca yardım isterim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…