kızlar konu açılalı epey olmuş,
umarım bebişleriniz tamamen iyileşmiştir.
bayramdan beri benim kızımda da var aynı sorun arife gecesi saat 2 civarı aşırı huzursuzluğu olduğu ve bunun gazdan kaynaklanmadığını anladığımız için apar topar bir çocuk hastanesinin aciline gittik. idrar tahlili yapılmasını önerdi doktor. ateşi yoktu gerçi. sonra tahlilde enfeksiyon çıktı. suprax diye bir antibiyotik kullandık. bir de kültür aldılar o da temiz çıktı. sonra kendi çocuk dr umuza götürdük, o da takip edilmesi gerekir dedi. ve ürüner usg istedi. onda da bişey çıkmadı. dün akşam yine huzursuzlanınca tekrar götürdük hastaneye, idrar tahlili tekrarlandı ve yine enfeksiyon çıktı idrarda. orada uzmna bir çocuk dr u baktı. ve genel durumu gayet iyi, ateşi yok, iştahını sordu iştahı da gayet iyi maşallah.
2 haftaki önceki kültür de temiz çıkmıştı. dün akşamki sonuçlanmadı tabi daha.
usg sonucuna da baktı. poşetle alınan idrarlarda bazen böyle yanılmalar olabiliyor dedi. genel durumuyla uyumsuz tahlil sonucu, kültür sonucunu bekliyelim ona göre hareket ederiz dedi.
sizlere sormak istediğim, özellikle bebeğinde bu tür problemle karşılaşan tecrübeli anneler.idrar tahlilini poşetlemi sondayla mı aldırdınız. kültür temiz çıktığı halde idrarda enfeksiyon görüldümü ve ilaca rağmen bitmediği oldu mu, yani bu bahsedilen sondalı film hangi aşamada çekiliyor.
ne yapacağımı şaşırdı gerçekten. çok sık altını değiştiriyorum, temizliğine de çok dikkat etmeme rağmen yine de oluyor ben de anlamadım
ve moralim çok bozuk bu yüzden senağlama