Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşyalarla ilgili kesin mutfak beyaz eşyanın 1 tanesi elektrikli aletler rahat 10 bin tuttu yatak odası 6,500 TL diğer kalan kız tarafının yaptığı kına mekanı, damatlık, saat, ıvır zıvır süs eşyaları 20 bini bulduk biz![]()
Şu zamana kadar 15 bini geçti dahada alınacak var kesinlikle 20 bini geçer.
Ama herkesin aldıkları alacakları kalite kalite farkeder kalite fiyatı çok büyük ölçüde etkiler.
Örneğin;kimisi 300 liralık elektrik süpürgesi alırken kimisi 2 binliralık süpürge alır kimisi 400-500 liraya yemek takımı yapar kimisi gider 5 bine kaliteli bi takım alır.
Bu gibi bi alışveriş fazlasıyla fark yaratır.
Gizemcim mobilya almış miydiniz siz?
Özellikle evli arkadaşlara soruyorum.
Kendi aldığınız çeyizler için toplamda kaç para ödediniz ? Ve bu çeyize neler dahildi ?
Para biriktirmekteyim, ne kadar masrafı oluyor bu işlerin kestirmek istiyorum.
evet 20 bin rahat gidiyor, benim kayınvalidem görümceme 40 bin lira harcamış![]()
Bir banyo sabunluk çöp kovası takımına 700 tl verdiğimi düşünürsek, hiç toplam meblağyı yazmama gerek yok.
Bir banyo sabunluk çöp kovası takımına 700 tl verdiğimi düşünürsek, hiç toplam meblağyı yazmama gerek yok.
700 çok değil mi
Bu durum aldığınız ürünün markasına, kalitesine, yaşam standardınıza ve bütçenize göre değişir.
Ama en en az 20bini bulur diyorum, bu da indirime dikkat eder, uygun markalar tercih eder ve mobilyayı standart bayilik firmalarından alırsanız.
Çünkü kız çeyizi demek, evin her ihtiyacı demektir.