Donya Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Ekim 2023 4.600 17.143 128 6 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Hanin #21 Valla çok dua etmek gerekiyor bence. İki oğlumdan sonra kız çok istiyordum çok dua ettim nasip etti. Gerisini bilmiyorum
Valla çok dua etmek gerekiyor bence. İki oğlumdan sonra kız çok istiyordum çok dua ettim nasip etti. Gerisini bilmiyorum
Hanin Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2022 1.153 -57 48 25 8 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Hanin #22 ellerimlekazidim .!.: Cinsiyet belirleyici tüp bebek. Genişletmek için tıkla... Ben öylesine sordum Allah'tan ne gelirse güzeldir
ellerimlekazidim .!.: Cinsiyet belirleyici tüp bebek. Genişletmek için tıkla... Ben öylesine sordum Allah'tan ne gelirse güzeldir
Hanin Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2022 1.153 -57 48 25 8 Aralık 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi Hanin #23 Donya .!.: Valla çok dua etmek gerekiyor bence. İki oğlumdan sonra kız çok istiyordum çok dua ettim nasip etti. Gerisini bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Herşeyin hayırlısı güzel
Donya .!.: Valla çok dua etmek gerekiyor bence. İki oğlumdan sonra kız çok istiyordum çok dua ettim nasip etti. Gerisini bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Herşeyin hayırlısı güzel