• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız çocuklarımızı doğru yetiştirelim...

Ne alakası var farklı bir açıdan baktım.bu kadar hamilelik olduğuna göre illaki adamda iş vardır. Sadece seksle olmadığı gibi sadece şefkatle de olmuyor işte.buradaki konuları biliyoruz.bir de 2,3 dakika olduğunu nereden biliyoruz ?.her kadın ceketini atsan hamile kalan tiplerden değildir heralde.demem o ki bu erkeklerde hiç masanın ayakları tam olmuyor.hep bir taraftan yıkılıyorlar 😄
Türkiye’de orgazm olan kadın az, bu eskiden daha da azdı. Anneanneme küçükken pembe dizideki öpüşme sahnesinde sormuştum ben anneanne siz de böyle öpüşür müydünüz diye. Bana biz böyle gavur şeyleri bilmezdik demişti. Kadıncağızlar zevk almadan görev diye yapıyorlardı. Buradan bu kadınların sevildiklerini hissettiğini iddia etmeniz gerçekten deli saçması. Kocam her akşam boşalıyor beni çok seviyor mu diyecek kadın. Adamın amacı düz boşalmak, kadın umrunda değil. İki dk da dönüyor götünü uyuyor bundan mutlu olup seviyor diyen kadın çıkmaz. Saçmalamada seçmeler olmuş yazdıklarınız

Zaten bana da çok garip geliyor bu durum.sekste şehvet ve şefkat duyguların o kadar içiçe hissediliyor ki birine cinsel istek duyan biri nasıl oluyor da onu dövebiliyor, sevmeyebiliyor.şehvetin kuvvetlisi sevmekten ve şefkatten geliyor. Bazı olayları anlamak zor. itip, kaktığın, saygı duymadığın birine nasıl cinsel istek duyabilir ki bir insan ?
Cinsellik denen ilkel dürtü hakkında hiçbir şey bilmiyorsunuz.

Türkiye’de orgazm olan kadın az, bu eskiden daha da azdı. Anneanneme küçükken pembe dizideki öpüşme sahnesinde sormuştum ben anneanne siz de böyle öpüşür müydünüz diye. Bana biz böyle gavur şeyleri bilmezdik demişti. Kadıncağızlar zevk almadan görev diye yapıyorlardı. Buradan bu kadınların sevildiklerini hissettiğini iddia etmeniz gerçekten deli saçması. Kocam her akşam boşalıyor beni çok seviyor mu diyecek kadın. Adamın amacı düz boşalmak, kadın umrunda değil. İki dk da dönüyor götünü uyuyor bundan mutlu olup seviyor diyen kadın çıkmaz. Saçmalamada seçmeler olmuş yazdıklarınız
Kadınların yatakta sesi çıkmaya başladı diye isteksiz erkekler , beceriksiz erkekler, yetersiz erkekler çoğaldı, bu konuda ah eskiler eskiler yakınması göreceğim aklıma bile gelmezdi ahahah.

Kadına değer veren, ürettiği herşeyi önemseyen erkek nesle ihtiyacı var bu ülkenin. Ben erkek cocuk annesi olarak bunu önemsiyorum. Ve tartışmaya açık olmakla birlikte bence bir tik daha önde bu söylediğim

Yaaa bu da bize Allahın attığı kazik iâte.çok saçma değil mi? Bir insan dünyaya gelecek hayatta bundan daha değerli bir şey olabilir mi? Ama sağolsun Allah bize değer vermek yerine abuk sabuk, 40 yılda bir yaşanan, tamamen bile gerçekleşmeyen ilişkilerden bizi dünyaya getiriyor.oldum olası şu yaratılış kurallarına isyan etmişimdir. Bir kadından 20 çocuk çıkabiliyor.ondan sonra gel de kürtaj yanlış de. Insaara bu kadar saçma bir serbestlik verirsen biz de kendi kurallarımızı devreye sokmakta sakınca görmeyiz. Değişik bir kafam var farkındayım.hatta 2, 3 güne de şikayetler üzerine banlanır giderim. O yüzden çok takılmayın.kovulana kadar sizinleyim ama objektif olun şu yazdıklarımda yanlış olan ne var ?
az ötede isyan edin burası sizin yaradılışınızı sorguladığınız yer değil, inançlarla ilgili konuşurken de dikkat edersiniz birdaha , sizin en ufak fikriniz bilginiz olmayan cinsellik hakkında da araştırma yapmanızı tavsiye ederim o ''beğenmediğiniz eski kadınların 9 çocuğu 5 düşüğü var bundan büyük iltifat mı olur'' tarzı konuşmanızı görünce hayretim şaştı iltifat anlayışınızda beni benden aldı ...

21.Yüzyılda, özellikle de burda okuduğum olaylar sonrasında size öyle katılıyorum ki, kadınlarımızın ne aciz, ne basiretsiz olduğuna her gün ayrı ayrı şahit olduk, kesinlikle çok ama çok haklısınız, ben de kızımı kendine yetebilen, merhametli, özgür ve donanımlı bir birey yapabilmek için elimden geleni fazlasıyla yapacağım, dilinize sağlık arkadaşım.....

Eski evliliklerin çoğunun uzun sürmesinin nedeni çiftlerin uyumundan değil, kadının çaresizliğinden kaynaklanmasıdır.
"Bir yastıkta kırk yıl" gibi romantik bir yanı yok bunun, evliliğini bitiremeyen dört duvar arasına sıkışmış kadının çaresizliği var.
Hiçbir eğitim almadan çocuk denecek yaşta evlendirilmiş, çoluk çocuğa karışmış, aile evine dönemeyen, mesleği ve geliri olmayan kadınlarımızın çaresizliği bu.
Bir kez olsun sevgiyle dokunulmamış, güzel söz işitmemiş, dişi olduğunu hissedememiş, beğenilmemiş, saçı okşanmamış, kendisi için yaşamamış annelerimizin, teyzelerimizin kavrulup gitmiş hayatlarının çaresizliği var, bu nokta koyulamamış evliliklerde.
"İçkisi yok, kumarı yok, evine bağlı" sözleriyle büyütülmüş evliliğin, çift olmanın bundan ibaret olduğunu düşünen ebeveynlerimiz.
Bu devir bitmiştir artık, güçlü bilinçli eğitimli kız çocukları yetiştirmek zorundayız, bir erkeğin insafına hayatını teslim etmesin, gerektiğinde istediği seçimi yapabilsin.
Aile kurumu kutsal değildir, kutsal olan insanın insanca yaşama hakkıdır.
(Alıntı.)
Bu beğendiğim alıntıyı ben şu şekilde tamamlıyorum...Eğitim evde kız çocuğu erkek çocuğu demeden yapılmalı.Ancak kız çocuğunun eğitimi çok önemli.Çünkü yarın anne olunca erkek çocuğunu da o eğitecek...

21.Yüzyılda, özellikle de burda okuduğum olaylar sonrasında size öyle katılıyorum ki, kadınlarımızın ne aciz, ne basiretsiz olduğuna her gün ayrı ayrı şahit olduk, kesinlikle çok ama çok haklısınız, ben de kızımı kendine yetebilen, merhametli, özgür ve donanımlı bir birey yapabilmek için elimden geleni fazlasıyla yapacağım, dilinize sağlık arkadaşım.....
katılıyorum , burada meslek sahibi olmasına rağmen kumarbaz ,aldatan ,şiddet gördüğü kocaları boşanmak istediğinde boşanmak istemiyorum diyen kadınların konularıyla dolu, okuyunca inanılmaz geliyor bana ... kendine yetmek ,öz saygı falan bunlarda hiç haberi olmadan o yaşa kadar gelmişler :( çok üzücü...

Linçleneceğim ama o hiç beğenilmemiş iltifat görmemiş teyzelerimizin annelerimizin 10, 15 tane çocuğu var. 5,6 tane de düşüğü var.onlar da beğenildiğini hissetmiyorsa artık.bundan daha büyük iltifat mı olur 😄 asıl şimdikilerin kocalar kadınları kadın gibi hissettiremiyor.her yer iktidarsız , isteksiz adam dolu.
Ay ciddi misiniz ya:D :silah:

herkes yanlış anlamış zaten, evet kızlarımızı bence de daha özenle büyütmeliyiz, bakın dediğiniz gibi neler okuduk, bu gözler neler gördü, yetmez mi ? insanlar çağ atlarken biz kadınlarımızın haklarını bile alamamalarını, kaldı ki bunu kendilerine hak görmemelerini okuduk burda....
acı çok acı, ama bizler bunu değiştirebiliriz, ben inanıyorum, sağlıkla kalın :KK200:

katılıyorum , burada meslek sahibi olmasına rağmen kumarbaz ,aldatan ,şiddet gördüğü kocaları boşanmak istediğinde boşanmak istemiyorum diyen kadınların konularıyla dolu, okuyunca inanılmaz geliyor bana ... kendine yetmek ,öz saygı falan bunlarda hiç haberi olmadan o yaşa kadar gelmişler :KK43: çok üzücü...

Ben burada yeniyim.Ne nerede açılırdı inanın bilmiyorum.Burası değilmiş dendi yeri.Ancak ben buna çok katılmıyorum.Mesleğim değil ancak ilgi alanım kadınların sorunları.Burada kadınların birebir yaşadığı sorunları okuyorum çok değişik çıktılar alıyorum.Burayı takip etmeden önce belki meslek sahibi bir kadının kocası karşısında dik duracağını kendini ezdirmeyeceğini varsa da bunun çok az olacağını düşünebilirdim.Ancak burayı takip ettikten sonra bu sayının hiç de az olmadığını hatta bunların içinde avukat vb gibi bildik meslek sahibi kadınların dahi olduğunu gördüm burada.Demek ki dedim biz ana baba olarak bir yerlerde yanlış yapıyoruz çocuklarımızı yanlış yetiştiriyoruz.
Benim derdim aslında sadece kızlarımız değil tabi tüm kadın erkek ayırmadan eğitim .Eğitimde ilk adımı ev olarak görüyorum.Ana baba çocuk için ilk rol modeli.Örn. Annesi babası trafikte kırmızıda geçen çocuk daha hayata ilk adımda bunun doğru olduğu zannedecek.
Daha sonra en önemli rol modelinin ilkokul öğretmeni olduğunu düşünüyorum.Bununla ilgili yani öğretmenin rol modelliği konusunda kendi çocuklarımda da yaşadığım iyi örnekler üzerinden bunu yazıyorum.Bu nedenle burada çok öğretmen gördüm bu rol modelliğinizi lütfen çok iyi değerlendirin.İlkokulda size dikkatle bakan o gözlere sizde çok dikkatli bakın, attığınız her adım her sözünüz onlar için çok kıymetlidir sizi örnek alırlar.Ne verirseniz onu alacaklar .
Kız çocuğu yetiştirmedim ben çok isterdim.Ama evimde çalışan işyerinde olan gördüğüm kızlarımızı da eğitmek doğruları göstermek için elimden gelen her şeyi yaptım yaparım da.Bugün bu ülkede her gün bir kadın cinayeti işleniyorsa ve bu cinayetleri işleyen iyi hal indirimi diye bir hukuk garabetinden faydalanıyorsa benim önceliğim bir tık kızlarımız olacak..
Size geçmişte yaşadığım bir anımı anlatarak bitireceğim.Benim de çok genç yıllarım bana ev işlerine yardımcı gelen genç biri var 5 yaşlarında da oğlu var.Onunla sohbet ederken kuma olduğunu öğrendim.Ne olduğunu bildiğim bir şey kumalık tabi.Ancak birden karşımda vücut bulmuş hali beni çok etkiledi o zaman çok üzüldüm gencecik bir insanın kuma olmasına.Hep daha çok ilgilendim sorunları olduğunda yardımcı olmaya çalıştım ona. İş buldum vb.Daha sonra çocuğunun sağlık sorunları nedeniyle ayrıldı.Ayrılırken bana keşke sizi daha önce tanısaydım ben o zaman kuma olmazdım dedi.
Yine son olarak...Burada sorunlar ile ilgili bazen aynı sorunları yaşayanlar çok güzel çözüm önerileri sunuyorlar.Ben bile onları yazıyorum bir tarafa yarın birine faydası olur diye.Burada dertleri için, çözüm önerileri için yazanlara bazen de çok kırıcı yorumlar yapılıyor lütfen dikkat edin .Bizim kadınlarımızın işi hala çok zor. Çok zor da kalmış ki buraya yazıyor.Akıl öneri istiyor.Onlara destek olalım.Bir de biz vurmayalım onlara...

Saçmaladığını kendide biliyor.
Amaç dikkat çekmek.
Ara ara çıkıyor burda farklı şeyler yazarsam çok marjinal gibi gözükürüm diye düşünenler.

Back
X