• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız çocuklarımızı doğru yetiştirelim...

Ablacim eskiden olsa hak verirdim su alintiya..
Eskiden erkek cocuklarin odasina tepsiyle yemek giderdi,oglumun dersi bolunmesin diye..
Kiz cocuk ise once yemegin yapimina yardim eder,sonrasinda evi temizler,kalan vaktinde ise ders calisabilirdi ancak..
Oglum okusun,adam olsun seklinde dusunen zihniyetin kizi icin bictigi gelecek ise zengin bir kocadan ibaretti..
Ogluna kac tane kiz arkadasin var diyenler,kizlarinin biriyle selamlasmasini bile namusa dayatir tat kacirirdi..
Artik boyle degil..

Bir kursta erkekten cok kadin goruyoruz..
Egitim,dusunce,fikir ve performans olarak kadinlar hayatin her alanina entegre olmaya basladilar.
Belediye otobusu suren kadinlari bile goruyorum ben..
Artik kadinlar kendi hayatlarini kontrol edebiliyorlar,gelecege yonelik duygu ve dusunceleri sadece bir erkegin gonlunu hos etmek ,cocuklarini buyututup azar isitmek yahut Kv'ye cici gorunmekten ibaret degil.
Artik kadinlar da istediklerini,beklentilerini,kendilerini uzen yada mutlu eden seyleri dile getirebiliyor..
Ha sizin anlattiginiz gibi olan da var midir ? Elbette vardir.Ancak Yuzdelik olarak akli basinda,dirayetli kadinlarin sayisi da artiyor gun gectikce..Yani artik aileler eskisi kadar zalim degil kizlarina karsi.İkincil evlat muamelesi neredeyse bitmis durumda kiz cocuklari icin.

Benim şu an çalıştığım yerde çoğu 15 bilemedin 16 yaşında anne olmaya başlıyorlar ve en az çocuğu olan 5 çocuk. Bir de kendisinden 30 yaş büyüklerle evlenen mi dersin. İkinci kadın olan mı dersin.
Neresiymiş orası ya allah allah öyle şeyler kaldı mı? Ben vandayım ne gördüm ne de duydum bu tarz şeyler.

Ben ilerde evlenirsem eşimi düzgün seçerdim. Acaba bu adam baba olacak olgunluğa erişmiş mi diye de sorgulardım. Sonra erkek çocuğuma da mahrem bölgelerinin ulu orta yerde açılmaması gerektiğini anlatırdım malum aç oğlum amcalara pipini muhabbeti. Sonra ona ev işlerinin kızı/erkeği olmadığını artık bu devrin değiştiğini söylerdim. Baba figürü de çocuk üzerinde etkili. Geçmiş zamanda dediklerinizi katılıyorum. O zamanlar kız çocukları çoğunlukla okutulmaz bize yardım etsin mantığıyla büyürlerdi. Kadın da mecbur evliliğinde bazı şeyleri yutmak zorunda kalırdı. Şimdi bile aman çocuğum boşanmayın elalem ne der anlayışı var.

konu sahibi diyor ki erkeği de biz doğurduğumuz için aslında kadının eğitimi toplumdaki yeri daha önemli , yani bir kadın bir toplum doğurur diyor, o yüzden kız çocuklarınız varsa bu bilinci verinki yarın oğlu olduğunda ağam paşam zihniyetiyle başka kızları üzmesin ,kocaya el mahkum kalmasın diyor

toplumumuzun sorunu okumamak iyi okumadan sen neden öyle dedin diye konu sahibine sataşanlar olmuş keşke ne demek istediğini anlasaydınız

o erkekleride yetiştirenler kadınlar değil mi arkadaşlar ? gökten mi iniyor o erkekler konu sahibi doğru diyor kadının rolü çok önemli .

kız çocuğunun eğitimi çok önemli.Çünkü yarın anne olunca erkek çocuğunu da o eğitecek...

Sosyal mesaj vermeye çalışırken aslında bizzat kadın olarak kendiniz bir yanlış içindesiniz....
Erkek çocugunu sadece anne eğitmemeli...Kız cocugunun eğitimi elbette önemli ama erkek cocuklarımız sanki cok mu güzel eğitiliyor...Burda bütün yükü kadına vermemeliyiz, erkek cocuklarına da ailedeki sorumlulukların eşit olarak paylaşıldığı bilinci küçük yaşlardan itibaren aşılanmalı....Kadınlarımızın bu yazıda anlatıldığı gibi ezilmesi de erkek cocuklarının da iyi eğitilmemesinin sonucları
[/QUOTE]

Katılmakla beraber, daha derin bir yanlış daha var, kadınların toplumda çocuk yetiştiren ama başka hiçbir niteliği olmayan insanlar olması gibi. Çocuk yetiştirmeyen kadınlar boş mu, işsiz mi, işlevsiz mi yani? Yıllardan oldu 2022, kafalar hala aynı Ortaçağ , kadın = çocuk bakan, ev işi yapan,erkeğe hizmetten sorunlu başka da vasfı olmayan canlı (kesinlike eşit bir birey değil)

Erkek çocukları daha da doğru eğitmek gerekiyor bence, oğlum da oğlum diye en niteliksiz adamı bile pohpohlayıo göğe çıkarıyorlar sonra kadınların başına bela oluyor.

Örnek vereyim:

Kuzenim aldattı , gelin kabul etmeyp kabul etti. Sonuç: Kız kavgacı, ruh hastası ama oğlumuzda asla bir hata yok ona toz kondurmayız.
Kardeşi olan kuzenim içgüveysi gitti , nişanlıyken karı kızla mesajlaştı. Sonuç: Kız kavgacı, ruh hastası oğlum sakın bununla evlenme hayatı sana zindan eder. Sen nişanlı bir erkeksin adam gibi dizini kır diyen tek kişi çıkması varsa yoksa kıza bk attılar. Eleman kızın parasını yedi , içti gezdi üstüne fazla geldi herhalde karı kızla mesajlaştı. Kızda da suç var tabi böyle bir erkeği alıp koca edeceğime sokaktan köpek alır onlara paramı harcarım en azından karınları doyar :KK51:

Bu kadar yazıyorum. Onu bunu eğitene kadar herkes akıllı olsa toplum kurtulur bence:olamaz:

Sosyal mesaj vermeye çalışırken aslında bizzat kadın olarak kendiniz bir yanlış içindesiniz....
Erkek çocugunu sadece anne eğitmemeli...Kız cocugunun eğitimi elbette önemli ama erkek cocuklarımız sanki cok mu güzel eğitiliyor...Burda bütün yükü kadına vermemeliyiz, erkek cocuklarına da ailedeki sorumlulukların eşit olarak paylaşıldığı bilinci küçük yaşlardan itibaren aşılanmalı....Kadınlarımızın bu yazıda anlatıldığı gibi ezilmesi de erkek cocuklarının da iyi eğitilmemesinin sonucları

o çocuklarının eğitimine destek verecek çocuklarını yetiştirecek erkekleri -kocaları doğuran yine kadın ama :) kadının bilgisi ve yönlendirmesi önemli bu yüzden , gelinine zulm yapan kayınvalide de kadın, o erkektir yapar elinin kiri sen kimbilir kadınlık yapmadıysan diyen erkeklere paşa muamamesi yapan da kadın ,evlilikte hepimiz çektir başında bir erkek var adın boşanmış olmasın diye kızını durduran da kadın, kızlarına hizmet öğretirken oğlunu yerinden kıpırdatmayanda kadın,oğlu geç saate kadar gezerken kızına evde dizimin dibinde otur diyen de kadın , biz kadınlar bunun bilincinde olup kızlarımıza erkeklerin matah birşey olmadığını eşit olduğumuzu anlatarak bu anlamda eğitim vermeliyiz aslında konunun anafikri bu ...

Erkek çocukları daha da doğru eğitmek gerekiyor bence, oğlum da oğlum diye en niteliksiz adamı bile pohpohlayıo göğe çıkarıyorlar sonra kadınların başına bela oluyor.

Örnek vereyim:

Kuzenim aldattı , gelin kabul etmeyp kabul etti. Sonuç: Kız kavgacı, ruh hastası ama oğlumuzda asla bir hata yok ona toz kondurmayız.
Kardeşi olan kuzenim içgüveysi gitti , nişanlıyken karı kızla mesajlaştı. Sonuç: Kız kavgacı, ruh hastası oğlum sakın bununla evlenme hayatı sana zindan eder. Sen nişanlı bir erkeksin adam gibi dizini kır diyen tek kişi çıkması varsa yoksa kıza bk attılar. Eleman kızın parasını yedi , içti gezdi üstüne fazla geldi herhalde karı kızla mesajlaştı. Kızda da suç var tabi böyle bir erkeği alıp koca edeceğime sokaktan köpek alır onlara paramı harcarım en azından karınları doyar :KK51:

Bu kadar yazıyorum. Onu bunu eğitene kadar herkes akıllı olsa toplum kurtulur bence:olamaz:
ayy çok doğru herkes akıllı olsa toplum kurtulur aslında :)

Cinsiyetçiliğe isyan ederken de cinsiyetçi olan bir şey yazmışsınız.
Kız çocuğu ileride “erkek” çocuğunu eğitecek denmiş. Hayır çocukları anne ve baba beraber eğitir. Neden bu görev sadece anneye yüklendi. Ayrıca erkek çocuğu değil oğlan çocuğu.Kadın çocuğu demek gibi bir şey erkek çocuğu demek. Sırf erkek çocuğu başlı başına eril bir dil. Başlı başına cinsiyetçi. Oğlan demekten korkmamakla başlayın önce siz
Olmamış beğenmedim.

Cinsiyetçiliğe isyan ederken de cinsiyetçi olan bir şey yazmışsınız.
Kız çocuğu ileride “erkek” çocuğunu eğitecek denmiş. Hayır çocukları anne ve baba beraber eğitir. Neden bu görev sadece anneye yüklendi. Ayrıca erkek çocuğu değil oğlan çocuğu.Kadın çocuğu demek gibi bir şey erkek çocuğu demek. Sırf erkek çocuğu başlı başına eril bir dil. Başlı başına cinsiyetçi. Oğlan demekten korkmamakla başlayın önce siz
Olmamış beğenmedim.
Bunları yazmaya gelmiştim, imzamı atayım.

Konu da bdv konusu değil zaten.

Bence iyi eş ve baba olmayacak adamlara doğal seçilim uygulamak daha mantıklı, yani çocuğa iyi bir erkek figürü olmayacaksa o erkek o adamı baba yapmayın.

Linçleneceğim ama o hiç beğenilmemiş iltifat görmemiş teyzelerimizin annelerimizin 10, 15 tane çocuğu var. 5,6 tane de düşüğü var.onlar da beğenildiğini hissetmiyorsa artık.bundan daha büyük iltifat mı olur 😄 asıl şimdikilerin kocalar kadınları kadın gibi hissettiremiyor.her yer iktidarsız , isteksiz adam dolu.

Hee her gece saatlerce ön sevişmeli, ateşli bol fantağzilliii gecelerin meyvesidir zaten o 10 cocuk.

Cocuk yapmak için muthiş performansa, beğeni duymaya gerek yok. Burada vajinismus olup hamile kalan veya eşinde erken boşalma olup cocuklari olan bir sürü kadın var.

Üstte yazanların alıntı olduğu o kadar belli ki.

Sizin eklediklerinizden şu cümle,
Çünkü yarın anne olunca erkek çocuğunu da o eğitecek...
Yukarıdaki fikirlere sahip olan insanın kuracağı bir cümle değil. Çok bayağı bir cümle bu.

Kötü şeyler yapan bir erkeğin sorumlusu annesi oluyor sizin cümlenizle.

Ayrica doğan çocukları anne baba birlikte eğitir. Tek sorumluluk annenin degildir.

Linçleneceğim ama o hiç beğenilmemiş iltifat görmemiş teyzelerimizin annelerimizin 10, 15 tane çocuğu var. 5,6 tane de düşüğü var.onlar da beğenildiğini hissetmiyorsa artık.bundan daha büyük iltifat mı olur 😄 asıl şimdikilerin kocalar kadınları kadın gibi hissettiremiyor.her yer iktidarsız , isteksiz adam dolu.
Yalnız, çok çocuk demek kaliteli seks, harika bir cinsel çekim ve ten uyumu demek değil, bu fikre nasıl kapıldınız anlamak güç. Çogu çiftin birbirini ilk defa gerdek gecesi gördügu nesilden bahsediyoruz zaten.Üç dakikalık performansın ürünü olabilir pekala o çocuklar. Eşimin babaannesi benim bildiğim 5 çocuk vermiş, e eski zaman, düşükleri de mutlaka olmuştur kadının, zaten evde doğum yapmış, sağlık hizmetleri yetersiz. Bu kadın eşinin dayağından kaçıp ağaçta uyurmuş kedi gibi, çok aşk. 💗

Yorumunuz cehalet kokuyor. Evlilik içi tecavüzden haberiniz yok.

Yorumunuz cehalet kokuyor. Evlilik içi tecavüzden haberiniz yok.
Yan tarafında bebeler uyurken kocanın yorgan altında üstüne çullanması ve 3-5 dk lık tepinmesi = mikkemmel cinsel hayat. Uyudu sanılan çocukların aslında uyumamış olması da üstüne sosu.

Yalnız, çok çocuk demek kaliteli seks, harika bir cinsel çekim ve ten uyumu demek değil, bu fikre nasıl kapıldınız anlamak güç. Çogu çiftin birbirini ilk defa gerdek gecesi gördügu nesilden bahsediyoruz zaten.Üç dakikalık performansın ürünü olabilir pekala o çocuklar. Eşimin babaannesi benim bildiğim 5 çocuk vermiş, e eski zaman, düşükleri de mutlaka olmuştur kadının, zaten evde doğum yapmış, sağlık hizmetleri yetersiz. Bu kadın eşinin dayağından kaçıp ağaçta uyurmuş kedi gibi, çok aşk. 💗

İsiklari kapatip masturbasyon yapar gibi yapıp kalkiyordur 3 dakikaya, ustune o cocuklar yapilirken kadina sorulmuyormuş bile ister misin? hazir misin? Diye. 😐

İsiklari kapatip masturbasyon yapar gibi yapıp kalkiyordur 3 dakikaya, ustune o cocuklar yapilirken kadina sorulmuyormuş bile ister misin? hazir misin? Diye. 😐
Zaten kim 10 tane çocuk doğurup da yaptığı seksten zevk alır? Karnında taşıman 7 sene , bebekliği var emzik dönemi var , kolay mı? En uysalı 3 yıl üstüne yapışıyor. 😂

Back
X