• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız/erkek çocuk kıyafet yardımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

annelikzorzanaat

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2025
5
1
1
38
Merhabalar ben çok eski kadınlar kulübü üyelerindenim. Burada sesimi çok kişiye duyurabilecegimi biliyorum. İki cocukla yalnız yaşamaya mahkûm edilen bir anneyim. Bu hafta çocuklarımın beslenmelerini hazırlamakta zorlandigim için açmaya karar verdim bu başlığı. Çocuklarınızın küçülen kullanılmayan kıyafetlerine talibim. İki çocuk büyütmeye çalışıyorum. Maalesef ki onların kışlık kıyafet ihtiyaçlarını karşılayabilecek durumum yok. Boşanma gerçekleşmediği için herhangi bir yardımda alamıyorum. Bana destek olabilecek kişilerden yardım talep ediyorum. Umarım sesim duyulur.

Merhabalar ben çok eski kadınlar kulübü üyelerindenim. Burada sesimi çok kişiye duyurabilecegimi biliyorum. İki cocukla yalnız yaşamaya mahkûm edilen bir anneyim. Bu hafta çocuklarımın beslenmelerini hazırlamakta zorlandigim için açmaya karar verdim bu başlığı. Çocuklarınızın küçülen kullanılmayan kıyafetlerine talibim. İki çocuk büyütmeye çalışıyorum. Maalesef ki onların kışlık kıyafet ihtiyaçlarını karşılayabilecek durumum yok. Boşanma gerçekleşmediği için herhangi bir yardımda alamıyorum. Bana destek olabilecek kişilerden yardım talep ediyorum. Umarım sesim duyulur.
Tedbir nafakasi baglanmadi mi?

Benimde durumum yok 2tane oglum var banada yardımcı olursanız Allah rızası için kıyafet konusunda

Bireysel yardım konuları yasaktır.

Kıyafet/ Gıda/ Okul çağı çocuklar için eğitim yardımı gibi konularda bağlı bulunduğunuz ilçenin Kaymakamlığının sosyal yardımlaşmasına ve ilçe belediyesine başvurmalısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X