• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız evlatların 2. planda olması?

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
2.330
908
123
Arkadaşlar kuzenim var çok yakınız kardeş gibiyiz. Ailesi tarafından 2. plana atılıyor resmen. Erkek kardeşi ve babası aile şirketinde çalışıyor. Kuzenim özel sektörde. Beraber ev alalım dedik bana mirastan para geldi. Babası peşinata destek olacaktı kuzenim taksitleri ödeyecekti. Ama neymiş şirket hakkıymış diğer erkeklerin de hakkı varmış olmazmış. Diğer erkeklerin altında son model araba milyonlarla oynuyorlar ama kuzenim sanki üvey evlat gibi neredeyse evde yediği içtiği gözlerine batıyor. Kalem kalem maaşını hesaplıyorlar kira ödemiyosun fatura ödemiyosun niye arttıramıyosun şu kadar arttırman gerek diye. Nerdeyse kızdan kira alacaklar o derece çok tuhaf değil mi bu. Bana da arkadan çok para kazanıyor 10 yıldır çalışıyor ne birikimi var diyormuş dayım. İşte ailede başkalarını örnek gösteriyor bak o 2 tane ev aldı diye. Bu durumda ne yapılmalı? Kuzenim annesiyle de sorunlu terapiste gidelim demiş annesi kabul etmemiş. Sürekli itişme kakışma halindeler. Yengem geline ve oğluna öyle davranıyorki görseniz bitanemler aşkımlar. Kuzenime de azar herkesin içinde. Çok üzüldüm bu duruma :(

Beraber niye ev alıyorsunuz?
Kuzeniniz kendi ayakları üzerinde dursun o zaman aileden sevgi ve maddi destek görmüyorsa
Çalışıyor demişsiniz zaten
Ben bu kafada ki ailelerin değişeceğini hiç düşünmüyorum
Tek başıma gücüm yetmiyordu. O yüzden beraber alsak dedim. Daha doğrusu bu aklı emlakçı verdi. Kendi ayakları üzerinde durmaya çalışıyor hatta ayrı eve çıkmak istiyor ama ona da izin vermiyorlar o da elalem ne der diyedir kesin

Arkadaşlar kuzenim var çok yakınız kardeş gibiyiz. Ailesi tarafından 2. plana atılıyor resmen. Erkek kardeşi ve babası aile şirketinde çalışıyor. Kuzenim özel sektörde. Beraber ev alalım dedik bana mirastan para geldi. Babası peşinata destek olacaktı kuzenim taksitleri ödeyecekti. Ama neymiş şirket hakkıymış diğer erkeklerin de hakkı varmış olmazmış. Diğer erkeklerin altında son model araba milyonlarla oynuyorlar ama kuzenim sanki üvey evlat gibi neredeyse evde yediği içtiği gözlerine batıyor. Kalem kalem maaşını hesaplıyorlar kira ödemiyosun fatura ödemiyosun niye arttıramıyosun şu kadar arttırman gerek diye. Nerdeyse kızdan kira alacaklar o derece çok tuhaf değil mi bu. Bana da arkadan çok para kazanıyor 10 yıldır çalışıyor ne birikimi var diyormuş dayım. İşte ailede başkalarını örnek gösteriyor bak o 2 tane ev aldı diye. Bu durumda ne yapılmalı? Kuzenim annesiyle de sorunlu terapiste gidelim demiş annesi kabul etmemiş. Sürekli itişme kakışma halindeler. Yengem geline ve oğluna öyle davranıyorki görseniz bitanemler aşkımlar. Kuzenime de azar herkesin içinde. Çok üzüldüm bu duruma :(
Tek tavsiyem kimseyle ortak ev almayın.

Böyle aileler oğullarından ve gelinlerinden tokadı yiyene kadar degismezler. Benim ailemde aşağı yukarı böyle bir aile. Herşey erkek kardeşimin hakkı gözüyle bakılıyor. Daha doğrusu annem böyle bakıyor. Hiç karışmıyorum, kendi hayatimla ilgileniyorum, bazı şeyleri ilahi adalete bırakmak daha doğru geliyor bana.

Erkekleri tutmayı devam etsinler, okuyoruz burda o oğullarının eşlerinin yazdıklarını. Gelinlerin eline bi düşerler sonra ararlar o kıymet verilmeyen kız evlatları.

Aile sorunları olunca koşa koşa geliyorum. Benimde anne babamla özellikle annemle antarktikada eriyen buzların suyu bizim aramızda toplanıp buza çevriliyor gibi

Back
X