Kız grubu

Siz çok dolmuşsunuz. Bu kız belli ki hep size oynamış alttan alttan. Eğer benim gibi insanı aptal yerine koymayı çok matah bir şey zannedenlerden tiksiniyorsanız ne halde olduğunuzu çok iyi anlıyorum.
Büyük ihtimalle sizin yerinizde olmak istiyordur, boşverin.

Bende sizin gibi "onunla" ilgili tek iyi bir şey söyleyecek insana patlamak üzereydim böyle anlarda. Katlanamıyor insan. Hayatınızdan çıkarın o kişiyi tamamen. Kasmayın, sinirlenin. Bunun doğal olduğunu, insan olduğunuzu, bu muamelenin normal olmadığını ve tepkinizin yerinde olduğunu tekrar edip kendinizi telkin edin. Bir süre sonra geçecektir.

Siz grubun doğrucu davutusunuz sanırım. Kız grubunuzla çok da yakın değilmişsiniz belli ki. Arkadaşlar birbirine evet doğruları gösterir ama yargılamadan suçlamadan ya da canını yakmadan...
Birincisi arkadaşlarımla aramdaki ilişkinin samimiyetin derecesinin şu an konuyla ilgisi nedir ki bu konuda bi çıkarım yapma ihtiyacı duydunuz? İkincisi o arkadaşımla aramda hiçbir problem olmadı çünkü bahsettiğiniz gibi bir yargılama, suçlama, canını yakma durumum yok. Konu gruptaki diğer kızla alakalı tekrar okumanızı öneririm. :)

Siz çok dolmuşsunuz. Bu kız belli ki hep size oynamış alttan alttan. Eğer benim gibi insanı aptal yerine koymayı çok matah bir şey zannedenlerden tiksiniyorsanız ne halde olduğunuzu çok iyi anlıyorum.
Büyük ihtimalle sizin yerinizde olmak istiyordur, boşverin.

Bende sizin gibi "onunla" ilgili tek iyi bir şey söyleyecek insana patlamak üzereydim böyle anlarda. Katlanamıyor insan. Hayatınızdan çıkarın o kişiyi tamamen. Kasmayın, sinirlenin. Bunun doğal olduğunu, insan olduğunuzu, bu muamelenin normal olmadığını ve tepkinizin yerinde olduğunu tekrar edip kendinizi telkin edin. Bir süre sonra geçecektir.
Gerçekten çok çok çok rahatlatıcı bir yorum yapmışsınız. Çok teşekkür ederim kıymetli yorumunuz için. Tam olarak söylediğiniz gibi gerçekten ve birinin beni anlamasına ve benimle aynı yerden bakmasına ihtiyacım vardı. Tekrar çok teşekkür ederim gerçekten beni rahatlattınız ❤🎈

Birincisi arkadaşlarımla aramdaki ilişkinin samimiyetin derecesinin şu an konuyla ilgisi nedir ki bu konuda bi çıkarım yapma ihtiyacı duydunuz? İkincisi o arkadaşımla aramda hiçbir problem olmadı çünkü bahsettiğiniz gibi bir yargılama, suçlama, canını yakma durumum yok. Konu gruptaki diğer kızla alakalı tekrar okumanızı öneririm.
Olur

Sizin sevgiliniz ya da eşiniz arkadaşına çocukluk aşkından etkilendiğini anlatsa arkadaşının nasıl bir tepki vermesini isterdiniz. Koskoca 1 senelik bir ilişki. Bencil ve hakkaniyetsiz olamadım. Hatam bu sanırım evet
Ben kimin, kimin arkadaşı olduğunun gayet farkında bir insanım. Eşimin arkadaşlarının da benim tarafımda olmasını asla beklemem. 20 yıldır beraber olmamıza rağmen beklemem. Kendi arkadaşlarımdan nasıl beni öncelikli tutmasını bekliyorsam, eşimin arkadaşları da tabiki onu öncelikli tutacak.

Ayrıca bu konular da konuşulur ama ilk anda değil. İnsanlar evliyken de sevgiliyken de başka insanlardan etkilenebilir ve bunu çok yakın arkadaşları ile paylaşmak isteyebilir. Önemli olan sonrası. İkisini beraber idare etmediği takdirde insanın gerçekten sevdiği ile olmasında nasıl bir sorun olabilir.

Ayrıca arkadaşınız bunu planlayarak mı yapmış ki, onu suçlayıcı bir pozisyonda duruyorsunuz. Konuşmuş ve etkilenmiş. Bu kdr. Ne yapsın kız. Hissettiklerini yok mu saysın?

1 senelik ilişki de koskaca değildir.

Ben kimin, kimin arkadaşı olduğunun gayet farkında bir insanım. Eşimin arkadaşlarının da benim tarafımda olmasını asla beklemem. 20 yıldır beraber olmamıza rağmen beklemem. Kendi arkadaşlarımdan nasıl beni öncelikli tutmasını bekliyorsam, eşimin arkadaşları da tabiki onu öncelikli tutacak.

Ayrıca bu konular da konuşulur ama ilk anda değil. İnsanlar evliyken de sevgiliyken de başka insanlardan etkilenebilir ve bunu çok yakın arkadaşları ile paylaşmak isteyebilir. Önemli olan sonrası. İkisini beraber idare etmediği takdirde insanın gerçekten sevdiği ile olmasında nasıl bir sorun olabilir.

Ayrıca arkadaşınız bunu planlayarak mı yapmış ki, onu suçlayıcı bir pozisyonda duruyorsunuz. Konuşmuş ve etkilenmiş. Bu kdr. Ne yapsın kız. Hissettiklerini yok mu saysın?
Benim arkadaşımla aramda herhangi bir problem olmadı bu konuda çünkü sizin bahsettiğiniz gibi suçlama durumu yok. Rahatsız olduğum şey başka bir konuydu. Yazdığınıza gelecek olursak insanın hayatında biri varken başkalarından etkilenmesi konusunda aynı fikirde değilim. Bu sizin düşünce yapınızla ilgili. Ben hayatımdaki insana düşünce olarak da sadığım ve aynısını hayat arkadaşımdan da beklerim. Bu da benim düşünce yapım.

Aldatma konularına alkış tutmak beklenemez zaten, konu fikri aldatma ve etik bi duruş sergilemişsiniz. ( çocukluk aşkıymış naif bi dille söylenmiştir onun tonu ayrı tabi) Her ortamda çıkar böyle bi tane olur yani. Hiçbirimiz mükemmel değiliz kimse kimseyi sevmek zorunda değil ama kaos yaratan insanlardan uzak durmak lazım. İnsan inandığı şeyi savunmaktan geri durmamalı.
Yani herkesin bir duruşu var ve bu da benimki. Kaostan beslenen çok fazla insan var çünkü hayatlarında genel olarak mutsuzlar diye düşünüyorum. Ben de uzak durmaya karar verdim ve kendimi daha fazla yormak istemedim.

Aynı konuyu bir hemcinsim “1 yıllık erkek arkadaşım çocukluk aşkını görüp etkilenmiş ve arkadaş grubunda söylemiş” diyerek açsaydı o adamı linç delisi ederlerdi…

Fakat konu bir kadın olunca aynı hassasiyet gösterilmiyor ben pek doğru bulmadım bu davranışı sonuçta ortada yürüyen bir ilişki var görüp “çok değişmiş yakışıklı olmuş” vs tarzında söyleseydi herhangi bir problem yaratmazdı ama etkilenmesi pek etik değil🤷🏻‍♀️

Son cümlenize de ne diye bu kadar takmışlar anlamadım yarası olan gocunur diye bir laf var ben okuyup özellikle “Hmmmm burda niye laf sokmuş beni mi kast ediyor” diye irdeleme gereği duymadım sonuçta ben o kategoride değilim olan düşünsün okuyup geçtim bitti.

Aynı konuyu bir hemcinsim “1 yıllık erkek arkadaşım çocukluk aşkını görüp etkilenmiş ve arkadaş grubunda söylemiş” diyerek açsaydı o adamı linç delisi ederlerdi…

Fakat konu bir kadın olunca aynı hassasiyet gösterilmiyor ben pek doğru bulmadım bu davranışı sonuçta ortada yürüyen bir ilişki var görüp “çok değişmiş yakışıklı olmuş” vs tarzında söyleseydi herhangi bir problem yaratmazdı ama etkilenmesi pek etik değil🤷🏻‍♀️

Son cümlenize de ne diye bu kadar takmışlar anlamadım yarası olan gocunur diye bir laf var ben okuyup özellikle “Hmmmm burda niye laf sokmuş beni mi kast ediyor” diye irdeleme gereği duymadım sonuçta ben o kategoride değilim olan düşünsün okuyup geçtim bitti.
Dediğiniz gibi yarası olan gocunur. Bu insanlar zaten tam da o cümleye takılıp alıntılayacak insanlar. Şaşırmadım doğrusu. Davranışıma gelecek olursak dediğim gibi bana göre hoş değildi ve fikrimi söyledim. O da sorun etmedi zaten. :)

Bu iki oldu napmalıyım çenemi mi kapatayım?
Yaş kaç?

ayy öff, al işte bir çıkıntı da burada. şuraya yorum okumaya geldik sırf muhalefet olmak için çençen konuşmuş durmuş. vakit hırsızlığından başka bir şey değil. lütfen git ve kaosunu ötede yaşa hanımabla.

Çocukluk aşkıyla konuşmuş kafası karışmış olabilir hemen orda namus timsalligi yapmak zorunda mısın?
Artık insanlar en yakınına bile yaşadığı kırgınlıkları anlatamayacak hale geldi .
Sürekli bir yargılama sürekli eleştiri.
Bana deseler böyle bir şey en fazla dikkat et derim geçerim.
Bu erkek milleti 10 kişiyle flört eder hiç bir şey olmaz hepsi birbirini tutar.
Kadınlar hep eleştirme peşinde.

ayy öff, al işte bir çıkıntı da burada. şuraya yorum okumaya geldik sırf muhalefet olmak için çençen konuşmuş durmuş. vakit hırsızlığından başka bir şey değil. lütfen git ve kaosunu ötede yaşa hanımabla.
size o kadar çok katılıyorum ki,çoğu yorumu mantık dışı.
kendisi boşanmış olduğundan mıdır nedir (ki en doğal hakkı şiddet görmüş çünkü)en ufak tartışma yasayan kişilere bile boşan demekte bir beis görmüyor kendisi.hatta çoğu mesajında boşanmazsınız zaten neden bize soruyorsunuz tarzında da imaları var gerçekten çok çirkin.

kendisi boşanmış olduğundan mıdır nedir (ki en doğal hakkı şiddet görmüş çünkü)en ufak tartışma yasayan kişilere bile boşan demekte bir beis görmüyor kendisi.hatta çoğu mesajında boşanmazsınız zaten neden bize soruyorsunuz tarzında da imaları var gerçekten çok çirkin.
Mantık dışı yorumuma örnek isterim?
En ufak tartışma yaşayan kısmına ve çoğu mesajımda sözde boşanmazsınız yazdığım o çoğu mesajıma da örnek isterim?

Boşanmış olduğundan mı nedir kısmınız için ise boşandım diye aklımı kaybetmedim merak etmeyin.

Kızlar bi kız grubumuz var ve 7 8 kişiyiz. Genel olarak iyi anlaşıyoruz ve muhabbetimiz eğlenceli ama grupta bi arkadaşımız var ki ne desem bi muhalefet halinde ve diğerleriyle aramı bozmaya çalıştığını falan fark ediyorum zaman zaman. Bilirsiniz ya insan anlar hisseder böyle şeyleri. Yüzüme çok iyi ama sanki benimle bi problemi var gibiydi olmadığı halde. Neyse bu gece bi arkadaşımız çocukluk aşkıyla konuştuğundan çok etkilendiğinden falan bahsetti ben de erkek arkadaşının haberi var mı o sana yapsa kötü hissederdin gibisinden bi şeyler söyledim. Bilin bakalım noldu? O bahsettiğim bana gıcık olan kız hemen dedi ki zorunda mıyız her şeyi söylemek falan sonra iş benim ilişkime dil uzatmaya falan geldi ama sözde benim iyiliğim için söylüyor. Ben de rahatsiz hissedip gireceğim sınavı bahane edip gruptan ayrıldım güzelce açıklayıp. (Bir de yönetici grubumuz vardı) Hemen yönetici grubundan çıkmış 1 dakika sonra. Bir şüphe yaşıyordum açıkçası ama bu hareketinden sonra kesin olarak emin oldum. Yine de fikir almaya ihtiyacım var. Siz ne düşünüyorsunuz? (Kaostan beslenip insanları rencide etmeye çalışan insanlar konudan uzak durursa sevinirim.)
Kaostan beslenip insanlari rencide etmeye calisan insanlari konunuzdan degil, hayatinizdan uzak tutmaya calismalisiniz. Duvardaki nem gibi yavas yavas curuturler icinizi farketmezsiniz bile.

Çok çirkin deyip çirkin bulduğu şeyi yazıyorsun iyi hoş peki senin yazdigin çok mu güzel ayakta alkışlamak gerek
Kendi boşandığı için bu bence çok daha çirkin
Boşanmak durumu varsa eziyet görüyor itilip kalkıyor şiddet hakaret varsa bende boşan diyorum
Burda bir dünya evli bekar herkes boşan diyor eğer öyle bir durum varsa

uslubunuza dikkat edin lütfen

Kendin ettin kendin buldun denir senin gibi insanlara.
Şu cümlenle bile seni tanımayan bizlerin ön yargıyla yaklaşmasına sebep oluyorsun kendine.

Tam olarak konunun neresi kaos? burdakiler nasıl beslenecek? Aklımda deli sorular..
Özgür bir forum burası herkes yorum yapabilir kurallara uyarak.
Ablacım konuyu anladığına emin misin?
😂😂😂

Neden abarttın bu kadar?

Kaos çıkarmayın demiş kisaca.. Sende dakka bir gol bir yapmışsın helal olsun.

Çok çirkin deyip çirkin bulduğu şeyi yazıyorsun iyi hoş peki senin yazdigin çok mu güzel ayakta alkışlamak gerek
Kendi boşandığı için bu bence çok daha çirkin
Boşanmak durumu varsa eziyet görüyor itilip kalkıyor şiddet hakaret varsa bende boşan diyorum
Burda bir dünya evli bekar herkes boşan diyor eğer öyle bir durum varsa

uslubunuza dikkat edin lütfen
Yüreğime oturttu lafını derdi buydu zaten

Back
X