Kız isim önerisinde bulunur musunuz kızlar ?

Hilal ismi nasıl peki kızlar eşim illa hilal olsun dio ben istemiorum ama isimde bulamiorum malesef

Ben Mihrimah ismini seviyorum canım ama biraz ağır bir isim söylemesi zor birde rabia yada Zeynep kızım olursa bunlardan birini koyardım

Eşim hilal ismini çok istio hilal ismiyle uyumlu hangi isimler olabilir sizce kızlar farklı gusel isim bulup ikna etmek istiorum ama zor gorunuo sastım kaldım yaa elçin hilal düşünmüştüm abes durmuo demi

Eşim hilal ismini çok istio hilal ismiyle uyumlu hangi isimler olabilir sizce kızlar farklı gusel isim bulup ikna etmek istiorum ama zor gorunuo sastım kaldım yaa elçin hilal düşünmüştüm abes durmuo demi
Abes durmuyor ama ikiside 5 rakamlı galba bu yüzden uzun duruyor canım ben hira düşünüyorum eşiminde aklına bugün merve geldi belki yardımcı olur

Abes durmuyor ama ikiside 5 rakamlı galba bu yüzden uzun duruyor canım ben hira düşünüyorum eşiminde aklına bugün merve geldi belki yardımcı olur
Çok tsk ederim cvbiniz için Hira bende çok begeniorum ama çevremde o kadar kız çocuğu var ki hep beğendiğim isimler koydular

Bi tanidigimin nazli hilal diye kizi vardi canim uyumlu aslnda kulaga hos geliyor. Onun disinda ki bska isimler afra nur, mina, simay, irem guzel isimler :)

Bi tanidigimin nazli hilal diye kizi vardi canim uyumlu aslnda kulaga hos geliyor. Onun disinda ki bska isimler afra nur, mina, simay, irem guzel isimler :)
Tsk ederim :) Simay ismi hoş gelio kulağa anlamıni biliomusun uz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…