Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence ikisi birlikte cok hos gelmiyor kulaga.Teşekkür ederim kızlar. Peki iki isim olarak düşünsek Bilge Nazan kulaga nasil geliyor?
Bence ikisi birlikte de guzel oluyor ama tek seçim yapacaksaniz Nazan derim.Teşekkür ederim kızlar. Peki iki isim olarak düşünsek Bilge Nazan kulaga nasil geliyor?
İsimden ziyade,kimin ismini koyduğunuz da önemlidir. Kişi,isim sahibine çekermiş muhakkak. Ayşe ismini sahip olan kişiler,Zeki,Becerikli ve Kıskanç olurlar mesela. Aişe validemiz de, çok becerikli ve zekiymiş.Aynı zamanda da, çok kıskançmış. Peygamber Efendimizi, eşlerinden kıskanırmışBu isimlerde tanıdıklarız varmı? Bu isimleri taşıyan insanların karakter özellikleri nasıldır. Ben isimlerin insanların karakterini etkilediğini düşünüyorum
Ben bi ara ayşe Nazan diye düşünmüştum. Ama geçen de bi hocadan dinledim ayşe değil Aişe koymak gerekiyormuş. O da çocuğu zorluk olur diye istemedim açıkçası.İsimden ziyade,kimin ismini koyduğunuz da önemlidir. Kişi,isim sahibine çekermiş muhakkak. Ayşe ismini sahip olan kişiler,Zeki,Becerikli ve Kıskanç olurlar mesela. Aişe validemiz de, çok becerikli ve zekiymiş.Aynı zamanda da, çok kıskançmış. Peygamber Efendimizi, eşlerinden kıskanırmış
Tanıdığım ne kadar ayşe var ise, hepsinde aynı karaktere sahipler. Kız kardeşimin haftaya bir kızı olacak. Kızının ismini, Ayşeler zeki ve becerikli oluyor diye Ayşe koyacak.
isim analizi diye bir site var. Ismi yaziyorsunuz ve ismin icerigi,kokeni,anlami,harflerin karaktere ve kadere etkisi hepsi çikiyor. Ayrintili şekilde.Oraya bir bakin derim.Ben bi ara ayşe Nazan diye düşünmüştum. Ama geçen de bi hocadan dinledim ayşe değil Aişe koymak gerekiyormuş. O da çocuğu zorluk olur diye istemedim açıkçası.
Isim yada anlamı değilde ismin içindeki harfler ve dizilisleri etkiliyor sanırım karakteri. Bu işten anlayan biri olsa sormak istiyorum hangi isim nasıl etkiler diye ama yok malesef :)