Doğuma Hazırlık Kız ismi arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zencefil

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2007
53
0
86
43
İstanbul
slm arkadaşlar 5.5 aylık hamileyim kızımıza hala bir isim bulamadık bana yardımcı olurmusunuz benimle isim paylaşırmısınız.çok teşekkür ederim.....

feza, duru, beril, elanaz, berrak, derin, yaren, deniz, yağmur, nida, nisa, irem, gözde, deren, hayat, şevval

aklıma gelenler başka gelen olursa yazarım

Ehil
Neris
İdil
Irmak
Sahil
Kumsal
Melis
Nehir
Ada
Rabbim yavrunu sağlıkla ve hayırla kucağına almayı nasip etsin

Önerilen isimlerin anlamlarını iyi araştırmanı öneriririm.
Mesela Ceylin ve Buğlemin anlamları...
Yeni çıkan isimlerin anlamları genelde uydurulmuş oluyor, ya Cennette bir çiçek, ya Cennette bir böcek oluyor..
Önerdiğim isimler Esra ve Züleyha, güzel dini isimler

sağolun arkadaşlar isimleri bekliyorum sizlerden::))peki şu isimlerden hangisi güzel rengin
doğa
derin
beril
rüya
ne zormuş yahu isim bulmak:::))))

ben dinemis, nefes ve şimal isimlerini beğeniyorum. dinemis göz bebeğim demek çerkez ismi. şimal de kuzey yıldızı.

sağolun arkadaşlar isimleri bekliyorum sizlerden::))peki şu isimlerden hangisi güzel rengin
doğa
derin
beril
rüya
ne zormuş yahu isim bulmak:::))))

bu isimlerin hepsi güzel ama doğa ve derin ilerde ayşe fatma gibi olacak 10 çocuktan 4ü derin 3ü doğa olacak. o yüzden ben beril veya rüya diyorum. beril çok güzel ve çok kibar bir isim bence bunu düşün. uyduruk kaydırık isimler koyma prensesine :)

benimde allahin izniyle kizim olacak ismini ADA diye dusunuyoruz .diger kararsiz kalidm isimler DAMLA VE BASAK ti ama simdi ADA da karar kildik

Back
X