Doğuma Hazırlık kız ismi arıyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

alisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
6
0
36
İzmir
kızıma isim arıyorum ALİSA ile ALİNDA arasında kaldık fikirlerinize ihtiyacım var

türk ismi mi bunlar ?? hep deişik isimler duyuyorum etraftaa :/ alisa , alinda hangi dilde??

alisa kökenini hala araştırıyorum ibranice diye buldum ama emin değilim her dilde kullanılır bir isimmiş alinda latince bir antik kentin adı anlamı ise yükselen ışık ve hoş güzel
ben alinda yı çok beğeniyorum ama eşime kabul ettiremiyorum o alisa olsun diyor ama alisa daha yabancı bir isim

Canım tabi karar sizin ama isterseniz 2 isim koyun öbürü daha klasik olsun.Kızınız büyüdüğünde belki bu isimleri beğenmez.Ben de ilk defa duydum zaten pek de beğenmedim.Fikrimizi sormuşsunuz diye yazdım,umarım kırmamışımdır sizi.

bunda kırılacak bir şey yok yorumun için teşekkür ederim zaaten ada olacak başında iki isimli olacak oğlum ada istiyor onun kararı benim için çok önemli

bana kalırsada bu tip isimler pek hoş değil. gücenmeyin ama eşiniz haklı istememekte sırf kulağa hoş geliyor diye antik bir kentin adını koymayın çocugunuza. izmir, istanbul hatta malatya da hoş geliyor kulağa ama kaç kişi koyuyor cocuguna bu isimleri. bence yalnızca ada olsa cok daha hoş olur.

alisa kulağa daha hoş bide şöyle düşünün bi genç kız oldugunda seslenıldıgınde kulaga nasıl gelıyo ben oyle dusunerek fikrimi söylüyorum ALİSA GAYET GUZEL BENCE

aLisa ismi ispanyadada kullanılıyor bence kızına daha çok türklerin kullandığı isminden vermen gerekr.:72:

Üzmek istemem ama aynı anlamı taşıyan biraz daha kulağa tanıdık,aşina isimler seçmenizi tavsiye ederim.

Back
X