Doğuma Hazırlık kiz ismi ariyorumm!!!!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
eslem berra ve serra yı beğendim
ben şöyle bişey hatırlıyorum ama doğrumu bilmiyorum bilen varsa yazsın lütfen:
'' berra peygAmberimiz (sas)in halasının ismi imiş ama o değiştirtmiş böyle bişey varmı bi ara bu ismi düşünüyordum bende
serra nın da anısı bende vAr 8. sınıfta tiyatroda sergilediğimiz oyunda başrolde ki kızın adıydı yani ben serra idim
ama 1.5 yaşındaki oğlumun adı enes eslem le uyumlu gibi geldi bana
bbilmiyorum ne yapayım ebrar dan vazgeçtim 4-5 senedir bulmuştum bu ismi halifelerin lakab ı olduğu için vazgeçtim...
ne yapayım bilemedim berra ve eslem çekici geliyor şuan :49:

'' berra peygAmberimiz (sas)in halasının ismi imiş ama o değiştirtmiş böyle bişey varmı bi ara bu ismi düşünüyordum bende
serra nın da anısı bende vAr 8. sınıfta tiyatroda sergilediğimiz oyunda başrolde ki kızın adıydı yani ben serra idim
bbilmiyorum ne yapayım ebrar dan vazgeçtim 4-5 senedir bulmuştum bu ismi halifelerin lakab ı olduğu için vazgeçtim...

berra nın telaffusu daha kolay o yüzden berra:)

ama berra daki tereddüt ümü okudun mu

dini olmasına dikkat ediyorum ben....
çocukların bizim üzerimizdeki hakkıdır hayırlı bir isim koymak

Slm
Eski msj ımı gördüm yaZmadan geçemedim
Ben kız ismi ararken benim bi oğlum daha oldu adını Eyüp koyduk eşim istedi Hz eyyüb den ötürü
Hayatını dinlemiş radyodA ordan koyduk işte
Biz böyle 'e' lerden gittik bi kızım olursa Elif ebrar eslem aklımda tabi babası da isterse Enes Eyüp ve sonuncu ne yakışır
Hoş şimdi çok erken önümüzdeki 6-7 sene çocuk istemiyorum bakalım :26::4:

Slm
Eski msj ımı gördüm yaZmadan geçemedim
Ben kız ismi ararken benim bi oğlum daha oldu adını Eyüp koyduk eşim istedi Hz eyyüb den ötürü
Hayatını dinlemiş radyodA ordan koyduk işte
Biz böyle 'e' lerden gittik bi kızım olursa Elif ebrar eslem aklımda tabi babası da isterse Enes Eyüp ve sonuncu ne yakışır
Hoş şimdi çok erken önümüzdeki 6-7 sene çocuk istemiyorum bakalım :26::4:

Enes ve Eyüp çok hos isimler. Bir erkek çocugunuz daha olursa Eren-Eser-Emre gibi isimler de yakisir bence.

Kiz için Esra da olabilir.
Kuran-ı-Kerim'in 17. suresi olan Isra suresi zor telaffuzu dolayisiyla Türkçe'ye 'Esra' olarak geçmiştir..
Bu surede Hz. Peygamberimiz'in miraç gecesi anlatılıyor.

Back
X