Doğuma Hazırlık kız ismi ' Minel Sure ' nasıl ??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Az biraz Arapça biliyorum, minel -den -dan ekinden başka bir anlamı yok diye biliyorum. Sure dediğinizde bildiğimiz sureyse bebeğinizin adının anlamı "sureden" oluyor... Söylenişi kulağa hoş gelse de anlam daha önemli diye düşünüyorum. Sanki biraz daha düşünülebilir gibi geldi bana.. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Kelime min adlı edatın başka bir kelimeninilk iki harfiyle birleşmesi ile oluşmuş... Min de den dan anlamına gelen bir ek... Kesin bir anlamı yok anlayacağınız

mesela minel baaab kelime grubunda el baab kapı, minle birleşince kapıdan manasına geliyor...

Karar size kalmış...

Allah sağlıklı sıhhatli kavuştursun bebeciğinize...

Sure ismi derken neyi kastediyorsunuz anlamadım.Kurandaki bölümlerden başka bir anlamımı var eğer o anlamda düşünüyorsanız çok saçma

bir öğretmen olarak düşününce okul hayatı boyunca dalga geçilme oranı yüksek mina daha hoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…