T tprenses Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Ekim 2023 43 9 6 32 12 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi tprenses #1 Arkadaşlar kıza Doğa ismi nasıl sizce ? Önerilere açığım
agustos72 Mucizem kızım 💕 Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2009 14.598 16.140 823 12 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi tprenses #2 Bence öykü güzel
T tprenses Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Ekim 2023 43 9 6 32 12 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi tprenses #3 agustos72 .!.: Bence öykü güzel Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim fikriniz için
M mrsmrs8 Üye Kayıtlı Üye 13 Nisan 2023 16 4 6 32 12 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi tprenses #4 tprenses .!.: Arkadaşlar kıza Doğa ismi nasıl sizce ? Önerilere açığım Genişletmek için tıkla... Allah nasip eder bir kızım olursa ben de doğa ismini beğeniyorum bence güzel bir isim
tprenses .!.: Arkadaşlar kıza Doğa ismi nasıl sizce ? Önerilere açığım Genişletmek için tıkla... Allah nasip eder bir kızım olursa ben de doğa ismini beğeniyorum bence güzel bir isim
Ciela Popüler Üye Kayıtlı Üye 11 Şubat 2020 1.053 3.050 133 Istanbul 12 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi tprenses #5 Doğa güzel bence. Anlamı en güzel olan da o
narintanyeri Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2023 1.757 429 53 32 12 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi tprenses #6 Doğa ve öykü güzel ama benim Allah nasip eder bir kızım olursa Buğlem Turna yada Narin düşünüyorum hayırlı olsun tatlım benim
Doğa ve öykü güzel ama benim Allah nasip eder bir kızım olursa Buğlem Turna yada Narin düşünüyorum hayırlı olsun tatlım benim
T tprenses Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Ekim 2023 43 9 6 32 12 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi tprenses #7 agustos72 .!.: Bence öykü güzel Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim fikriniz için mrsmrs8 .!.: Allah nasip eder bir kızım olursa ben de doğa ismini beğeniyorum bence güzel bir isim Genişletmek için tıkla... Allah nasip eder inşallah sağlıkla bende beğeniyorum ama eşim nedense erkek ismi gibi diyor aslında değil . O yüzden kafam karışıyor
agustos72 .!.: Bence öykü güzel Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim fikriniz için mrsmrs8 .!.: Allah nasip eder bir kızım olursa ben de doğa ismini beğeniyorum bence güzel bir isim Genişletmek için tıkla... Allah nasip eder inşallah sağlıkla bende beğeniyorum ama eşim nedense erkek ismi gibi diyor aslında değil . O yüzden kafam karışıyor
T tprenses Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Ekim 2023 43 9 6 32 12 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi tprenses #8 Ciela .!.: Doğa güzel bence. Anlamı en güzel olan da o Genişletmek için tıkla... Bende en çok doğa ismine yakınım aslında teşekkür ederim
Ciela .!.: Doğa güzel bence. Anlamı en güzel olan da o Genişletmek için tıkla... Bende en çok doğa ismine yakınım aslında teşekkür ederim
M i h r a Güçlüyüm ama kalbim hassas. Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 10 Ekim 2019 2.058 4.530 133 🦀 12 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi tprenses #9 tprenses .!.: Arkadaşlar kıza Doğa ismi nasıl sizce ? Önerilere açığım Genişletmek için tıkla... Laren Arya Pera Beril Raşel
tprenses .!.: Arkadaşlar kıza Doğa ismi nasıl sizce ? Önerilere açığım Genişletmek için tıkla... Laren Arya Pera Beril Raşel
T tprenses Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Ekim 2023 43 9 6 32 12 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi tprenses #10 narintanyeri .!.: Doğa ve öykü güzel ama benim Allah nasip eder bir kızım olursa Buğlem Turna yada Narin düşünüyorum hayırlı olsun tatlım benim Genişletmek için tıkla... Allah sağlıkla nasip eder inşallah onlar da değişik isimler . Narin de kıza çok yakışır
narintanyeri .!.: Doğa ve öykü güzel ama benim Allah nasip eder bir kızım olursa Buğlem Turna yada Narin düşünüyorum hayırlı olsun tatlım benim Genişletmek için tıkla... Allah sağlıkla nasip eder inşallah onlar da değişik isimler . Narin de kıza çok yakışır
C Cherry92 Aktif Üye Pro Üye 18 Aralık 2023 4.363 9.404 78 12 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi tprenses #11 Öykü bence daha hoş. Doğa sanki kızılcık şerbetinden sonra yaygınlaştı gibi.
Zuzushh Nirvana Kayıtlı Üye 18 Ekim 2017 6.659 40.425 548 34 12 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi tprenses #12 tprenses .!.: Arkadaşlar kıza Doğa ismi nasıl sizce ? Önerilere açığım Genişletmek için tıkla... Guzel ama ben rüyaya oy verdim. Ruya bana çok hoş geliyor.
tprenses .!.: Arkadaşlar kıza Doğa ismi nasıl sizce ? Önerilere açığım Genişletmek için tıkla... Guzel ama ben rüyaya oy verdim. Ruya bana çok hoş geliyor.
T tprenses Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Ekim 2023 43 9 6 32 12 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi tprenses #13 M i h r a .!.: Laren Arya Pera Beril Ra Genişletmek için tıkla... Bu isimler de çok değişikmiş aslında Arya yı düşündüm ama eşimi ikna edemedim çok teşekkür ederim
M i h r a .!.: Laren Arya Pera Beril Ra Genişletmek için tıkla... Bu isimler de çok değişikmiş aslında Arya yı düşündüm ama eşimi ikna edemedim çok teşekkür ederim
T tprenses Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Ekim 2023 43 9 6 32 12 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi tprenses #14 Cherry92 .!.: Öykü bence daha hoş. Doğa sanki kızılcık şerbetinden sonra yaygınlaştı gibi. Genişletmek için tıkla... Ben kızılcık şerbetini pek izlemiyorum ama tabi aşinalık ondan sonra başlamış gibi öyküyle doğa arasında kaldım
Cherry92 .!.: Öykü bence daha hoş. Doğa sanki kızılcık şerbetinden sonra yaygınlaştı gibi. Genişletmek için tıkla... Ben kızılcık şerbetini pek izlemiyorum ama tabi aşinalık ondan sonra başlamış gibi öyküyle doğa arasında kaldım
T tprenses Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 8 Ekim 2023 43 9 6 32 12 Şubat 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi tprenses #15 Zuzushh .!.: Guzel ama ben rüyaya oy verdim. Ruya bana çok hoş geliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim fikriniz için
Zuzushh .!.: Guzel ama ben rüyaya oy verdim. Ruya bana çok hoş geliyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim fikriniz için
M mslanlt Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2022 705 602 33 5 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi tprenses #16 Hepsi cok guzel. Ruya bana daha yakın geldi. İlerde bir kızım olursa ismini " Nil " koymak istiyorum