Doğuma Hazırlık kız ismi önerisi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

bendimahi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
3.659
2.375
198
Selamun aleykum arkadaşlar merhaba;

Henüz hamile değilim fakat günüm geçti olabilirim :KK39:
Öncelikle Rabbim sağlıkla versin de erkek kız farketmez o hangisini istiyorsa onu nasip etsin bizlere inş.
Fakat gönlümde kız bebişe doğru bir meyil var...Kızım olursa aklımda bikaç isim var onlardan birisi de "Şifa"

Sizlere sorum Şifa'nın yanına nasıl bir isim uyabilir acaba..Öyle bir isim olsa da ikisi birden bile söylenince kulağa hoş gelse . Ben pek bulamadım önerisi olan var mı acaba :KK68:

Şifa ...... veya ......Şifa şeklinde.
Şifaya birleşik de olabilir.

Son düzenleme:
Selamun aleykum arkadaşlar merhaba;

Henüz hamile değilim fakat günüm geçti olabilirim :KK39:
Öncelikle Rabbim sağlıkla versin de erkek kız farketmez o hangisini istiyorsa onu nasip etsin bizlere inş.
Fakat gönlümde kız bebişe doğru bir meyil var...Kızım olursa aklımda bikaç isim var onlardan birisi de "Şifa"

Sizlere sorum Şifa'nın yanına nasıl bir isim uyabilir acaba..Öyle bir isim olsa da ikisi birden bile söylenince kulağa hoş gelse . Ben pek bulamadım önerisi olan var mı acaba :KK68:
Bade :) hayırlı olsun

Teşekkür ederim arkadaşlar bu arada hamiş olup olmadığım belli değil daha takvimi hevesten koydum :p önerilerinizi değerlendiricem :KK49:

Belki klasik ama şifanur
Rabbim gönlüne göre versin gönlündekini de hayırlı kılsın inşallah

Şifa Zülal güzel! Şifa Zuhal veya Şifa Nihal olabilir.
Kendi ismim olan Esra da anlamli bir isim.

Back
X