- 23 Aralık 2015
- 1.050
- 1.282
- 83
- Konu Sahibi Misk-i amber
Merhaba kızlar bana kuranı kerim de geçen isimler önerebilir misiniz isim bulmakta zorlanıyorum gerçekten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inş bebeğin adını kuranda geçiyo diye isim koymak günah normal isimde koy koyacağın isimler kişiliğini de belirtiyo ağır gelmesinMerhaba kızlar bana kuranı kerim de geçen isimler önerebilir misiniz isim bulmakta zorlanıyorum gerçekten
![]()
Sağol canım anlamı da önemli tabi illa kuranda geçiyo diye anlamli olmayan isim düşünmüyorum firdevs ismi çok güzel rüveyda ismi nasıl anlamı hos ince nazikÖncelikle arapça bilen biri olarak sunu söyleyeyim sakin sırf kuranda geçiyor diye aleyna(üzerimize demek) veya minel(-den -dan eki) isimlerini koymayın.
Aklıma gelen isimler de Firdevs, Meryem, Mercan, Sündüz, Asel, Ebrar, Serra, Sema, Melek.
Çok güzel bir isim sağlıcakla kucağına al inşallah bnde ilk zamanlar Aysima ismini düşünmüştüm şimdi iyice kafam karıştı :)Rabbim sag salim kucagimiza almayi nasib etsin :)
Bizimde prensesimiz olcak insallah.
Bizim seceneklerimiz Mihrimah veya Aybüke :)
Ama sanirim Prensesimize Aybüke ismini tercih edecez
Çok mantıklı.. amin hepimizin evladı hayırlı Salih saliha olsun inşallah bi ara yağmur ismini düşündük bereketiyle gelsin diye ama hep düşünmekdeyiz bi türlü karar veremiyoruzBiz Güneş koyacagız inşallah eşimin istegi ailemize yuvamıza Güneş gibi doğsun Güneş kadar parlak bir geleceği olsun ve tüm insanlığa hayırlı evlat olsun diye ..
Ben isimlerin karakterlere yansıdıgını düşünüyorum bir kızım var adı Dilara ve ne kadar Dilara gördüysem hep zarif alçakgönüllü mütevazi kişiliklerÇok mantıklı.. amin hepimizin evladı hayırlı Salih saliha olsun inşallah bi ara yağmur ismini düşündük bereketiyle gelsin diye ama hep düşünmekdeyiz bi türlü karar veremiyoruz
Öyle gerçekten anlamını kesinlikle taşıyor. . Kayinvalidem gökçe koyun diyor ikinciside kız olursa Tuğçe koyarsınız diyor uyumlu olur diyeBen isimlerin karakterlere yansıdıgını düşünüyorum bir kızım var adı Dilara ve ne kadar Dilara gördüysem hep zarif alçakgönüllü mütevazi kişilikler
Canim Ela ismini de çok seviyorum bnde Ela İmran ikilisini düşündüm ama soy ismimiz uzun diye tek isim olsun dedik Ela da çok kısa deyip elemistikBende kızım olursa ela nisa koycam :)
elisaMerhaba kızlar bana kuranı kerim de geçen isimler önerebilir misiniz isim bulmakta zorlanıyorum gerçekten
![]()