kız isteme sorunu :(

cutess

sende başını alıp gitme ne olur...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
197
79
erkek arkadaşım haziran gibi istemeye gelelim söz nişan olsun diyor. ailesiyle aram çok iyi onlarda her zaman gelelim diyor. benim babam yok annemle tek kalıyorum dedem ve dayılarım hep bize yardımcı oldular. ben anneme istemeye geleceklerini söylemiştim ama annem konu hakkında konuşmuyor. hayırlısı diyor konuyu kapatıyor yemin ederim iki arada kaldım.. içim şişti her defasında gözlerim doluyor kalbim ağrıyor ben napcam tekrar nasıl açıcam konuyu.. ne dicem nolur bana akıl verin siz nasıl açtınız böyle konuları...

24 yaşındayız

Son düzenleme:
cevap bekliyorlar haziran gibi istemeye gelecekler diye söyle..annen üzülüyordur onada hak ver..

cevap bekliyorlar haziran gibi istemeye gelecekler diye söyle..annen üzülüyordur onada hak ver..

onun içinde zaten içim acıyor birazda üzülmesini düşündükçe bende üzülüyorum

erkek arkadaşım haziran gibi istemeye gelelim söz nişan olsun diyor. ailesiyle aram çok iyi onlarda her zaman gelelim diyor. benim babam yok annemle tek kalıyorum dedem ve dayılarım hep bize yardımcı oldular. ben anneme istemeye geleceklerini söylemiştim ama annem konu hakkında konuşmuyor. hayırlısı diyor konuyu kapatıyor yemin ederim iki arada kaldım.. içim şişti her defasında gözlerim doluyor kalbim ağrıyor ben napcam tekrar nasıl açıcam konuyu.. ne dicem nolur bana akıl verin siz nasıl açtınız böyle konuları...

yaş kaç

24 yaşımız tekim ben. tanışmadılar ama annem kendisini gördü biliyor yani ilişkimizi

Baban olmadigi icin tek cocuksun birde annen o yuzden yanasmior anlasilan. Istemeden once sevgilinle anneni bulustur kaynassinlar biraz bence.

Kelin ilaci olsaydi misali:))
Ben sevgilinin S'sini soyleyemiyorum bir de istemeye gelcekler dicem..
Kafami keserrr yaaaaaa..

onun içinde zaten içim acıyor birazda üzülmesini düşündükçe bende üzülüyorum

yapacak birşey yok..boşuna dememişler hem ağlarım hem giderim..annende vakti zamanında evlenmiş..üzülme ağlama hepsi oluyor malesef..ama karşı tarafıda düşün..

Kelin ilaci olsaydi misali:))
Ben sevgilinin S'sini soyleyemiyorum bir de istemeye gelcekler dicem..
Kafami keserrr yaaaaaa..

neden böyle acaba bizde mi çocuğumuza aynı şekilde davrancaz.. ay kafam allak bullak

yapacak birşey yok..boşuna dememişler hem ağlarım hem giderim..annende vakti zamanında evlenmiş..üzülme ağlama hepsi oluyor malesef..ama karşı tarafıda düşün..

ve ben buluşmaya giderken annem biliyor tamam ama dayımlara yalan söylemekten gerçekten sıkıldım. en iyisi haber bekliyorlar haziranda gelmek istiyorlar demek değil mi?

ayy 24 yaş bence de çok erken ben de vermem kızımı

neden böyle acaba bizde mi çocuğumuza aynı şekilde davrancaz.. ay kafam allak bullak
Senin durumunla ayniyim hemn hemen..
Ben de babasiz buyudum, hayatta ama bosandilar gorusmuyoruz..
Tek cocugum, tek kiz torunum ve uzaga gidicem hatta ulke disina:)
Boyle yazinca senden de kotu oldu durumum:KK70:

24 yaşındayız
Tek çocuksun kıyamıyor sana :) benim annecigimde öyle aklına geldikçe gözleri doluyor. Ama zamanla annelerimiz de bizde alışcaz. Gönlünü şimdiden daraltma canımm :)

X