baklava yufkasıyla cevizli tatlı güzele benziyor,sence ilk denemem de yapabilirmiyimBaklava yufkasiyla cevizli tatli yapabilirsin.serbetli gune de uygun ben sık yaparim ozel misafirede yaparim herkes bayilirdi
Bide kadayif sarma da yapabilirsin fistikli yine serbetli
aklina yatan olursa tarif verebilirim
Cok kolay yapimi zaten riskli degil onun icin onerdim ama kadayif biraz zahmetlibaklava yufkasıyla cevizli tatlı güzele benziyor,sence ilk denemem de yapabilirmiyim
aklıma yattıCok kolay yapimi zaten riskli degil onun icin onerdim ama kadayif biraz zahmetli
Oncelikle sunu sorayim hazir yufka mi alacan yoksa el yapimi yufka bulabilirmisin tazeaklıma yattı
nasıl yapılıyor,birde malzemeler nelerdir cnm?
yarın akşama gelecekler,bugunden yapsam yumuşar mı ki
vavvv:) harıka gözüküyor..Benim yaptigim yontemle ilgili birkac gorselEki Görüntüle 1612381 Eki Görüntüle 1612382 Eki Görüntüle 1612383
Zaten bende yapamiyorum.iste yufkacilar taze taze satiyor bazen onu diyorum. Inan tat olarak ta cok guzel oluyor. Ben bikackez misafira yaptim bayildilarvavvv:) harıka gözüküyor..
yok bacım ben de nerde oyle marifet hazır yufkadan yaparım bende
bir de bugun mu yapayım yarın mı?Zaten bende yapamiyorum.iste yufkacilar taze taze satiyor bazen onu diyorum. Inan tat olarak ta cok guzel oluyor. Ben bikackez misafira yaptim bayildilar
bana kalsada abartı ama bızım burda bu daha bişey diil cnm..Kız isteme de aksam yemegi sunumuna ne gerek var.Millet pide mi yiyecek kız mı isteyecek.Abartı bunlar. ÇAY Kahve tatlı yeterli.
yapamadım cnm,malzemeleri almaya giderken kv in bülbül yuvası yapacağını öğrendimIyi sabahlar yaptinmi tatliyi merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?