- 28 Mayıs 2025
- 828
- 553
- 18
- 25
- Konu Sahibi haticezorlu
Demek ki heves etmiş git o kürkü al adım atmış olursun kızınaAma hala inkar ediyor yapay zeka olduğunu ara görüntülü göster o zaman dedim cevap bile vermedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek ki heves etmiş git o kürkü al adım atmış olursun kızınaAma hala inkar ediyor yapay zeka olduğunu ara görüntülü göster o zaman dedim cevap bile vermedi
İlk eşim vefat etti kızım 6 aylıkkenhem kizinin sevmedigi adamla evlenip onu ayni eve koymussun, hem kizin kendi istemeden evden gitmesine sebep olmussun, maddi yardimda bulundugunu da sanmiyorum
anne zaten boyle, baba desen hangi cehennemde allah bilir. kizin iyi bir psikolojisi yok sizden ötürü. kiz kendini nereden gecindirecek de pahali mont alacak, salakca bir sebepten size yapay zekali halini gondermis.
arastirmis bulmussunuz yapay zeka oldugunu yazip gucenidirp bir de dalga gecmis hakaret etmissiniz.
size cevap atinca da saygisiz olan o olmus.
yazik cidden
siz de anne diyin kendinize
ee? allah rahmet eylesin yani kizin gidebilecegi bir babasi bile yokken evden naşlanmiş annesinin yeni kocasi yüzünden.İlk eşim vefat etti kızım 6 aylıkken
Saygısızlık yapmamış doğruları söylemişHerkese merhabalar 2 kızım var büyük 23 küçük 16 yaşında . Büyük kızım tek yaşıyor ( benim ikinci evliligim eşimle anlaşamadıkları için ) 4 gün önce bana yeni kıyafetli fotoğraflar attı tüylü mont falan bende kaç para diye sordum çok pahalı dedi . Bende araştırdım ve yapay zeka ile giydirmis kendine onları hemen yazdım kaç yaşına geldin hala yalan konusuyosun , işin gücün yalan , hiç inandırıcı değildi zaten kürkün al bak kardeşine de giydirdim aynısından diye yazdım .oda bana mesaj atmış " ay anne sana inanmıyorum 4 gün önce attığım fotoğraf nasıl dert olduysa onumu araştırdınız , sen benim annemsin niye rakibin veya kız arkadaşın gibi davranıyosun . Bı anne evladının açığını aramaz , bana biri fotoğraf attığında aaa güzelmiş deyip geçiyorum işsiz gibi araştırmak nedir . Sizle daha telefonla bile konuşmam fırsatımı yakalayan anne ile niye konuşayım zaten " bunları yazmış şimdi arıyorum açmıyor telefonu
Herkese merhabalar 2 kızım var büyük 23 küçük 16 yaşında . Büyük kızım tek yaşıyor ( benim ikinci evliligim eşimle anlaşamadıkları için ) 4 gün önce bana yeni kıyafetli fotoğraflar attı tüylü mont falan bende kaç para diye sordum çok pahalı dedi . Bende araştırdım ve yapay zeka ile giydirmis kendine onları hemen yazdım kaç yaşına geldin hala yalan konusuyosun , işin gücün yalan , hiç inandırıcı değildi zaten kürkün al bak kardeşine de giydirdim aynısından diye yazdım .oda bana mesaj atmış " ay anne sana inanmıyorum 4 gün önce attığım fotoğraf nasıl dert olduysa onumu araştırdınız , sen benim annemsin niye rakibin veya kız arkadaşın gibi davranıyosun . Bı anne evladının açığını aramaz , bana biri fotoğraf attığında aaa güzelmiş deyip geçiyorum işsiz gibi araştırmak nedir . Sizle daha telefonla bile konuşmam fırsatımı yakalayan anne ile niye konuşayım zaten " bunları yazmış şimdi arıyorum açmıyor telefonu
İkinci çocuğunuz 16 yaşında olduğuna göre en az 17 senedir evlisiniz. Büyük kızınız kaç yıldır sizden ayrı yaşıyor ? Evlenirken büyük kızınızı annenizin veya babaannesinin bakımına mı bıraktınız ; sizinle ve kardeşiyle mi büyüdü ?İlk eşim vefat etti kızım 6 aylıkken
İşin gücün yalan ne ? Kocanla anlaşamıyo diye ayrı evde yaşıyo orası ayrı, bide kızının açığını mı arıyosun? Kızınla kendini mi yarıştırıyorsun? Utan gerçektenHerkese merhabalar 2 kızım var büyük 23 küçük 16 yaşında . Büyük kızım tek yaşıyor ( benim ikinci evliligim eşimle anlaşamadıkları için ) 4 gün önce bana yeni kıyafetli fotoğraflar attı tüylü mont falan bende kaç para diye sordum çok pahalı dedi . Bende araştırdım ve yapay zeka ile giydirmis kendine onları hemen yazdım kaç yaşına geldin hala yalan konusuyosun , işin gücün yalan , hiç inandırıcı değildi zaten kürkün al bak kardeşine de giydirdim aynısından diye yazdım .oda bana mesaj atmış " ay anne sana inanmıyorum 4 gün önce attığım fotoğraf nasıl dert olduysa onumu araştırdınız , sen benim annemsin niye rakibin veya kız arkadaşın gibi davranıyosun . Bı anne evladının açığını aramaz , bana biri fotoğraf attığında aaa güzelmiş deyip geçiyorum işsiz gibi araştırmak nedir . Sizle daha telefonla bile konuşmam fırsatımı yakalayan anne ile niye konuşayım zaten " bunları yazmış şimdi arıyorum açmıyor telefonu
Herkese merhabalar 2 kızım var büyük 23 küçük 16 yaşında . Büyük kızım tek yaşıyor ( benim ikinci evliligim eşimle anlaşamadıkları için ) 4 gün önce bana yeni kıyafetli fotoğraflar attı tüylü mont falan bende kaç para diye sordum çok pahalı dedi . Bende araştırdım ve yapay zeka ile giydirmis kendine onları hemen yazdım kaç yaşına geldin hala yalan konusuyosun , işin gücün yalan , hiç inandırıcı değildi zaten kürkün al bak kardeşine de giydirdim aynısından diye yazdım .oda bana mesaj atmış " ay anne sana inanmıyorum 4 gün önce attığım fotoğraf nasıl dert olduysa onumu araştırdınız , sen benim annemsin niye rakibin veya kız arkadaşın gibi davranıyosun . Bı anne evladının açığını aramaz , bana biri fotoğraf attığında aaa güzelmiş deyip geçiyorum işsiz gibi araştırmak nedir . Sizle daha telefonla bile konuşmam fırsatımı yakalayan anne ile niye konuşayım zaten " bunları yazmış şimdi arıyorum
Ay siz ne kötü annesiniz. Hayırlı olsun diyeceğinize fiyat sormak nedir siz mi ödediniz parasını da kaç para diye soruyorsun. Kız çok iyi yapmış
Ergen misin sen ya?Ama hala inkar ediyor yapay zeka olduğunu ara görüntülü göster o zaman dedim cevap bile vermedi
Kız haklı ama sen çok kırıcı konusmussun , kendinden uzaklaştırmaya çalışmissin resmen evladını. Benimde kızım var senin gibi kesinlikle tepki vermemİlk eşim vefat etti kızım 6 aylıkken