• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kiz istemeden önce heyecan ve evlenme teklifi !!!!!!!!!!

cansubeauty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2010
993
1
0
- Yurtdışı
kizlar beni daha istemeye gelmediler ama 1-2 ay icinde olacak insallah.., ben simdiden düsünüyorum nasil bi duygu yani cok heyecanlandinizmi? ben cok utanirim :( cok kalabalik bir aile cünkü bizimde dostlarimizdan gelen olur düsündükce panik basiyor bana :S :kedi:

evlene teklifide almadim henüz :( bi kac kez laf soktum iste tek tas alipda evlenme teklifi eden olsa diye ama bi tik yok henüz :S siz nezaman aldiniz teklifinizi???

yorumlar bekliyorum kizlarrrrr

canım benim nişanım var perşembe günü evlenme teklifini bir hafta önce aldım. öyle zorlama yapma. ben hiç beklemediğim bir anda teklif aldım. artık nişana az kaldı dahada hatırlamaz diye düşüüyordum.
isteme günü değil kapıdan geldikleri an gerildim ben. kaçayım diye düşündüm. arkadaşım sakinleştirdi beni. el öpmeye içeri girdim. sevgilimi görmedim bile. öptüm resmen arkama bakmadan kaçtım.

canım benim nişanım var perşembe günü evlenme teklifini bir hafta önce aldım. öyle zorlama yapma. ben hiç beklemediğim bir anda teklif aldım. artık nişana az kaldı dahada hatırlamaz diye düşüüyordum.
isteme günü değil kapıdan geldikleri an gerildim ben. kaçayım diye düşündüm. arkadaşım sakinleştirdi beni. el öpmeye içeri girdim. sevgilimi görmedim bile. öptüm resmen arkama bakmadan kaçtım.

bende öyle düsünüyorum , düsündüm zorlamiyacam birseyi olursa olur napalim;) , hehehe alemsin canim ama sanirim bende öyle olurum :S , hayirli ugurlu olsun nisanin zemuszemuscanim allah tamamini erdirsin :)

bizde hep lisedeyken beni ymege çıkartırsın..falan filan hep konuşurdukk..
geldi çatmıştı ogünler..13 mayıs 2009 da teklif etti..tek tAş falan..
5 temmuz 2009 isteme
9 agustos söz nişan.
5 haziran 2010 dügün ::)

darısı sana cnm

bizde hep lisedeyken beni ymege çıkartırsın..falan filan hep konuşurdukk..
geldi çatmıştı ogünler..13 mayıs 2009 da teklif etti..tek tAş falan..
5 temmuz 2009 isteme
9 agustos söz nişan.
5 haziran 2010 dügün ::)

darısı sana cnm

ooh güzelmis canim:) insallah benimde gelir yakinda o günler ..zemuszemusdarisi basima insallah :)

heyecanlanacak ne var ya hu

o an heyecan falan kalmıyor. yapman gerekenleri yaparken aklından uçup gidiyor heyecan :kahve:

ben 2 gün önceden itibaren herkesle kavga etmeye başladım. hiç bir şey yetişmeyecek diye stres oldum. o gün de iftardan hemen sonra geldiler. makyaj bile yapamadım. sinirlerim bozuldu. kalabalığı görünce gerildim. kahveleri ben götürmem anne sen götür diye neredeyse ağlayacaktım. aşkım da çok gergindi. zaten her şey o kadar karıştı ki hiç bişey anlamadım. bütün gece hizmet ettim. neyseki geçti gitti. nişanı biraz da bu yüzden dışarda yapmak istedim. bişeye karışmayacağım, sadece eğlenmeye bakacağım.

ben 2 gün önceden itibaren herkesle kavga etmeye başladım. hiç bir şey yetişmeyecek diye stres oldum. o gün de iftardan hemen sonra geldiler. makyaj bile yapamadım. sinirlerim bozuldu. kalabalığı görünce gerildim. kahveleri ben götürmem anne sen götür diye neredeyse ağlayacaktım. aşkım da çok gergindi. zaten her şey o kadar karıştı ki hiç bişey anlamadım. bütün gece hizmet ettim. neyseki geçti gitti. nişanı biraz da bu yüzden dışarda yapmak istedim. bişeye karışmayacağım, sadece eğlenmeye bakacağım.

abowwwww :1shok: makjay bile yapacak zamanin yokmuydu :S abowwww niye onarda hemen pat diye geldi yawww uf hic iyi olmamis canim yaa.., ben herhalde oturup aglayip kafayi yerdim ozaman :S nisanina artik güzelce eylenirsin canim :) icinde kalmaz hehe

en garip benim ki galiba benimkisi sözlendikten 1 ay sonra doğum günümde evlenme teklifi etti :) kısmetse 2 ay sonra evleniyorum ..

Back
X