Kız kardeş ile yakın olma

Fight4freedom1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
5.399
5.205
148
Merhaba herkese.Benim bir kız kardeşim var.Aramızın iyi oldugunu sanıyorum. Arar, her şeyini anlatır falan.Bize gelir gider.Bunda sorun yok.
Kız kardeşimin 3 yıldır aracı var.Ve araba olduğundan beri 1 kez kız kıza ne denize gittik ne gezmeye gittik.Para konusunda üzerime düşeni yaparım, onda problem yok.
Geçen biz denize gittigimizde kardeşimi de çagırdım.Kız arkadaşım, kardeşin sen ben onun arkadaşı denize gidelim dedi.Kardeşim,manyak mı o ya dedi.Bana da sen artık evlisin, gidemem dedi. Eşim bu arada gezmemi falan asla problem yapmaz Bunu gayet iyi biliyor.
Bugün konuşurken laf arasında 2 kez denize gittigini ve haftaya tekrar gidecegini söyledi.Ve ikisini de benden saklamış.Bana söylemiyor.Ve arkadaşının kocası çocugu ile gitmiş.Çoluk çocuk gittik dedi.Bu arada eşimle iyi anlaşır.Derdi oldu mu koşar gelir falan. Ama bu tarz planlar yapmaz.
Kırılmakta haksız mıyım? Sadece annemin evinde görüşürüz ya da o arada bize gelir.Sadece paylaşmak istedim. Saklamasına bozuldum.

Valla bi laf varya kardeş kardeşin ne ölmesini ne gülmesini istermiş.

Ben sizi haklı buldum fakat kafaya takmayın öğrendiğiniz iyi oldu evli arkadaşını çoluk çocuk götürüp ablasına kış kış çekmek olmaz olmamalı…
Evet inanın 7 yıllık sevgilisinden ayrıldı. Normalde bizim eve alkol girmez.Aldı getirdi alkolünü.Derdi varken, paraya ıhtıyacı varken hep arar. Ya da bısey oldugunda arar anlatır. Bende onu hıc gezemedı sandım. Meger saklıyormuş.

Bana böyle davranan kardeşim de olsa anında kapıyı gösteririm. Madem evliyim gelme bir daha evime derdini de anlatma git o takıldığın tatlı bulduğun elaleme anlat derim. Bende olsam alınırım. Oldu ya kötü gününde ablam, iyi gününde ama evlisin ohh ne ala memleket

Vakit geçirmek istemiyor olabilir, erkek kardeşimle eskiden deli gibi eğlenirdik, ilk anne olduğumda benden uzaklaştı. Sen artık annesin, çok sıkıcı oldun dedi falan. Bunun sebebi ilk anne olduğumda bir yere çıktığımda sürekli evi arayıp çocuğun iyi olup olmadığını soruyordum, erkenden kalkmak istiyordum, onunla ilgili birşeyler anlatıyordum sürekli. Belki sizde evlenince öyle olmuşsunuzdur, sürekli kocanızla ilgili şeylerden bahsediyorsunuzdur, erken kalkıyorsunuzdur vs . O da sen evlisin artık diyordur.

Bu benim en yakın arkadasim sandığım kişinin soyledigi söz 😂 ama evlendin 🤭 bana çok komik geliyor maalesef arkadasligimiz bitti bizim. Ama siz kardeşmişsiniz önce sakin şekilde tekrar konuşmayi deneyin baktiniz ki hâla sen evlisin diyor mesafe koyup beklenti içine girmeyin

Bu benim en yakın arkadasim sandığım kişinin soyledigi söz 😂 ama evlendin 🤭 bana çok komik geliyor maalesef arkadasligimiz bitti bizim. Ama siz kardeşmişsiniz önce sakin şekilde tekrar konuşmayi deneyin baktiniz ki hâla sen evlisin diyor mesafe koyup beklenti içine girmeyin
Ben bu zamana kadar ona çok trip attım.Çok konuştum.Hadi eskiden sevgilisi vardı, onunla gezerdi.Ama şimdi o olmasa da en basiti avmye gidelim demez.Atıyorum lazere gidecek, arkadaşını alır onunla gider.Ben defalarca trip attım.Ama saklıyor benden artık. Bende mesafe koymayı düşünüyorum.Dert yanmak, borç istemek için falan beni arar. Ya da işle alakalı olay oldugunda... Bunların harici eglence zamanlarında ben yokum.

Ben bu zamana kadar ona çok trip attım.Çok konuştum.Hadi eskiden sevgilisi vardı, onunla gezerdi.Ama şimdi o olmasa da en basiti avmye gidelim demez.Atıyorum lazere gidecek, arkadaşını alır onunla gider.Ben defalarca trip attım.Ama saklıyor benden artık. Bende mesafe koymayı düşünüyorum.Dert yanmak, borç istemek için falan beni arar. Ya da işle alakalı olay oldugunda... Bunların harici eglence zamanlarında ben yokum.
İnsana kabullenmesi zor geliyor ama sanirim sizinle eglenemiyor. Hayat bakışınız farkli olabilir mesela.
Benim bu bahsettigim arkadasim hâla bekar. 28 yaşındayız. Ben cok erken evlendim, 2 cocugum oldu. Ama bizim kopuklugumuz ilk cocugumdan sonraki yillarda baslamisti. O zamanlar ben anlayamiyodum. O universite okuyodu. Hep arayip soruyordum, buluşmaları ben ayarlıyordum. Akşam eşim izin verirdi mesela disarida kafede vs bulusurduk. Ama sonra farkettim hayat yollarimiz başkalaşti. Ben calismadigim icin is hayatindan da soyutlandim. Bir arkadas gurubu toplantisinda bunu sezmiştim. Mesela ondan birkac ay once birisi ile gorustugunu nerdeyse nişanlanacakken ayrildigini anlatti şok geçirmiştim
En son gorusmemiz 2. Bebegimi gormeye geldiginde oldu. Bana keşke 4 yillik okusaydin, senden bunu beklemezdim gibi şeyler soyledi mesela. Kitap oku vs dedi. Yani fikirler cok farklilasti zamanla...

Back
X