Kız kardeş sorunu

İyi bak unutmamışsın hala buradasınn gitme ama sen burada durr 😁😁 Ama senin hoşuna gitmiş maşallah aferin sana
Hanımefendi biz burda hemcinsinize olan tavrınızın hoş olmadığını bunun karakterinizin , eğitim düzeyinizin , kendinizi ne kadar geliştirdiğinizin ve nasıl bir kalbe sahip olduğunuzun bir göstergesi olduğunu anlatmaya çalışıyoruz mahcup olacağınıza hala laf sokma peşindesiniz. Karşı taraf size bir hakarette bulunsa kendinizi savunmanız bir yere kadar anlaşılabilir ama öyle bir durum da yok. Hem ' kartlaşmış muşamba ' nedir yani başka laf mı kalmadı o nasıl bir söz öbeğidir öyle?? İçinde bulunduğunuz ortamda birbirinizle bu şekilde mi konuşuyorsunuz? Öyleyse bir kadın olarak çok üzülürüm halinize.

Son düzenleme:
O nasıl hoca ya..

Annenizle konuşun İlacını Doktorunu bırakmayın. Anneniz babanız konuşsun Hocaya fala götürmesinler.

Bir de tavsiyem Hastalığını hiçbir Akraba, komşu kim varsa kimseye söylemeyin. Genç kızdır ileride bu bilgi ona kötü şekilde döner. Akraba akrep gibidir sokacağı zamanı bilir.
Aynen,öyle de bilirler ki, "bilmem kimin kızı yazık ya di mi ayyy" "ne olmuş ki" aa bilmiyormusun soylemediler mi, tüh neyse neyse bir sey demedim, sizin çocukla görüşüyorlarmış oyle mi, neyse ya hayırlısı"

Valla o kadar doğru yazmışsın ki üstüne yazacak bir şey bulamadım.
Ben ablalarımla küçükken kedi köpek gibiydik. Birbirimizi vuruyorduk bile ama küsme olmazdı. Evlendikleri an artık bana daha anne gibi oldular, ne desem sevdiler kötü bir şey demediler. Sonra ben de büyüdüm ve ben de onlar gibi oldum.
Küçük neyi görse gerçekten onu yapıyor. Biraz büyüklere iş düşüyor maalesef.
Yengencin tespitleri cok isabetlidir cok begenirim👏👏👏👏

abla kardeş ilişkileri ilginç oluyor

Ablam , ben çocuk doğurunca bozuldu çok ilginç değil mi

Hep onun çocuğu olacakmış, biz ilk yeğen diye çok hediye aldık ilgilendik, sonra ister istemez benim çocuk olunca odak oraya kaydı diğer kardeşlerin de böyle ilgisi zamanla dağıldı birden fazla yeğen vs

Neyse işte çocuğuma bir hediye almadınız
Yeğeninize bir bakmadınız (benim bebem var hangi ara bakacaksam)
Ne biçim teyzesiniz
Böyle saçma sapan laflara maruz kaldım

Tabi benim ablam aşırı tembel bir tip çocuklarını yıkamaya üşenir vs istiyor ki biz yıkayalım biz onlara yemek yedirelim böyle saçma sapan aşırı beklentileri vardı

Bu da böyle bir anım

Ben de ablayım. Kız kardeşimle hiç anlaşamayız. O çabuk parlar. Tahammülsüz vs. İşi duygusala bağlamıyorum. Aynı ortama girdiğimizde onun huyunu bildiğim için kendi halimde takılıyorum. Herkes iyi anlaşmak zorunda değil. Ben onun ablasıyım diye onun nazını çekmek zorunda değilim. Gayet resmiyim. Kafam rahat. Her şeyi kafaya takmayın ya. Resmi olun. Yüz göz olmayın. Evinize gidin. 2 bebekle ev ev üstünde olmaz zaten. Max 1 hafta. Sonrasında insanlar rahatsız oluyor.
Ne alaka arkadaşım insan annesinin evine gideck ve 1 hafta sonra insanlar rahatsız oluyr dedgnz annesi babası.
Krdes rahatsizsa gitsin başka odaya ne münasebet ki kaldı ki bu abla yurtdışından geliyor anladgm kadarıyla.
İnsan 2 küçük çocuğu varken anne babayı daha özlüyor böyle sadece karindaş oldgnz ama asla kardeş olmadgnz insanlar için keyfinizi siz bozmak ister msnz?

Hanımefendi biz burda hemcinsinize olan tavrınızın hoş olmadığını bunun karakterinizin , eğitim düzeyinizin , kendinizi ne kadar geliştirdiğinizin ve nasıl bir kalbe sahip olduğunuzun bir göstergesi olduğunu anlatmaya çalışıyoruz mahcup olacağınıza hala laf sokma peşindesiniz. Karşı taraf size bir hakarette bulunsa kendinizi savunmanız bir yere kadar anlaşılabilir ama öyle bir durum da yok. Hem ' kartlaşmış muşamba ' nedir yani başka laf mı kalmadı o nasıl bir söz öbeğidir öyle?? İçinde bulunduğunuz ortamda birbirinizle bu şekilde mi konuşuyorsunuz? Öyleyse bir kadın olarak çok üzülürüm halinize.
Bu konuyu neden açtınız bilmiyorum şuan konu bu değildi ki hatırlamıyorum bile.. siz üşenmeden eski konulara açıp bakmışsınız gerçekten başka işiniz gücünüz yokmuş gibi.. bu hemcins olayı almış başını gidiyor bazılarımız çok masum değiliz yAni.. o gün neye göre öyle yazmışım bilmiyorum yanlış mı yanlış hatırlamıyorum bile neden mahçup olayım hem birşey yazılmıştır o an ki sinir haliyle böyle bir karşılık gelmiştir. Bu arada eğitim düzeyi ve kalp ne alaka bilemedim. Eğitim düzeyine göre mi birinin kalbinin iyi olup olmadığına karar veriyorsunuz siz burada kimseyi tanımıyorsunuz ki kimse buraya ayrıntıları ile hayatını anlatmıyor özet geçiyoruz ama herkes dilediği gibi pat diye düşüncelerini yazıyor herkesin kalbi kötü öyleyse iyi geceler çok takılmayın genceciksz kartlaşmış dediö diye öyle olmafnz unutun gitsin

Bu konuyu neden açtınız bilmiyorum şuan konu bu değildi ki hatırlamıyorum bile.. siz üşenmeden eski konulara açıp bakmışsınız gerçekten başka işiniz gücünüz yokmuş gibi.. bu hemcins olayı almış başını gidiyor bazılarımız çok masum değiliz yAni.. o gün neye göre öyle yazmışım bilmiyorum yanlış mı yanlış hatırlamıyorum bile neden mahçup olayım hem birşey yazılmıştır o an ki sinir haliyle böyle bir karşılık gelmiştir. Bu arada eğitim düzeyi ve kalp ne alaka bilemedim. Eğitim düzeyine göre mi birinin kalbinin iyi olup olmadığına karar veriyorsunuz siz burada kimseyi tanımıyorsunuz ki kimse buraya ayrıntıları ile hayatını anlatmıyor özet geçiyoruz ama herkes dilediği gibi pat diye düşüncelerini yazıyor herkesin kalbi kötü öyleyse iyi geceler çok takılmayın genceciksz kartlaşmış dediö diye öyle olmafnz unutun gitsin
Evet hanımefendi işsizim aynı sizin gibi burda takılıyorum 😈 Konu tam olarak bu aslında yorumlarınız sizi tanımamıza ve daha iyi yorumlar yapabilmemize yarıyor. Dediğim gibi üyenin size bir kabalığını göremedim aksi bir durumda sizin için de bunları yazıyor sizi savunuyor olacaktım.Vicdanım susmaya el vermiyor malesef.Kimse ses çıkarmazsa bu durum normalleşmeye başlar. Hemcinsiniz derken; zaten ülkedeki kadınlar erkeklerden yeterince çekiyor bari birbirimize daha ılımlı ve nazik yaklaşalım demek istedim. Olabilir insanlık hali sinirle yazmışsınızdır ama devamındaki tavırlarınız da önemli bence. Özelden özür dilemek veya burdan şakayla da olsa k. bakma boşboğazlık etmişim o gün demek varken hala kırıcı ve aşağılayıcı tavrınızı sürdürüyorsunuz. Eğitim düzeyi ve kalp arasında virgül var hanımefendi tamamen farklı şeyler yoksa. İnanın pat diye düşüncelerimizi yazmıyoruz. Olması gerektiği gibi kelimelerimizi bir süzgeçten geçirerek yazıyoruz gördüğünüz gibi. Bu kadar uzun niye yazdığımı da bilmiyorum 😂 ama siz beni anlamasanız da belki ilerde bir kadın burayı okur ve dikkat eder diye düşündüm sanırım. Deniz yıldızı hikayesindeki gibi birine bile olumlu etkim olursa ne mutlu bana 😊 Normalde bu kadar uzun ve ciddi yazmayı da dramaları da sevmem bana gülmek eğlenmek olsun ama kabalığa ve hakarete tahammül edemiyorum umarım siz de öylesinizdir😊 Sevgiler 🩶

Son düzenleme:
Back
X