Kız kardeş(!)

Kötülüğünü istemem ,o kadar çelişkili duygular içindeyim ki anlatamam.Küçükken annem bana emanet etmişti.Ben de arkadaşlarımlar rahat oynayamıyorum diye kaçmıştım ondan.keşke böyle bir şey yapmasaydım,onu o zaman yalnız bırakmasaydım diye kendi kendi mi yedim.
Sabaha kadar çocukluğumuzu hayal ettim.Ne kadar masumduk.Neler oldu da bu hallere geldik.
Hayat insanları değiştiriyor malesef hiç birimiz çocukluğumuzda ki gibi kalamiyoruz ben uzun zaman kız kardeşim yokmuş gibi davrandım kendi arkadaşlarım hayatım hersey çok iyiydi ben pek duygusal sayılmam bizde niye abla kardes olamadık diye kafasına takan kizkardesim oldu en nihayetinde beni kendisinden uzaklastirdigını anladı ve geri kazanmak için çok uğraştı yani kardes işte ne olursa olsun kopamiyorsun onun başına bişey geldiğinde en çok benim canım yandı bunu da boşanmak üzereyken evimize son kez barışmak için konuşmaya gelen eski eşinin üstüne uçarak göstermiştim artık tutamamistim kendimi eski enişteyi dovmemek için yeminler ettirdiğim erkek kardeşim şok olmuştu ayırmaya çalışırken onunda suratına tokatlari yapistirmistim kardeşlik başka bişey ya ama herkesin Dediği gibi kardeşteolsa bir birey olarak sınırlarınızi cizmelisiniz kardes saygı gostermiyorsa yoklugumla cezalandiririm o destek gidince sudan çıkmış balık gibi oluyorlar

30 yaşında bir bayan olarak kardeşiniz de olsa size şiddet uygulamasına izin vermemelisiniz. Ona iyilik yapmıyorsunuz farkındasınız dimi?.
Eğer iyi birşey yapmak istiyorsanız kendi psikolojinizi düşünüp uzaklaşın o kızdan. Hâlâ iyi niyetli olmanızı anlıyorum ama bu halinizi hiç normal bulmuyorum ayrılın

Teşbihte hata olmaz "deli deliyi görünce çomağını saklar" onun gibi delirin bir daha yapamaz resmen edepsizlikten onun yaptıkları.

Banyo tuvalet birlikte.Her banyodan sonra olduğu gibi bırakıyor.Bu konuda uyardım.Çünkü hep ben temizliyorum.Arkasına kendisi giriyor.Uyarıyorum.Yine aynı.Buna benzer pek çok şeyi var.Bu sefer sinirlendim.Yeter artık,tek yaşamıyorsun bu evde dedim.Bizden çıkmayan bir arkadaşı var,aynı binada..Onun yanında azarladım diye başladı olay,
gönder kardeşini annenin evine.

istanbul dişina çikabilir misin tayini?
İki sene oldu geleli.Tayin hakkım seneye doluyor.Çok pişmanım buraya geldiğim için.artık sabit bir şekilde bir şehirde klacağım diye sevinmiştim.Aile kadermiş gerçekten .Sığdırmadılar beni koca şehre.

32 yaşındayım.
Benden üç yaş küçük kız kardeşim var.Zor bir ailede büyüdük.Travmalarımız oldu.Kolay şeyler yaşamadım.Ama onun bu hayattaki en büyük yardımcısı da düşmanı da benim.
Yoruldum artık.Tükendim..
Az önce şiddet uygulamaya çalıştı bana..Daha önce de yaptı..Sustum.Öfke problemi var dedim.Hasta dedim.Doktora yönlendirdim.Ona göre ondan başka herkes hasta..Kilo problemi var,şu ana kadar hiç aşık olmadı.Ne zaman hayal kırıklığına uğrasa acısını benden çıkarıyor..
Annemin teröründen kurtuldum derken şimdi de kardeş çıktı..İstanbula geldiğimden beri yüzüm gülmedi.iki senedir istanbuldayım.Ailemle yaşamaya başladım.olmadı..Evi ayırdım,kız kardeşimle yaşamaya başladım..Resmen dayak yiyorum kızdan.Yine evi ayıracağım..İstanbulda ev kiraları 10 bine dayandığı için erteliyorum.Ama ben çok yoruldum.Tükendim.Hayatımda en büyük kötülüğü aileden gördüm.Önce annem sonra kız kardeşim..
Herkesin öfkesini çıkardığı insan ben oldum.Sonra sakinleşip en yakın dostu da ben oldum.
Kapıyı kilitleyerek uyuyorum resmen.Bir şeye kafasını taktıysa bana çatıyor.Uyurken bile bana küfür ediyor.Öldürür mü acaba diyorum.
Polise gitsem kıyamıyorum.Hayatı mahvolur diye korkuyorum..Evden de çıkamıyorum..Kaldım öylece..
Ne okudum ben? Kovun evden defolsun gitsin belki bu sayede aklını başına toplar. Dövmek nedir ya, insanın kendi evinde kapıyı kilitleyerek uyumak zorunda kalması ne kadar acı.

Banyo tuvalet birlikte.Her banyodan sonra olduğu gibi bırakıyor.Bu konuda uyardım.Çünkü hep ben temizliyorum.Arkasına kendisi giriyor.Uyarıyorum.Yine aynı.Buna benzer pek çok şeyi var.Bu sefer sinirlendim.Yeter artık,tek yaşamıyorsun bu evde dedim.Bizden çıkmayan bir arkadaşı var,aynı binada..Onun yanında azarladım diye başladı olay,
Bir kere başkalarının yanında azarlamak gibi tetikleneceği şeyleri yapmayın
Daha sakin bir ortadayken daha yumuşak.bir şekilde konuşun

32 yaşındayım.
Benden üç yaş küçük kız kardeşim var.Zor bir ailede büyüdük.Travmalarımız oldu.Kolay şeyler yaşamadım.Ama onun bu hayattaki en büyük yardımcısı da düşmanı da benim.
Yoruldum artık.Tükendim..
Az önce şiddet uygulamaya çalıştı bana..Daha önce de yaptı..Sustum.Öfke problemi var dedim.Hasta dedim.Doktora yönlendirdim.Ona göre ondan başka herkes hasta..Kilo problemi var,şu ana kadar hiç aşık olmadı.Ne zaman hayal kırıklığına uğrasa acısını benden çıkarıyor..
Annemin teröründen kurtuldum derken şimdi de kardeş çıktı..İstanbula geldiğimden beri yüzüm gülmedi.iki senedir istanbuldayım.Ailemle yaşamaya başladım.olmadı..Evi ayırdım,kız kardeşimle yaşamaya başladım..Resmen dayak yiyorum kızdan.Yine evi ayıracağım..İstanbulda ev kiraları 10 bine dayandığı için erteliyorum.Ama ben çok yoruldum.Tükendim.Hayatımda en büyük kötülüğü aileden gördüm.Önce annem sonra kız kardeşim..
Herkesin öfkesini çıkardığı insan ben oldum.Sonra sakinleşip en yakın dostu da ben oldum.
Kapıyı kilitleyerek uyuyorum resmen.Bir şeye kafasını taktıysa bana çatıyor.Uyurken bile bana küfür ediyor.Öldürür mü acaba diyorum.
Polise gitsem kıyamıyorum.Hayatı mahvolur diye korkuyorum..Evden de çıkamıyorum..Kaldım öylece..

Yapılı,bir seksene yakın boyu var kilosu da 90-100 arası.

Bazen abartım mı acaba diyorum ama beni görğnce şeytan görür gibi oluyor.Bir şey isteyeceği zaman melek gibi davranıyor

Kesinlikle,arkadaşları tapıyor neredeyse ona..Sinirlenmesinin sebebi de en yakın arkadaşının yanında gerçek yüzğnü ortaya çıkarmam.

M Mutlu2890 aynı cinsiyetteki kardeşler arasında anlaşmazlık ve fikir ayrılıklarına sıklıkla rastlanır.

Kardeşinizle yaşadığınız bu olayda, hatalı olan sizsiniz. Kardeşinizin size fiziksel şiddet göstermesini savunmuyorum , yanlış anlaşılmasın. Bu konudaki olayı başlatan taraf sizsiniz diyorum.

2 kardeş / ev arkadaşı / sevgili / eş vb kendi arasındaki sorunları ; kendi arasında çözmeli. 3.şahısların yanında söylenen sözler unutulmaz ve silinmez.

Kardeşinizi arkadaşının yanında azarlamamalıydınız. Aynısını kardeşiniz size yapsa , siz ne yapardınız ?

Kilo problemi var,şu ana kadar hiç aşık olmadı.Ne zaman hayal kırıklığına uğrasa acısını benden çıkarıyor..

Kardeşinizle olan tartışmalarınızda kilo problemini ve erkek arkadaşı olmamasını bir kusurmuş gibi yüzüne vuruyor olabilir misiniz ?

Yapılı,bir seksene yakın boyu var kilosu da 90-100 arası.

Kardeşinizle aranızda fiziksel açıdan büyük bir uçurum yok aslında. Siz de 170 cm civarı bir boyda değil miydiniz ? 17 mayısta 82 kiloydunuz siz de.

Sizin de kilo probleminiz var , sizin de şu anda bir ilişkiniz yok. Siz kadrolu , kardeşiniz sözleşmeli öğretmen.

Kardeşinizle bu kadar çok ortak noktanız varken ; umarım bu konuları kardeşinizin canını yakmak için kullanmıyorsunuzdur.

Kardeş olmanız bir ömür beraber yaşayacağınız anlamına gelmiyor. Birbirinizi daha fazla üzmeden , canını yakmadan ev arkadaşlığınızı sonlandırabilirsiniz.

gönder kardeşini annenin evine.
Anneme de aynı.
M Mutlu2890 aynı cinsiyetteki kardeşler arasında anlaşmazlık ve fikir ayrılıklarına sıklıkla rastlanır.

Kardeşinizle yaşadığınız bu olayda, hatalı olan sizsiniz. Kardeşinizin size fiziksel şiddet göstermesini savunmuyorum , yanlış anlaşılmasın. Bu konudaki olayı başlatan taraf sizsiniz diyorum.

2 kardeş / ev arkadaşı / sevgili / eş vb kendi arasındaki sorunları ; kendi arasında çözmeli. 3.şahısların yanında söylenen sözler unutulmaz ve silinmez.

Kardeşinizi arkadaşının yanında azarlamamalıydınız. Aynısını kardeşiniz size yapsa , siz ne yapardınız ?

Kardeşinizle olan tartışmalarınızda kilo problemini ve erkek arkadaşı olmamasını bir kusurmuş gibi yüzüne vuruyor olabilir misiniz ?

Kardeşinizle aranızda fiziksel açıdan büyük bir uçurum yok aslında. Siz de 170 cm civarı bir boyda değil miydiniz ? 17 mayısta 82 kiloydunuz siz de.

Sizin de kilo probleminiz var , sizin de şu anda bir ilişkiniz yok. Siz kadrolu , kardeşiniz sözleşmeli öğretmen.

Kardeşinizle bu kadar çok ortak noktanız varken ; umarım bu konuları kardeşinizin canını yakmak için kullanmıyorsunuzdur.

Kardeş olmanız bir ömür beraber yaşayacağınız anlamına gelmiyor. Birbirinizi daha fazla üzmeden , canınıyakmadan ev arkadaşlığınızı sonlandırabilirsiniz.
Merhabalar.Söylediklerinizi uzun uzun düşündüm.Bahsettiğiniz konularda kardeşimin canını yakmaktan çok ona destek oldum.Benim uzun zamandan beri ilişkim olmasa da görüştüğüm,flört ettiklerm vs oldu.Ayrıldığım sevgililerm oldu.Bu konuda kardeşimle ortak değilim.Diğer konulara gelirsek kardeşşmi kilo verme konusunda kendimden daha çok destekledim.Diywtisyene filan gittiğinde ,ya da spora yazılmak istediğinde ücretini ödedim.Bu sebeplerden ötürü kendisine çok üzüldüğünü bildiğim için bu konularda destek olması beni mutlu ederdi.
Sevgilş konusuna gelirsek bunu kendisinin güçlü ve öfkeli yapısına bağladım.Daha albenili,daha naif olursa daha çok ilgi görebileceğini söyledim.Bu yönden paikoloğa da yönlendirdim.Hatta bir ara sorf bu yğzden gitmeye niyet etti.
Ben kadroluyum.Ama o ücretlş olarak kendisini sürekli benimle kıyaslıyım kendisine ajitasyon yaptırdığı için bu konudaki eksikliği hissetmesin diye çok da destek oldum.Maddi manevi.Ek işidir,açıköğretidir,dgs ...
Ama asla bende olup onda olmayanlardan ötürü onu aşağılamadım,ya da tam dersi durumdan ötürü onu kıskanmadım.
Kilo problemim var,burda kardeşimin kilosuna 90 dedim ama aslında 100 lerde..ciddi bir diyete girdş.Kilo vermeye devam ediyor.Çok mutlu oluyorum.
Benim kilo problemim kendimi hırpalar,onu bu yğzden hırpalamam asla..
Bilemiyorum ..Ama kendimi çok iyi biliyorum..

Bir kere başkalarının yanında azarlamak gibi tetikleneceği şeyleri yapmayın
Daha sakin bir ortadayken daha yumuşak.bir şekilde konuşun
Arkadaşı bizim evden çıkmayan,her şeyimize burnunu sokan birisi olduğu için kırl yılda bir olan hatta hiç olmayan azarlama durumu dün itibariyle gerçekleşti.
Kendisi arkadaşının yanında sayısız kez beni ve annemi azarlamıştır.
Tabi bu yaptığım misilleme değil,anlık bir kriz.

Anlattıklarınizin birebir aynısını yaşadım. Ben annem uzulmesin kalp hastası diye onca dayağa rağmen ozurler dileyip ayağına kapanıp barışmaya calisiyodum. Düşününce anneme de çok kırgınım ona böylesine yüz verdiği için böyle şeyleri normallestirdikleri için. Odamı ayirdigimda deli gibi kapıları yumrukluyodu yalnız yatmaktan korkuyordu çünkü. Neyse yazilicak çok şey var sizinle özelden de yazismak istiyorum. Sonra neyse ki atandı gitti evden hala dramalariyla uğraşmamizi istiyor ama ben direkt iletişimi kesiyorum. Psikopatca davranmayı bıraktığı zaman annem yüzünden belirli mesafede iletişim kuruyorum. Eğer aynı evde yaşamaya devam etseydik bir sonraki hareketinde kesinlikle darp raporu alıp ondan şikayetci olmakla tehdit ederdim. Benimki ısrarla tedavi olmuyor. Bu şekilde son kozumu oynardım sanırım.

Anlattıklarınizin birebir aynısını yaşadım. Ben annem uzulmesin kalp hastası diye onca dayağa rağmen ozurler dileyip ayağına kapanıp barışmaya calisiyodum. Düşününce anneme de çok kırgınım ona böylesine yüz verdiği için böyle şeyleri normallestirdikleri için. Odamı ayirdigimda deli gibi kapıları yumrukluyodu yalnız yatmaktan korkuyordu çünkü. Neyse yazilicak çok şey var sizinle özelden de yazismak istiyorum. Sonra neyse ki atandı gitti evden hala dramalariyla uğraşmamizi istiyor ama ben direkt iletişimi kesiyorum. Psikopatca davranmayı bıraktığı zaman annem yüzünden belirli mesafede iletişim kuruyorum. Eğer aynı evde yaşamaya devam etseydik bir sonraki hareketinde kesinlikle darp raporu alıp ondan şikayetci olmakla tehdit ederdim. Benimki ısrarla tedavi olmuyor. Bu şekilde son kozumu oynardım sanırım.
Çok üzgünüm,ben de taşınmayaı düşünüyorum.İki senede bir yıl ailemle kalamadım,evi ayırdım.Kız kardeşim de rahat etsin dedim.Onunla da kalamıyorum.Şimdi de ayrı eve çıkacağım.Üçüncü evim olacak.Çok zor..Bir yere sığamadım..Ev kiraları 1000 e dayandı.Evler berbat durumda..İki depozito üç kira..Eşyası da cabası...Bir de ödemekte olduğum borçlarım.Nasıl çıkacağım bu işin içinden bilmiyorum.

Back
X