Kız kardeşi olanlar şanslı mı

Englishteacher55

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2021
40
45
8
39
Selam hanımlar.Özellikle 30 yaşından sonra neden benim de telefonda saatlerce konuşabildiğim,arada annemin dedikodusunu yapabildiğim,çocuklarıma teyze olabilecek bir kızkardeşim keşke olsaymış dedim hep.İçimde bir uhte gibi ,çok büyük eksiklik gibi hissediyorum.Bazen kendimi çok yanlız da hissediyorum.Kızkardeşi olanlar çok mu şanslı gerçekten olanların hayatını merak ediyorum.İnsan olmayan bir şeyi takıntı haline getirir mi ben getirdim galiba.Hatta kız kardeşi olanlara imreniyorum.2 tane erkek kardeşim var ama bilmiyorum hep kızkardeş özlemi var içimde.Sanki olsa daha güçlü hissederdim gibi geliyor.

Selam hanımlar.Özellikle 30 yaşından sonra neden benim de telefonda saatlerce konuşabildiğim,arada annemin dedikodusunu yapabildiğim,çocuklarıma teyze olabilecek bir kızkardeşim keşke olsaymış dedim hep.İçimde bir uhte gibi ,çok büyük eksiklik gibi hissediyorum.Bazen kendimi çok yanlız da hissediyorum.Kızkardeşi olanlar çok mu şanslı gerçekten olanların hayatını merak ediyorum.İnsan olmayan bir şeyi takıntı haline getirir mi ben getirdim galiba.Hatta kız kardeşi olanlara imreniyorum.2 tane erkek kardeşim var ama bilmiyorum hep kızkardeş özlemi var içimde.Sanki olsa daha güçlü hissederdim gibi geliyor.
Kız kardeşim var gerçekten onu hayatımın en güzel şansı olarak görüyorum, olsaydı iyi olurdu ama yapacak bişey yok üzme kendini ..

İki ablam bir abim var. Bende abla abi değil de kardeş güzel bir olay. Aile grubumuz var hiç susmaz. Bir derdim olsa koşarlar. Ablalık değil yani aslında bence çünkü en büyük ablam kendi dünyasında bir insandır ve pek öyle muhabbet mesaj insanı değildir. Abimle daha muhabbet ederiz hatta 😁😁

kızkardeşim var uzaktayız ama cıdden ıyı ki var dıyorum aramızda da 1yaş var herşeyımı bılır dertlesırım ama kardesım gıbı gordugum dostlarımda var yanı olmasaydı yaşamadıgım bır duygunun eksıklıgını hıssedermıydım bılmıyorum ama sağla. dostta yerını tutar bence.Bir de kardeşi olup bırbırıyle anlasamayan ıcını dokmeyen bırsuru kardes vardır siz buna uzulmeyın bence.

Teşekkür ederim güzel dileğiniz için.Belli bir yaştan sonra uzun vadeli arkadaşlıklar kurmak zor oluyor,bir yerde kopuş oluyor muhakkak,ya da benim şansıma hep öyle oldu bilmiyorum ☹

Kız kardeşim var daha bugün annemin dedikodusunu yaptık. Ama bu demek değil ki her kız kardeşi olan şanslı olacak kişilik meselesi biraz da. Birbirine düşman olan kardeşler de var

Ablam var annem gibi. İyiki var. Telefonun ucunda. Düşsem elimi tutup kaldırır. Arkamda dağ. Yanımda yoldaş. Çoğu zaman sırdaş. Tek damla göz yaşıma dünyayı yıkar.
Bende öl dese nasıl öleyim derim.
Ama demek değil ki herkes böyle. Neler gördüm ben sanki düşman. Kan bağı değil o yüzden can bağı önemli olan ♥️

3 kız kardeşiz her gün konuşuruz istisnasız . Onlar sayesinde hiç arkadaş arayışına bile girmedim .

erkek kardeşim olsaydı onu da çok severdim diye düşünüyorum . Bence insanın kardeşi olması çok güzel .

1 kız 1 erkek kardeşim var. İkiside birbirinden değerli benim için. Amaaa kız kardeşim canım çok farklı çok çok farklı. 2 yaş var aramızda, ben büyüğüm. 31 yıldır bir aradayız hiç küsmedik şükür. Benim kıymetlim canım herşeyim. Elim kolum her ihtiyacımda maddi manevi elinden gelenin en iyisini en fazlasını yapar bana hep ve yeğenlerine de öyle. O olmasaydı napardım bilmiyorum. Kız kardeşim, arkadaşım, sırdaşım, kıymetlim kısaca herşeyim. Rabbim bizi ayırmasın 🤲 iyi ki var iyi ki iyi ki.

Iki kız kardeşim var ama ikisinin arasında dünyalar kadar fark var aramızda 2 yaş olan kız kardeşimle meslektasiz ve aynı sehirdeyiz ama nedense kardeş gibi değiliz. Ama küçük kız kardeşim canımı iştesin veririm oda benm için aynı şekilde her durumda benm yanımda olan benden 7 yaş küçük ama yeri geldginde annem ablam

Olunca da pek bir şey farketmiyor sonuçta o kendi hayatıyla ilgileniyor. Kardeşleriyle ilgilenmiyorlar pek disardakilerle daha iyi anlasiyolar. Kiz kardesler genellikle anlasamiyor zaten nedense. Bence dunyanin en guzel seyi birlikte bir seyler paylasiyorsan ama olmayinca olmuyor.

Son düzenleme:
Back
X