Kız kardeşi olanlar şanslı mı

Bence dünyadaki en büyük sans en büyük lütuf. Benim de dünyalar şekeri herşeyim kızkardeşim vardı. 1.5 yıl önce vefat etti. Konuyu okurken burnumun direği sızladı gözyaşlarıma hakim olamadım. Anıları ömrüm boyunca benimle olacak...
Yaa çok üzüldüm başınız sağolsun,Rabbim sizi cennetinde kavuştursun

İnsan ulaşamadığı şeyin delisidir
Bulduğunun da nankoru.
Bence kızkardes güzel birşey .
Ne yoksa onun eksikliğini hissedersin
Bende bazen bir abim olsun diye aklima gelir
Hatta eşime derim keşke abim olsaydi az agzini burnunu dağıtırdı diye😂
İşin şakası ama böyle insan arkasında bir baba bir güvenilir abi varsa daha güçlü hissediyor.
Biz üç kız kardeşiz 🙃

İnsan ulaşamadığı şeyin delisidir
Bulduğunun da nankoru.
Bence kızkardes güzel birşey .
Ne yoksa onun eksikliğini hissedersin
Bende bazen bir abim olsun diye aklima gelir
Hatta eşime derim keşke abim olsaydi az agzini burnunu dağıtırdı diye😂
İşin şakası ama böyle insan arkasında bir baba bir güvenilir abi varsa daha güçlü hissediyor.
Biz üç kız kardeşiz 🙃
3 kızkardeş çok şanslısınız,araya erkek girmemesi de iyi olmuş bence 😊

Evet bence çok şanslı. O bana annemle ve babamın en büyük hediyesi. Dünyada ki En değerli varlığım... herkesin bi kız kardeşi olmalı :)

Her kızkardeş çok faydalı, sevgi dolu olmuyor. Benim ablam babamın vefatından sonra mal mülk derdine düştü. kafamda cep telefonu parçaladı. Bir hafta 3 dikişle dolaştım.
Hayatı boyunca beni anne babama gambazladı. Ben bir hata yaptıysam herkesten önce o ortalığı galeyana verdi.
Allah verecekse herşeyin hayırlısını versin 🙏🏻

Şu dünyada sahip olduğuma şükrettiğim şeylerin başında kız kardeşlerim gelir, ablam da var onunla da iyiyizdir ama kız kardeşlerimle bağımız çok başkadır. Başıma bir şey geldiğinde, canım sıkkın olduğunda, ya da çok sevinçli olup birileriyle paylaşmak istediğimde onlar hep oradadır, el sallayıp buradayız derler. Ayrı sehirlerdeyiz ama mesafe yokmuşcasına da yakınızdır. Canım onlar benim.
Sizin için de olsa çok güzel olurmuş, ama olmamışsa da bir hayır vardır kesinlikle. Kan bağı olup düşman olan kardeşler de biliyoruz, kıskanç olup her şeyini yarıştıran başarısını hazmedemeyen birçok kız kardeş var. Bkz: Necla-Leyla🤣
Kan bağı olmadığı halde kız kardeşten daha yakın olan arkadaşlar da biliyorum. Sıkmayın canınızı hiç

27 yasindayim 13 yasinda bi kiz kardeşim var. Hic dedikodu yapamıyoruz mesela hemen anneme.yetistirir kendisi :) ama olsun yinede guzel bisey de erkek kardeşimde var oda her derdime yardımıma kosar bi alo dememle. Yani drmem oki hepsinin yeri ayri guzel. Kiz kardesi olup birbirine dusman olan coooook. Takmayin yani kafaniza .

Kızkardeşim var, küçükken tabiki kavgalar olurdu ama yinede çok eğlenirdik. Şuanda tamda dediğiniz gibi saatlerce sohbet ediyoruz, çoğu şeyi birlikte yapıyoruz. Birsey yapmadan önce akıl alabiliyoruz, birde en güzeli ne konuşursan konuş asla kimseye soylemeyecek rahatlığı varya paha biçilemez çünkü kimseye güvenmiyorum. Iyiki, iyiki hayatımda. En yakın arkadaşım, yanında en rahat olduğum kişi o. Biri ona birşey yapsa ilk beni karşısında bulur, keza o da öyle. Kızkardeş çok güzel birşey ya en büyük şansım o benim 🤗
Sizinde kan bağı değil ama gönülden sevdiğiniz bir arkadaşınız, dostunuz olur umarım 🌿

Benim de çok sevdiğim, çocukken de çok iyi anlastigim,yaş farkının az olduğu bir ablam var. İyi abla iyi kardeş cidden çok güzel bir şey. Ama o kadar da önemli değil bence ya. Belli bir yaştan sonra insanin kan bağıyla kurduğu bağdan ziyade emekle kurduğu bağlar çok daha kıymetli oluyor..ben ablamı cidden çok severim ama zor animda kapisini çalacak belki 4, belki 5. Sırada falandır benim için. Önce dostlarımdan yardım isterim. Allah'a şükür daha ablama sıra gelmedi.

Ablam canimdir. Melektir. Kiymetlimdir ❤ ama bence tesaduf.
Erkek kardesim de öyledir.
Ama mesela bir abim var ne siz sorun ne ben söyleyeyim. Abimin huyu ablamda da olabilirdi.

Kız kardeşim var yakında doğumum olacak annemden çok onun gelmesini istedim. İnanılmaz destekçidir bana her konuda, kafa yapılarımız çok uyumludur. İyi ki var gerçekten çok şanslı olduğumu düşünüyorum.

Selam hanımlar.Özellikle 30 yaşından sonra neden benim de telefonda saatlerce konuşabildiğim,arada annemin dedikodusunu yapabildiğim,çocuklarıma teyze olabilecek bir kızkardeşim keşke olsaymış dedim hep.İçimde bir uhte gibi ,çok büyük eksiklik gibi hissediyorum.Bazen kendimi çok yanlız da hissediyorum.Kızkardeşi olanlar çok mu şanslı gerçekten olanların hayatını merak ediyorum.İnsan olmayan bir şeyi takıntı haline getirir mi ben getirdim galiba.Hatta kız kardeşi olanlara imreniyorum.2 tane erkek kardeşim var ama bilmiyorum hep kızkardeş özlemi var içimde.Sanki olsa daha güçlü hissederdim gibi geliyor.
Ayni bende oyle
2 erkek kardesim var ama hep keske kiz kardesim olsaydi derim
Kiz kardes bi baska oluyo yaaa
Oyuzden 1 kizim vardi onun teyzesi yok kizkardesi olsun diyorum
Simdi 2kizim var
Yine kizim olsa uzulmem inanki

Selam hanımlar.Özellikle 30 yaşından sonra neden benim de telefonda saatlerce konuşabildiğim,arada annemin dedikodusunu yapabildiğim,çocuklarıma teyze olabilecek bir kızkardeşim keşke olsaymış dedim hep.İçimde bir uhte gibi ,çok büyük eksiklik gibi hissediyorum.Bazen kendimi çok yanlız da hissediyorum.Kızkardeşi olanlar çok mu şanslı gerçekten olanların hayatını merak ediyorum.İnsan olmayan bir şeyi takıntı haline getirir mi ben getirdim galiba.Hatta kız kardeşi olanlara imreniyorum.2 tane erkek kardeşim var ama bilmiyorum hep kızkardeş özlemi var içimde.Sanki olsa daha güçlü hissederdim gibi geliyor.
kızkardesın olmasının olumlu yonlerıde var olumsuz yonlerıde
onunda aılesı oldugu ıcın ona gore sıkıntı ve problemlerı oluyor..kızkardesınız oldugu ıcın kendınızı daha guclu hıssetmezdınız..bu sızınle ılgılı bır konu

Her kızkardeş çok faydalı, sevgi dolu olmuyor. Benim ablam babamın vefatından sonra mal mülk derdine düştü. kafamda cep telefonu parçaladı. Bir hafta 3 dikişle dolaştım.
Hayatı boyunca beni anne babama gambazladı. Ben bir hata yaptıysam herkesten önce o ortalığı galeyana verdi.
Allah verecekse herşeyin hayırlısını versin 🙏🏻
Aminn

Hayatta hersey kan bağı değildir. Kendinize kız kardeş yerine koyabileceginiz iyi bir dost seçerseniz o boşluğu doldurabilirsiniz. Evet olması çok güzel birsey bir ablam var uzakta ama sesi bile yetiyor. Hayatın bize vermediği boşlukları bazen kendimiz doldurmaya çalışabiliriz :)

kızkardesın olmasının olumlu yonlerıde var olumsuz yonlerıde
onunda aılesı oldugu ıcın ona gore sıkıntı ve problemlerı oluyor..kızkardesınız oldugu ıcın kendınızı daha guclu hıssetmezdınız..bu sızınle ılgılı bır konu
Duygudaşlık olmaz mıydı,belki de dediğiniz gibi kendimle ilgili

Hayatta hersey kan bağı değildir. Kendinize kız kardeş yerine koyabileceginiz iyi bir dost seçerseniz o boşluğu doldurabilirsiniz. Evet olması çok güzel birsey bir ablam var uzakta ama sesi bile yetiyor. Hayatın bize vermediği boşlukları bazen kendimiz doldurmaya çalışabiliriz :)
İnanın 30 yaşıma kadar hiç hissetmedim.Ama 2.çocuğum olduktan sonra keşke olsaydı çok dedim.bilmiyorum bana mı denk gelmedi arkadaşlıklar bir yerden sonra kopabiliyor

Back
X