Kız kardeşim beni paylaşamıyor sanırım

yuh artık abartmasın 21 yaşında genç bir kadın resmen artık. ne demek sizinle yatması falan
hadi arada kızkıza zaman geçirilir de eniştesinden de bu kadar kıskanılmaz ki
yarın öbür gün o da evlenince bakalım sana yine böyle yapacak mı?

Evlenince unutur o beni :)
Şimdi yalnız ya evde o yüzden

bence eşin aşırı fedakar davranıyor kardeşinin şımarıklığı yüzünden eşine çok fazla yük binidiriyorsun. senin görümcen olsa bunları yapsa of demeden her dediğini ypaar mıydın?

Görümcelerim eşime o kadar mesafeli davranıyor ki. Bilmem, ben belki çekmezdim.
Diyorum ya eşim sağolsun ben demeden içinden geldiği gibi yapıyor

yaşlar bu davranışlar için çok uygun değil bence.
hani daha küçük olsa, ya da ergenlik döneminde olsa belki kabul edilebilir.
Ama şu yaşlarda bence müdahale gerekir. Benim eşimin aynı durumu olsaydı hoş görmezdim.

Ben de şuan için ne yapayım nasıl konuşayım diye sizlere soruyordum..

Direk "normal davranmıyorsun" deyin bence. Sonuçta kardeşiniz olduğu için, allayıp pullamanıza gerek yok, hatasını yüzüne söylemelisiniz.
çok sert olduysa "ben de yeni hayatıma ayak uydurmakta zorlanıyorum, senden destek bekliyorum" diyerek yumuşatsanız da olur :)

Direk "normal davranmıyorsun" deyin bence. Sonuçta kardeşiniz olduğu için, allayıp pullamanıza gerek yok, hatasını yüzüne söylemelisiniz.
çok sert olduysa "ben de yeni hayatıma ayak uydurmakta zorlanıyorum, senden destek bekliyorum" diyerek yumuşatsanız da olur :)

Gittiğimde devam ediyorsa bu şekilde zaten konuşucam.
Boşanıp eve gidecek halim yok kardeşim paylaşamıyor diye..
Bakalım ne olcak :(

Gittiğimde devam ediyorsa bu şekilde zaten konuşucam.
Boşanıp eve gidecek halim yok kardeşim paylaşamıyor diye..
Bakalım ne olcak :KK43:

aynen.
bir de yaşlar yakın ya, o da evlenince bence güzel bir dörtlü olabilirsiniz.
biz 3 kardeşiz, eşlerle birlikte 6lı takıldığımız çok oluyor.

aynen.
bir de yaşlar yakın ya, o da evlenince bence güzel bir dörtlü olabilirsiniz.
biz 3 kardeşiz, eşlerle birlikte 6lı takıldığımız çok oluyor.

Yaa çok güzel :)
Benimde erkek kardeşim var 2 tane ikiz. Onlar da tam bir enişte aşığı. Tam ergenlik zamanlarındalar 16 yaş.
Her gittiğimizde direkt enişte şuraya gidelim enişte şöyle kız var falan diye :))

Biz nasil anneci erkeklerin annelerine kiziyorsak cocuklari kendilerine bagimli yetistiriyorlar diye simdi kizilmasi gereken sizsiniz. Ya da bilincinde olmadan yapilan davranislariniz.

Tamam kardesinizle birbirinizi cok seversiniz anlarim ama ayni yatagi paylasip bu kadar samimi bir bag kurmak yanlış. Çünkü insan olarak karakterimizde var sevgiye ve sefkate cabuk alisiyoruz zor vazgeciyoruz.

21 yasinda olmasi durumu degistirmez. Suan guven veren kisiden ayrildigini ve bunu esinizin yaptığı dusuncesinde. Buyuklerde daha zor oluyor durumu aşmak. Çünkü bir yandan bir seylerin farkında olarak yapıyor bunu.
Karakterini bilmiyoruz zamanla alisabilir mi ama esinizi içinden gelerek asla sevmeyecek. Sevdigini sanarsaniz bu artik evliliginizi kabul ettigi icin siz uzulmeyesiniz diye gosterdigi yapmacik sevgi olacaktir.

Bence surekli eski davranislarinizi tekrarlamayin. Yani oraya gittiginizde esinizle yatın kardesinizle degil. Oyle yaparak evliliginze alismasina engel oluyorsunuz

Biz nasil anneci erkeklerin annelerine kiziyorsak cocuklari kendilerine bagimli yetistiriyorlar diye simdi kizilmasi gereken sizsiniz. Ya da bilincinde olmadan yapilan davranislariniz.

Tamam kardesinizle birbirinizi cok seversiniz anlarim ama ayni yatagi paylasip bu kadar samimi bir bag kurmak yanlış. Çünkü insan olarak karakterimizde var sevgiye ve sefkate cabuk alisiyoruz zor vazgeciyoruz.

21 yasinda olmasi durumu degistirmez. Suan guven veren kisiden ayrildigini ve bunu esinizin yaptığı dusuncesinde. Buyuklerde daha zor oluyor durumu aşmak. Çünkü bir yandan bir seylerin farkında olarak yapıyor bunu.
Karakterini bilmiyoruz zamanla alisabilir mi ama esinizi içinden gelerek asla sevmeyecek. Sevdigini sanarsaniz bu artik evliliginizi kabul ettigi icin siz uzulmeyesiniz diye gosterdigi yapmacik sevgi olacaktir.

Bence surekli eski davranislarinizi tekrarlamayin. Yani oraya gittiginizde esinizle yatın kardesinizle degil. Oyle yaparak evliliginze alismasina engel oluyorsunuz

Evet biliyorum engel oluyorum alışmasına. Son gittiğimde eşimle yattık salonda anneme ablam gelmecek mi yanımı diye sormuş. Annem de onlar çoktan uyudu kızım demiş yüzü asık dönmüş odasına.
Çok isterdim eşimi gerçekten bir abi gibi sevmesini çünkü bu adam vereceği sevgiyi hakediyor.
Nasıl aşıcaz daha mı çok kırıcam onu ne olacak inanın hiç bilmiyorum.

Benim de ablam gibi halam vardı her yere birlijte giderdik evlenince aynı kizkardesiniz gibi olmuştum
Ama şimdi o davranislarim hep gitti
Bence kardesiniz yanında sürekli bak eşim şunu aldı bak eşim seni söyle sever sana şunu aldı seni söyle düşünür gibi sürekli konu açmayın Daha çok zorlastirirsiniz durumu kabullenmesini
Ben kendimden biliyorum o bahsettikce enişten söyle böyle diye daha çok sinir olurdum
Ne zaman kendi hayatında sizin evlenmenizden daha büyük bir olay olur işte o zaman bırakır bu tavırları

Benim de ablam gibi halam vardı her yere birlijte giderdik evlenince aynı kizkardesiniz gibi olmuştum
Ama şimdi o davranislarim hep gitti
Bence kardesiniz yanında sürekli bak eşim şunu aldı bak eşim seni söyle sever sana şunu aldı seni söyle düşünür gibi sürekli konu açmayın Daha çok zorlastirirsiniz durumu kabullenmesini
Ben kendimden biliyorum o bahsettikce enişten söyle böyle diye daha çok sinir olurdum
Ne zaman kendi hayatında sizin evlenmenizden daha büyük bir olay olur işte o zaman bırakır bu tavırları

Artık okullar açıldı, bir de kafa yoran bir bölümde okuyor ee diyorum ki erasmus için de baya bir teşvik edeyim aslında hayatının ne kadar güzel olduğunu, yalnızda neler yapabileceğinin farkına varsın istiyorum..

Artık okullar açıldı, bir de kafa yoran bir bölümde okuyor ee diyorum ki erasmus için de baya bir teşvik edeyim aslında hayatının ne kadar güzel olduğunu, yalnızda neler yapabileceğinin farkına varsın istiyorum..
Gercekten cok guzel dusunmussunuz Erasmus çok iyi fikir mutlaka bu konuyu gündeme getirin

yanlış ama onlara gittiğinizde eşinle bile ayrı yatıyormuşsun, artık onun şımarıklıklarına göz yummayı bırakırsanız o da kendini toplar zaten. surat astıkça istediğini yaptırtıyor işte elde ediyor ne istiyorsa, ben olsam ben de surat asardım herşeye

kız kardeşinizin yaşadığı şey normal aslında ama biraz abartmış sanırım ... insanın ablası evlenince evlendi die düşünmüo eniştesi ablasını elinden aldı die düşünüo...

kız kardeşinizin yaşadığı şey normal aslında ama biraz abartmış sanırım ... insanın ablası evlenince evlendi die düşünmüo eniştesi ablasını elinden aldı die düşünüo...

Kesinlikle öyle düşünüyor :(
Benim sevdiğim adamla evli olduğumu değil de eşim almış beni gitmiş gibi

Back
X