Ne yapicagimi bilmiyorum.
Arayı nasıl bulucagimi şaşırdım artık.
Eskiden beri agresif bı yapısı vardı ama son bı yıldır beni defalarca mahvetti.
Sevgili edinmemle beraber çocuğu göz hapsine aldı. Hiç bir hatası yokken elestirip durdu. En son olayda ben sevgilime bir ödeme yapılırken az odettim. Kardeşimin sevgilisi de dahil dordumuz geziyorduk. Sevgilimden az ödeme yaptigimi dusundum ödemeyi ben yapmak istedim. Kardeşimle yalnız kaldigimizda bana kizdi. Derdimi anlattım dikkat etmedigimi söyledim. Konu kapandı sanmıştım ama akşam olunca ablama dedikodumu yaptığımı duydum yeniden başladı kavgaya. En sonunda parasini istedi. Ben de sevgilimle konuştum. Olayları olduğundan farklı anlattım. Para kalmadı geriye falan diyince "ben de dikkat etmemisim pardon" diyip kardeşimin hesabına yatirdi parayı. (Para kardesimindi. Benim paramin da harcandığı vakitler olmuştu)
Kardeşim paranın yattığını görünce "ben paranın derdinde değilim" diyerek kavga çıkardı bu sefer. Meseleyi her konuda sevgilimi savunduguma getirdi ve erkek uğruna onu sattigimi söyledi or..pu oldum her bi hakareti yedim. Koskoca kız evin içinde zıpladı tepindi eşyaları dağıttı(her kavgada böyle)
Sağlığımdan çok korkmaya başladım artık. Neredeyse her hafta boyleyiz.
Memelerimin ikisinde de birkaç tane kist vardı buyumusler. Reglim düzensizlesmeye başladı.
İşin en acı tarafı da kardeş edebiyatı yapıp ona sevgilimden daha başka davranmam gerektiğini öne sürüp bu kavgaları çıkarıp bu iğrenç lafları ediyo. Sakinlestikten sonra da şaka yaptım sinir etmek için dedim yalan konuştum gibi laflar ediyo.
Sevgilimi sevmek zorunda değil ama sevmemesi için de hiçbir sebep yok. Sen böyle yaptığın için onu sevmiyorum diyor. Allah'ım ben ne yapıyorum da sevmiyo. İlişkinizi onaylamıyorum diyo. (Ki mükemmel bir iiletisimimiz var, aileler de onaylıyor) onu artık kardeşim olarak göremiyorum. Elin kızı gibi her düşmanlığı yapiyo bana.
Nolur bı çözüm sunun bana. Karacigeri için ilac kullanıyor antidepresan icemez. Suçsuz olduğum halde özür dilemeyi de bildim hep. Ama her barışma sonrası bı vukuat...[/QU
Benim de var bundan bi tane kardeşim bile demiyorum onun için aramızda 14 ay var ikiz gibi büyüdük ama hep kıskandı beni bu kıskançlık onu yedi bitirdi ben hayatımı yaşadım o hayatını mahvetti ve herşey için de beni suçladı bi kere daha yazmıştım bi arkadaşa dert olmuştu dış görünüşüm yüzünden düşman bana evet bizzat öz kız kardeşim bu insanın bana her lafla saldırmasına bende karşılık verirdim senden tek farkım konu sahibi ben bi güzel döverdim valla hiç acıma vur gitsin tokatı bazıları anca ondan anlıyor